28 / 03 / 2024

avrupanın en büyük kongre merkezi

avrupanın en büyük kongre merkezi

Tüm dünyadan konuklarını ağırlamaya hazırlanan Expo 2016 Antalya organizasyonu kapsamında, Türkiye’nin ilk ve tek 5 bin kişilik oturma kapasitesine sahip kongre merkezi Antalya’da inşa ediliyor.

1985 yılında Marmara'nın en büyük yat limanı Büyükçekmece'de inşa ediliyormuş!

1985 yılında Büyükçekmece'de Marmara'nın en büyük yat limanı inşa edilyormuş. 30 yat kapasiteli olarak inşa edilen liman, 630 milyon liraya mal olacakmış. Dolgu işlemlerinin sürdüğü liman 1987 yılında tamamlanacakmış.

Apple Danimarka'da dünyanın en büyük veri merkezini kuracak!

APPLE, Danimarka'nın Jylland yarımadasındaki Viborg şehri yakınlarında dünyanın en büyük veri merkezini kuracağını açıkladı.Bina inşaatı ise yaklaşık 10 yıl sürecek..

Rusya’nın en büyük emlak yatırımcılarından ikisi Türk!

Forbes dergisinin Rusça versiyonu tarafından her yıl yapılan “Rusya’nın en büyük emlak yatırımcıları” araştırmasında Enka’nın sahipleri Şarık Tara ve Sinan Tara’nın yanı sıra Rönesans Holding’in patronu Erman Ilıcak, ilk 30 arasında yer aldı.

Dünyanın en büyük havalimanını İstanbul'a inşa ediyoruz!

İstanbul'u dünyanın en önemli ekonomi ve finans merkezlerinden biri haline getirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Başbakan Davutoğlu: Bu nedenle çok dinamik ve iddialı planlarımız var. Dünyanın en büyük havalimanını inşa ediyoruz..

Dünya'nın en büyük 4. hastanesi Ankara'ya inşa edilecek!

Ekonomi Kulübü’nün konuğu olan Melih Gökçek Arap işadamlarından içinde tıp, diş ve eczacılık fakültelerini barındıran dünyanın en büyük 4. hastanesinin Ankara’ya kurulmasının sözünü aldığını belirtti...

Nevşehir'de dünyanın en büyük yer altı şehri bulundu!

NEVŞEHİR'de dünyanın en büyük yer altı şehri keşfedildi. Belediyenin ve TOKİ'nin, Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi uygulaması sırasında bulunan yer altı şehrinin turizme kazandırılması için çalışmalar başladı.

Dünyanın en büyük yeraltı şehri ortaya çıkarılıyor!

Nevşehir'de kentsel dönüşüm sırasında tesadüfen keşfedilen en büyük yeraltı şehir için kazılar başladı. Kentsel Dönüşüm Projesi uygulaması sırasında tesbit edilen dünyanın en büyük yeraltı şehrinin ortaya çıkarılması için temizlik çalışmalarına başlandı.

Asya'nın en büyük Apple mağazası Çin'de açılacak!

Asya'nın en büyük Apple mağazası Çin'de açılacak. Halkın Günlüğü gazetesinin haberinde, ülkenin güneydoğusunda bulunan Cıciang eyaletinin başkenti Hangcou'da, Asya'nın en büyük Apple mağazasının açılacağı belirtildi.

Dünyanın en büyük duty free kompleksi İstanbul'da olacak!

Alman Heinemann ve Türk ortağı Ünifree şirketi ile anlaşma imzaladı. Henimann ve Ünifree, toplam 25 yıllık iş birliği kapsamında, Üçüncü Havalimanı'na 120 milyon euro yatırım ile dünyanın en büyük duty free kompleksini yapacak.

Dünyanın en büyük duty free kompleksi 3. Havalimanı'na!

Üçüncü havalimanında dünyanın en büyük duty free kompleksi açılacak. Üçüncü Havalimanı işletmesi İGA, gümrüksüz satış mağazaları işletmesi için Alman Heinemann ve Türk ortağı Ünifree şirketi ile anlaşma imzaladı.

Dünyanın en büyük Turizm Fuarı Stuttgart'ta açıldı!

Dünyanın en büyük tatil ve turizm fuarı olarak kabul edilen Karavan-Motor-Turizm Fuarı, Stuttgart'ta açıldı. 25 Ocak'a kadar devam edecek olan fuarda toplam 90 ülke 2 bin katılımcı ile temsil edilecek.

AltınOran, dünyanın en büyük KNX projesi özelliği taşıyor!

Sinpaş GYO'nun Ankara Oran'da hayata geçirdiği Sinpaş AltınOran 'Dünyanın en büyük KNX projesi' olma özelliği taşıyor. Berker Mühendisliği tarafından oluşturulan sistem 'rezidans' sakinlerine sorunların çözümünde yüksek dijital olanaklar sunuyor.

Sinpaş Altınoran Dünyanın En Büyük KNX Projesi olma özelliğini taşıyor!

Sinpaş Altınoran Ankara’da yeni bir ilçe büyüklüğündeki projesi ile ‘Dünyanın En Büyük KNX Projesi’ olma özelliğini taşıyor.Bu benzersiz proje Berker mühendisliği, estetiği ve teknolojiisi ile yükseliyor.

avrupanın en büyük kongre merkezi Haberi

avrupanın en büyük kongre merkezi

TACA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tayyar Akkurt: “Milyonlarca ziyaretçinin akın edeceği Expo 2016 Antalya etkinlikleri sırasında gerek oturma kapasitesi, gerek son teknolojiyle donatılmış modern salonları ve gerekse destek hizmet birimleriyle “kongre merkezi” misafirlerin ihtiyaçlarını en güzel şekilde karşılamalarına imkân verecek. Elverişli iklimi, muazzam otelleri ve dünyanın en büyükleri arasına adını yazdıran oditoryumuyla, Antalya dünyanın en önemli kongre şehri olacak. Antalya’nın turizm potansiyelinin 12 aya çıkarmasında etkin bir rol oynayacak“ dedi.



TACA İnşaat’ın kuruluşundan bugüne pek çok kongre merkezi inşasına imza attığını söyleyen Tayyar Akkurt, özel fonksiyonlu binaların üretiminde elde ettikleri tecrübenin Expo 2016 Antalya Kongre merkezi projesinde yüklenici olma fırsatı sağladığını belirtti. Hem 10 ay gibi kısa sürede ve hem de üst kalitede merkezin inşaatını bitireceklerini vurgulayan Tayyar Akkurt,...