04 / 05 / 2024

ayd 2013

ayd 2013

Hulusi Belgü ile 2. Dönemine başlayan AYD 19 Şubat Salı günü gerçekleştirdiği basın toplantısında 2012 yılını değerlendirdi, 2013 hedeflerini açıkladı ve Aralık Ayında AVM cirolarının son üç yılın en yüksek seviyesine ulaştığını belirtti.

Aydın Ilıcabaşı Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Efeler İlçesi Ilıcabaşı Mahallesi sakinleri, 2013 yılında “Kentsel dönüşüm çalışmalarına 3 ay sonra 2 bin kişinin yaşadığı Ilıcabaşı Mahallesi'nden başlıyoruz” diyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na tepki gösterdi.

Nicolo Zavagno'dan Pestrin sarkıt aydınlatma modelleri!

İtalyan tasarımcı Nicolò Zavagno, 2013 yılında iki tasarımcı ile beraber aydınlatma ve ev aksesuarlarının yapıldığı ve özel projelerin yürütüldüğü Irregolare Design Studio'yu kurdu.Nicolo Zavagno'dan Pestrin sarkıt aydınlatma modelleri...

Sokak aydınlatma yönetmeliği!

Sokak aydınlatma esasları, 27 Temmuz 2013 tarihinde ve 28720 sayılı Resmi Gazete' de yayımlanan Genel Aydınlatma Yönetmeliği kapsamında yer alıyor. İşte sokak aydınlatma yönetmeliği esasları..

Emlak Konut Elite City 2013 gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu ' nda Elite City projelerinin 2013 Yıl Sonu Revize Gayrimenkul Değerleme Raporları yayınlandı...

Servet GYO 2013 yılı olağan genel kurul tescili yayınlandı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu ' na yazılı bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamanın içerisi 2013 yılı olağan genel kurul tescilini içeriyor...

Banu Aydın kimdir?

Çizgi Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'ne 19 Şubat 2013 tarihinde ortak olan ve halen Kalite Güvenceden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini sürdüren Banu Aydın kimdir? İşte Banu Aydın...

Akiş GYO 2013 genel kurul gündemindeki bazı kararları değiştirdi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013 genel kurul gündemindeki bazı kararları değiştirdi.

Servet GYO 2013 yılı olağan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013 yılı olağan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Reysaş GYO 2013 yılı kar payı dağıtım tablosunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013 yılı kar payı dağıtım tablosunu yayınladı.

Yataş 2013 yılı hesap dönemi genel kurul sonucunu yayınladı!

Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafıdnan bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yataş 2013 yılı hesap dönemi genel kurul sonucunu yayınladı.

Türk Demir Döküm Fabrikaları 2013 yılı genel kurulunu tescilledi!

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Türk Demir Fabrikaları A.Ş. 2013 yılı genel kurulunu tescilledi.

Özak GYO 2013 yılı genel kurul kararını tescilledi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013 yılı olağan genel kurul kararını tescil etti.

Torunlar GYO 2013 yılı olağan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada 2013 yılı olağan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı. Torunlar GYO 2013 yılı olağan genel kurul toplantı sonucu haberimizin içinde yer alıyor....

ayd 2013 Haberi

ayd 2013


Kuruluşumuzdan bugüne kadar, AYD sektörünün sorumlu lideri olarak çalışmalarını yürüten, Türkiye ekonomisinin temel taşlarından birisini oluşturan organize perakende ve AVM sektörlerinin sağlıklı gelişimi için çok önemli projelere öncülük yapan AYD sektörün şeffaflaşması ve kurumsallaşması adına önemli adımlar atmaya devam ediyor.



Türkiye’de 40 milyar dolar yatırım yapan, 350 bin dolayında istihdam sağlayan Kurumsal AVM Yatırımcılarını bir araya getiren AYD, perakendeciler, tüketiciler ve sektörel çözüm ortakları  hep birlikte perakende sektörünün sağlıklı gelişimine katkıda bulunmak üzere çalışmaktadır.


Perakendede kayıtlı ekonomi ve  marka ekonomisinin gelişimi için çalışmalar yürüten AYD, AVM sektörünü temsil eder konumda yer almaktadır.


Sektörün tüm paydaşları ve dernekleri ile sağlıklı iletişim ve işbirliğinin önünü açan AYD, İstanbul Shopping Fest Organizasyonunu oluşumunda katkı sağlamış, (TAMPF) Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu’nun kuruluşunu desteklemiş...