19 / 04 / 2024

atmaca inşaat yunuseli projeleri

atmaca inşaat yunuseli projeleri

Şirketin genel müdürü Mahmut Atmaca, “ Yunuseli'nde tamamlanmış 170 dairemiz var ve 136 daire daha yapmayı planlıyoruz. Minareli Çavuş Mahallesi’nde de planladığımız bir projemiz var. Demirtaş’a da 104 dairelik bir proje hedefliyoruz.” dedi...

Adem Atmaca: İnşaat sektörüne trend olduğu için girdik!

Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, "İnşaat sektörüne trend olduğu için girdik. Tecrübe de edindik ama ana işimiz hiç olmadı. Biz elektronikçiyiz” diyor.

Osmangazi Belediyesi'nden 11 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Osmangazi Belediye Başkanlığı Yunuseli Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 30 Ocak'ta yapılacak.. 

Öz Atmaca İnşaat Yapı Malzemeleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Atmaca İnşaat Yapı Malzemeleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Halil Ay tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Kartal, Soğanlık, Yeni Mahallesi, Baltacı Mehmet Paşa Sokak'ta kuruldu.

Bahçeşehir Atmaca projesinin inşaatı Kasım'da başlıyor!

Bahçeşehir Atmaca projesinin inşaatı Kasım'da başlıyor. Atmaca Grup Bahçeşehir Atmaca projesinde daire fiyatları 750 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor...

Yunuseli Havaalanı’nda inşaat başlıyor!

Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yunuseli Havaalanı’nın tekrar uçuşlara açılmasıyla ilgili inşaat çalışmaların da birkaç gün içerisinde başlayacağını söyledi.

İnşaat kazısında Roma mezarı bulundu!

Ali Atmaca, gazetecilere yaptığı açıklamada, Aksu Mahallesi'nde inşaatın temel kazasında 3 mezarın gün ışığına çıkarıldığı bilgisi üzerine uzmanlarının bölgede inceleme gerçekleştirdiğini söyledi. Çalışmalar şuan için durdu.

Atmaca İnşaat, Bursa'nın Demirtaş ve Minareli Çavuş bölgelerinde konut inşa edecek!

Şirketin genel müdürü Mahmut Atmaca, “ Yunuseli'nde tamamlanmış 170 dairemiz var ve 136 daire daha yapmayı planlıyoruz. Minareli Çavuş Mahallesi’nde de planladığımız bir projemiz var. Demirtaş’a da 104 dairelik bir proje hedefliyoruz.” dedi...

Atmaca İnşaat Demirtaş projesinde 120 bin liraya 2+1! Yeni proje!

Atmaca İnşaat Demirtaş projesi 8 katlı 5 blok halinde yükseliyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçeneklerinin yer aldığı proje 104 adet daireden meydana geliyor.

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

atmaca inşaat yunuseli projeleri Haberi

atmaca inşaat yunuseli projeleri


Mahmut Atmaca İnşaat, Bursa’da Demirtaş ve Minareli Çavuş bölgelerinde konut inşa edecek.


Şu aşamada Yunuseli’nde şirketin genel müdürü Mahmut Atmaca, “ Burada tamamlanmış 170 dairemiz var ve 136 daire daha yapmayı planlıyoruz. Minareli Çavuş Mahallesi’nde de planladığımız bir projemiz var. Demirtaş’a da 104 dairelik bir proje hedefliyoruz.” dedi.


“KABA İNŞAAT ÖNEMLİ”


İnşaat sektöründe ayrışmayı önemli gördüklerini belirten Atmaca, şöyle devam etti:


“Örneğin inşaatları güçlü kılan kaba yapılarıdır. Bu anlamda bizim en çok önemli gördüğümüz konu inşaatlarımızın kaba yapılarıdır. İnşaat sektörüne çekirdekten giren bir insan olarak insanlarımızın ev alırken binaların kaba inşaat yapılarını çok iyi araştırmalarını tavsiye ediyorum. Bizler firmamızda özellikle kaba inşaatın dayanıklı yapıldığını iddia ediyoruz. İnsanlarımızın güven ve huzurla yaşamaları için yapılarımızda deprem yönetmeliğine uymaya dikkat ediyoruz.” 


“HER BÜTÇEYE UYGUN DAİRELERİMİZ VAR”


Her bütçeye...