28 / 03 / 2024

avm mağaza kiralarfı

avm mağaza kiralarfı

9. AVM Yatırımları Konferansı yapıldı. Konferansta konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, esnafların AVM'lerin kendilerini bitirdiğine yönelik söylemlerinin olduğunu, AVM'lerin esnafları bitirmediğini belirtti.

Perakendecilerin outlet AVM'lerdeki mağaza kiralama talepleri katlandı!

Ünlü firmaların stoklarını eritmelerine imkan sunan veya ikinci kalite ürün satışı yapılan outlet AVM'lerde mağaza kiralamalarına olan talep katlandı...

İldem Kaysermall AVM'deki 34 mağaza satışa sunuldu: 120 ay taksit imkanıyla!

Kayseri'de yer alan İldem Kaysermall AVM'deki 34 mağaza yüzde 10 peşin ve 120 ay taksit imkanıyla satışa çıkarıldı...

Zeruj Mall Pendik AVM'de hangi mağazalar var? Zeruj Mall Pendik mağaza listesi!

Geçtiğimiz günlerde Pendik'te hayata geçirilen Zeruj Mall kapılarını açtı. Sadece kadınlara hizmet veren Zeruj Mall Anatolia AVM'de hangi mağazalar var? Zeruj Mall  Pendik AVM mağaza listesi...

LG, Emaar AVM'de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarını hız kesmeden sürdüren LG, Emaar Alışveriş Merkezi'nde mağaza açtı...

Ebebek Cevahir AVM’de mağaza açtı!

Mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden ebebek yeni mağazasını Cevahir Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı...

Evidea, 5 yılda 110 mağaza açmayı hedefliyor!

Evidea Kategori Direktörü Levent Akıllı, Evidea markasının yatırımlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Akıllı, 5 yılda birçoğu AVM'lerde olmak üzere 110 mağaza açmayı hedeflediklerini belirtti.

Hummel M1Konya AVM’de mağaza açtı!

Hummel, geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli yaşam merkezi olan M1Konya AVM'de mağaza açtı.

Babyplus ve Milano Glass Next Level AVM'de mağaza açtı!

Misafirlerini her geçen gün genişleyen marka karması ile karşılamayı sürdüren Next Level AVM'de iki yeni mağaza daha hizmete açıldı.

LG Ankara’da mağaza açtı!

Türkiye’de mağaza ağını genişletmeyi sürdüren LG Electronics, Ankara’nın 8. Mağazası Evdüz LG Brand Shop’ı Etlik’te bulunan Antares AVM’de hizmete açtı. 

Tepe Home Kentpark AVM’de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.

Carousel AVM'den mağaza kiralarına indirim!

Carousel AVM, ocak-mart döneminde mağaza kiralarında yüzde 40 ile yüzde 60 arasında indirim uugulayacak...

Flo, Karaman Park AVM'de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Flo, Karaman Park AVM'de mağaza açtı.

KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes KSS'de 2 gayrimenkul satılıyor!

Avrupa'nın en büyük karma AVM'si KUMSmall AVM'de 23 mağaza ve Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 1 akaryakıt alanı ve 1 köşe dükkan açık artırma usulüyle 1 milyon 64 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

avm mağaza kiralarfı Haberi

avm mağaza kiralarfı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, hükümetlerin 1,5 yılda değişmemesi, sürekli seçim yapılmaması ve ekonomik krizlerin olmaması için Anayasa değişikliğinin bir fırsat olduğunu belirterek, "Ben inanıyorum ki iş çevreleri, yatırımcılar bu anayasa değişikliğine her kesimden daha fazla sahip çıkacak." dedi.


9. AVM Yatırımları Konferansının açılışında konuşan Tüfenkci, perakende sektörünün öneminden bahsederek, sektörde 2015 yılı sonu itibarıyla yaklaşık 700 bin işletme bulunduğunu, bu sayının tüm işletmelerin yüzde 26'sına tekabül ettiğini söyledi.


Özellikle AVM yatırımlarının muhataplarının perakendeciler olduğunu dile getiren Tüfenkci, AVM yatırımcıları ile perakendecilerin bir aile olduğunu, herhangi birinin ayağının tökezlemesi ile tüm ailenin zarar göreceğini aktardı.


Tüfenkci, AVM'leri de perakendecileri de esnafları da ihmal etmeyeceklerini kaydederek, Türklerde AVM kültürünün çok eski olduğunu, tarihte büyük han, alışveriş çarşısı ve kervansarayların inşa edildiğini anlattı.


Gelecek...