28 / 03 / 2024

avcılar satılık gayrimenkul ihale

avcılar satılık gayrimenkul ihale

Avcılar Belediyesi, Cihangir Mahallesi'ndeki 3 bin 195 metrekare büyüklüğündeki arsayı satıyor. İhale 27 Nisan'da düzenlenecek..

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükret Yazıcılar tarafından kuruldu.

Avcılar'da 13.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Küçükçekmece 4. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Avcılar ilçesi, Firüzköy Mahallesi, 5926 parselde yer alan gayrimenkulü 13 milyon 536 bin 177 TL'ye satıyor...

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Arnavutköy'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy Yassıören Mahallesi'nde bulunan imalathane ve arsası 7 milyon 851 bin 875 TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Bebek'te 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan icradan satılık bahçeli kargir apartman 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

Sancak Koru Bağcılar satılık!

Mayra Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sancak Koru Bağcılar projesi 174 daire ve 10 adet ticari alandandan meyana geliyor. Sancak Koru Bağcılar satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

3S Firuze Konakları Avcılar satılık ev fiyatları!

3S Firuze Konakları Avcılar satılık ev fiyatları minimum 399 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

Avcılar Bizim Evler 6 satılık daireler!

Avcılar Bizim Evler 6 satılık daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. İhlas Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 30 ay vade farkı olmadan taksit imkanı sağlanıyor.

Avcılar Effect Bayraklı satılık daire!

Toplam 322 adet home officeden oluşan proje İzmir İl' i Bornova'da inşa ediliyor. Avcılar Effect Bayraklı satılık daire teslimleri 2017 yılı Ekim ayında yapılması planlanıyor.

Bakırköy City Beyaz İnşaat-Göktaşlar satılık!

Bakırköy City Beyaz İnşaat-Göktaşlar satılık dairelerin fiyatları KDV hariç 1 milyon 187 bin liradan başlıyor. Deniz manzaralı Bakırköy City projesi 2017 yazında teslim edilecek...

avcılar satılık gayrimenkul ihale Haberi

avcılar satılık gayrimenkul ihale

Avcılar Belediye Başkanlığı, Cihangir Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Muhammen bedeli 7.9 milyon TL olarak belirlenen arsa için ihale 27 Nisan'da yapılacak.


GAYRİMENKUL SATILACAKTIR

Avcılar Belediye Başkanlığından:


İHALENİN KONUSU: 

1 - Aşağıda Tapu kaydı ve nitelikleri belirtilen Avcılar Cihangir Mahallesi 243 DO IIIa pafta 104 ada 3 parsel sayılı 3.195,54 m2 alanlı Belediyemiz malı taşınmaz 28.08.2008 tasdik tarihli 1/1000 ölçekli Avcılar Uygulama İmar Planında T+H (Ticaret + Hizmet) sahasında kalmakta olup, (Açık-Kapalı Spor alanları terkin edilmeden uygulama yapılamaz) taşınmaz 7.988.850,00TL muhammen bedelle, (Bu satış ve terkinde doğacak tapu harç, vakfiye vb. giderleri alıcısına ait olmak koşulu ile) 2886 sayılı ihale yasası uyarınca ve şartnamesi gereğince Kapalı Teklif Usulü ile ihale yoluyla Avcılar Belediye Encümenince yapılacak ihale ile satılacaktır.


2 - SATILACAK TAŞINMAZ MALIN

İşin...