26 / 04 / 2024

Avangart İstanbul yapı ruhsatı

Avangart İstanbul yapı ruhsatı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avangart İstanbul Projesi'nin yapı ruhsatı alındı.

Avangart İstanbul'un kısmi kesin kabulü yapıldı! Emlak Konut GYO açıkladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Avangart İstanbul projesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Avangart İstanbul'un kısmi kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Avangart İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Avangart İstanbul'un 7752 Ada 4 Parsel A1, A2, A3, B1, B2, C, D, G Bloklar ile Bu Bloklara Ait Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri ve Sözleşme Kapsamında Olan Ada Dışı İmar Yolları ve Bu Yollara Ait Altyapıların kısmi geçici kabulü yapıldı.

Emlak Konut GYO Avangart İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Kağıthane Seyrantepe Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Avangart İstanbul), 7752 Ada 2 Parsel A, B, C Bloklar ile Bu Bloklara Ait Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Tuna İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Tuna İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Tuna tarafından kuruldu.

Avangart İstanbul 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,  Avangart İstanbul projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

İsteseniz de istemeseniz de Kanal İstanbul yapılacaktır!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gebze'de gerçekleştirilen "Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu Yeniliğe Yolculuk Buluşması" sonrasında Herekeye geçerek halka seslendi. Erdoğan, "İsteseniz de istemeseniz de Kanal İstanbul yapılacaktır." dedi...

Parantez İstanbul Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Parantez İstanbul Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatema Wahab tarafından kuruldu.

Şen İstanbul Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şen İstanbul Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Şen tarafından kuruldu.

Avangart İstanbul 2019 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Avangart İstanbul projesi kapsamında yer alan bağımsız bölümler için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Öztürk İstanbul Yapı Malzemeleri Kimya Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk İstanbul Yapı Malzemeleri Kimya Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Günerdin Öztürk tarafından kuruldu. 

Fortis İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Fortis İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tamer tarafından kuruldu.

Kd İstanbul Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Kd İstanbul Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Yılmaz tarafından kuruldu. 

Avangart İstanbul değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından  Avangart İstanbul projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Avangart İstanbul yapı ruhsatı Haberi

Avangart İstanbul yapı ruhsatı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avangart İstanbul Projesi'nin yapı ruhsatı alındı.


Kap Açıklaması:

Şirketimiz projelerinden "İstanbul Kağıthane Seyrantepe Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında, 7752 Ada 4 Parselde yer alan 661 adet konut ve 12 adet ticari üniteden oluşan toplam 673 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları 17.04.2017 tarihinde...