25 / 04 / 2024

avcılar projeleri

avcılar projeleri

Kentsel dönüşüm tamamlandığında, hayata geçirilen diğer projelerle birlikte Avcılar'ın prestij kent haline geleceğini ifade eden Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, böylece ilçede yasanan göç sorununu tersine çevireceklerini söyledi.

Nuri Altın: Avcılar'da dönüşüme hız verilmeli!

DSP Avcılar İlçe Başkanı Nuri Altın ilçede belediye tarafından yapılan ciddi bir yatırım olmadığını söyledi. Kaçak yapılaşmaya da dikkat çeken Altın, ilçede kentsel dönüşüm çalışmalarına ağırlık verilmesi gerektiğini belirtti.

Avcılar'da hasar gören yollar onarılıyor!

Ara sokaklar başta olmak üzere parke, asfalt, kaldırım ve bordür yapım işlerini devam ettiren Belediye'nin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirlenen program dâhilinde ilçe genelinde faaliyetlerini sürdürüyor...

Depremde duran Avcılar metrobüsle ayağa kalktı!

Marmara Depremi ’nden sonra emlak piyasası duran Avcılar, metrobüs hattı sayesinde ayağa kalktı. Markalı ve yeni deprem yönetmeliğine göre inşa edilmiş sitelerle fiyatlar yukarı çıktı.

Avcılar yerinde dönüşecek!

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, “İlçemizde riskli bina kalmayacak. Tahtakale, Yeşilkent ve Firüzköy’de kentsel dönüşüm yapılacak. Ancak dönüşüm, yerinde olacak, kimse yerinden yurdundan edilmeyecek” dedi.

Avcılar'ın ulaşımı yeni yol ve metrolarla rahatlayacak!

Kadir Topbaş, Banliyö hattının Ispartakule'ye gelmesi için çalışmaların devam ettiğini, Mecidiyeköy Mahmutbey Metrosu'nun da Halkalı ve Ispartakule'ye kadar uzayacağını müjdeledi. Avcılar'ın ulaşımı yeni yol ve metrolarla rahatlayacak.

Avcılar'ın ulaşımı yeni yol ve metro ile rahatlıyor!

İBB Başkanı Kadir Topbaş, Banliyö hattının Ispartakule' ye gelmesi için çalışmaların devam ettiğini, Mecidiyeköy Mahmutbey Metrosu' nun da Halkalı ve Ispartakule' ye kadar uzayacağını müjdeledi.

Avcılar'a finükler hattı geliyor!

AK PARTİ Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak, belediye başkanı olması halinde E-5 ile Avcılar sahilini birleştirecek füniküler hattı yapacaklarını ve rahat bir ulaşım sağlayacaklarını açıkladı.

Avcılar'ın ulaşımı yeni yol ve metrolarla rahatlıyor!

Avcılar Ispartakule - Bahçeşehir Bağlantı Yolu ile Avcılar Tahtakale Köprüsü ve Kavşak Düzenlemesi'nin temelini atan Başkan Kadir Topbaş, Banliyö hattının Ispartakule'ye gelmesi için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Avcılar'a metro ve banliyö müjdesi!

Avcılar' dan Bahçeşehir' e kadar 4.5 kilometrelik trafiği rahatlatacak bağlantı yolunun temeli atıldı. Başkan Topbaş törende Ispartakule' ye metro ve de banliyö müjdesi verdi.

Mustafa Değirmenci: Büyükşehir Belediyesi projelerimi beğeniyor ama izin vermiyor!

Avcılar Belediye Başkanı Değirmenci SÖZCÜ'yü konuştu: İktidar, projelerimizin hepsine engel oluyor Avcılar'da 4'üncü dönem başkanlık için aday olan CHP'li Değirmenci "Büyükşehir Belediyesi projelerimi beğeniyor ama izin vermiyor" dedi.

Avcılar Yeşilkent'e kültür evi, park, spor alanı ve Pazar yeri yapılıyor!

Her mahalleye ‘Kent ve Kültür Evi’ inşa etme projesini hızla sürdüren Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Yeşilkent Mahallesi’nin değerini arttıracak Kültür evi, park, spor alanı ve Pazar yeri projesi tamamlanmak üzere...

Avcılar Belediyesi 2014 yılı mali bütçesi 200 milyon lira!

Avcılar Belediyesi 2014 yılı mali bütçesi 200 milyon lira olarak belirlendi. Dün yapılan Meclis toplantısında görüşülen bütçe rakamları üzerine söz alan AKP’li Meclis üyeleri 200 milyonluk rakama itiraz ederek red oyu verdiler...

Avcılar'da 5 katlı binalar 15 ile 18 katlı apartmanlara dönüştürülecek!

Kentsel dönüşümle yepyeni bir görünüm kazanmaya hazırlanan İstanbul'un deprem açısından en az güvenilen bölgesi Avcılar'da yeni projeler site bakışıyla hazırlandı. İlçede 5 katlı binalar 15 ile 18 katlı apartmanlara dönüştürülecek...

Avcılar bölgesindeki 3 proje havadan görüntülendi!

Avcılar bölgesinde yer alan 3 proje www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Emlak Konut Çekmeköy ve Avcılar projeleri satış için gün sayıyor!

2021'nin son çeyreğinde 12 projede 15 bin konut satışı yapacak olan Emlak Konut, önümüzdeki günlerde Çekmeköy ve Avcılar projesini satışa sunacak.

Emlak Konut GYO Çekmeköy ve Avcılar projeleri ön talep topluyor!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çekmeköy ve Avcılar projeleri için ön talep topluyor.

Avcılar'da markalı 5 konut projesi!

İstanbul Avcılar'da hayata geçirilen markalı konut projeleri alıcıların yoğun ilgisini görüyor. İşte Avcılar'da markalı 5 konut projesi ve detayları...

Avcılar Yeşilkent'e kapalı semt pazarı inşa ediliyor!

Pazarların sadece üzerlerini kapatmayıp, yapılan alanları kullanışlı ve modern hale dönüştüren Avcılar Belediyesi, bu projeleri ile takdir toplarken, Yeşilkent Mahallesi’ne yapılacak olan ‘Kapalı Semt Pazarı’ için çalışmalara başladı.

Avcılar Tahtakale ve Başakşehir Altınşehir'de dönüşüm hız kesmiyor!

İstanbul Avrupa Yakası'nda Avcılar İlçesi, Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahalle'lerinde kentsel dönüşüm projeleri tam gaz devam ediyor.

TOKİ Avcılar ve Başakşehir Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi Kentsel Tasarım Projelerinin hazırlanması danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Avcılar Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi 2. oturumu 31 Ağustos'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Avcılar Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi Kentsel Tasarım Projeleri ihalesinin 2. oturumu 31 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Avcılar Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Avcılar Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi bugün yapılacak.

Avcılar Prestij Projeleri yatırımcısına yüzde 70 kazandırdı!

Avcılar İnşaat, Effect'le bir çok özelliği bir araya getirdi. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, çarşı, rezidans ve ofislerden oluşacak Effect'in yatırımcıya yüzde 100 kazandıracak bir tercih olduğunu belirtti.

Bayburtlu İnşaat Zeytinburnu, Avcılar ve Esenyurt'ta proje yapacak!

Bayburtlu İnşaat Avrupa Yakası'nda 3 yeni proje hayata geçirmeye hazırlanıyor. Firmanının yeni projeleri Zeytinburnu, Esenyurt ve Avcılar'da yer alacak.

Avcılar İnşaat çıtasını yükseltiyor!

25 yıl önce Hikmet Avcı tarafından kurulan Avcılar inşaat, her geçen gün çıtasını yükseltiyor. Bugün idris Avcı başkanlığında başarılı projeleri hayata geçiren şirket, Bornova ve Bayraklı'daki konutlarıyla göz dolduruyor.

Avcılar Park nerede?

Toplam 39 bin metrekare arsa alanına sahip olan Avcılar Park nerede , iletişim ve proje detayları haberimizin içerisinde yer alıyor...

avcılar projeleri Haberi

avcılar projeleri

Avcılar, 17 Ağustos depreminden sonra ikinci göc verme sorununu; kentsel dönüşümde mevcut imar planlarının yenilenmesi gereken konutlarda yasayan nüfusun ihtiyaçlarına cevap vermemesi nedeniyle yasamaya başladı. 


Göreve geldiği günden bu yana sosyal belediyecilik anlayışından ödün vermeden çalışmalarını sürdüren Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, ilce halkını göçe yönelten bu sorunu nasıl çözüme kavuşturacakları ve gelecekte göçü nasıl tersine çevirecekleri konusunda yönelttiğimiz soruları su şekilde cevapladı: 


Kentsel dönüşümle ilgili mahalleler için imar planları yaptınız. İBB bazı planları onamadı. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Son çalışmalar hangi aşamada? 

Avcılarımız 10 mahalleden oluşuyor bunun yedisi eski mahalleler. Firuzköy'ü de sayarsak sekiz oluyor ama o bölgenin bir kısmı farklı bir planlamaya tabi olduğu için o mahallede ayrı bir uygulama yapılacak. Bunlardan dört tanesi E-5'in altında olan, Denizköskler, Ambarlı,...