19 / 04 / 2024

aydın inşaat sektörü

aydın inşaat sektörü

AYTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Evran, inşaat sektörünün içerisinde bulunduğu dar boğazı, yeni yönetmelikleri ve sorunların çözümü için önerilerini de anlattı. Evran, ''Aydın’da inşaat sektörünü kalite bir konuma getirdik'' diye konuştu. 

Aydın'da inşaat sektöründe iş sağlığı ve güvenliği konuşuldu!

Türkiye genelinde yürütülen "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programı kapsamında Aydın'da inşaat sektöründe iş sağlığı ve güvenliği konuşuldu.

Ahmet Alp: Aydın çarpık yapılaşma kıskacında!

Mimarlık Akademisi Bölge Başkanı Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, Aydın'da çarpık yapılaşmanın olduğunu söyledi. Aydın, düzeysiz kentleşmenin ve yapılaşma ülkemizin yarası olduğunu belirtti.

Aydın kamu yatırımlarından faydalanamıyor!

Aydın’ın Türkiye ekonomiye büyük katkı sağlamasına rağmen kamu yatırımlarından yeterince faydalanamadığını belirten Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, Ankara’dan yağan yağmurdan kopan damlaların Aydın’da kaydırılmasını istedi.

Aydın'da inşaat sektörü temsilcileri bir araya geldi!

Aydın Ticaret Odası (AYTO), Aymendo Tesislerinde düzenlediği toplantıda inşaat sektörünün tüm taraflarını bir araya getirdi. Toplantıya 250 üye katıldı.

Aydın'da inşaat sektörüne 2016'da zam yok!

Aydın Efeler Belediye Meclisi, Ekim ayı ikinci toplantısını Belediye Başkanı Mehmet Mesut Özakcan Başkanlığında meclis salonunda yaptı. 2016 yılı bütçesi 150 milyon 400 bin TL olarak oy çokluğuyla kabul edildi.

Arsa payı inşaat sektörünü zorluyor, uygun fiyatlı konut bulmak imkansız!

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir’deki konut piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Küpeli, arsa payının yüksek olmasının inşaat sektörünü zorladığını belirtti.

Rusya'da inşaat sektörü yüzde 24 büyüdü!

Rusya'nın inşaat sektörü yüzde 24 büyüdü. İnşaat sektörüne ilişkin konuşan Rusya Başbakan Yardımcısı Marat Husnullin inşaat malzemelerindeki artışa dikkat çekti. 

İnşaat sektöründe indirim üstüne indirim! Demir fiyatlarına bugün indirim geldi! Peki çimento fiyatları ne kadar oldu? 

Bugün inşaat sektöründe indirim haberleri konuşuluyor. İnşattın en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Demir fiyatlarına dün de indirim gelmişti. Peki bugün demir fiyatları ne kadar? Çimento fiyatlarına indirim gelecek mi? 

İnşaat sektöründe indirim haberi! Müteahhitler bayram etti! Demir fiyatlarına dev indirim geldi! Güncel demir fiyatları

Bugün inşaat sektörü indirim haberleri ile sallanıyor. Demir fiyatlarına bugün 100 lira indirim geldi. Müteahhitler bayram etti. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? İşte güncel demir fiyatları 19 Ağustos 2022...

İnşaat sektörü zam haberi ile çalkalanıyor! Demir fiyatlarına zam geldi! Peki çimento fiyatları ne kadar oldu?

Bugün inşaat sektörü zam haberleri ile çalkalanıyor. Demir fiyatları son dakika zam haberi geldi. Peki çimento fiyatları ne kadar oldu? Çimento fiyatlarına zam geldi mi? İşte güncel demir ve çimento fiyat listesi 18 Ağustos 2022...

İnşaat sektöründen arsa maliyetlerinde ve vergilerde indirim talebi!

Anadolu Yapım Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Aydın, inşaat sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Girdi maliyetlerindeki fahiş zamların altını çizen Aydın, arsa maliyetlerinin, vergilerin ve konut kredisi faizlerinin düşürülmesi gerektiğini söyledi.

Bursa'da inşaat sektörü için e-ruhsat önerisi!

Bursa Hakimiyet köşe yazarı Namık Göz bugünkü köşesinde İMO Şube Başkanı Mehmet Albayrak'ın inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. 

Kovid-19 salgını inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Kovid-19 salgını sebebiyle uygulanan kısıtlamalar, yükselen hammadde fiyatları ve lojistik gibi sorunlar sektörleri olumsuz etkiledi. Peki bu süreçte inşaat sektöründe neler oldu? Sektör temsilcileri şu anki durumu değerlendirdi.

Pandemi inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Çuhadaroğlu Metal Pazarlama Müdürü Ali Tuna Şenatlı, koronavirüs salgınının inşaat sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi. 

İnşaat sektörü son iki aydan umutlu!

Koronavirüsün inşaat sektörünü derinden etkilediğini söyleyen İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, son iki ayda sektörden umutlu olduklarını açıkladı. Yeşil, “Devletin teşvikleri sektörün yeniden canlanmasında oldukça önemli rol oynadı” dedi.

Mike Pompeo: İran Devrim Muhafızları Ordusu İran'ın inşaat sektörünü kontrol ediyor!

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, yaptığı yazılı açıklamada, İran Devrim Muhafızları Ordusu'nun, İran'ın inşaat sektörünü kontrol ettiğini söyledi.

İtalya'da inşaat sektörü yarın faaliyete geçiyor!

Yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle en çok etkilenen ülkelerden olan İtalya'da yarın "virüsle yaşayacağı dönem" olarak tanımladığı 2. aşamaya geçiliyor. Ülkede yarın inşaat sektörü iş başı yapacak...

Yapı Fuarı-Turkeybuild'den canlı yayında inşaat sektörü buluşmaları!

Güçlü küresel ağını inşaat sektörüne aktararak yeni iş, ortaklık ve satın alma fırsatları yaratmayı amaçlayan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, “Paydaşlarımızla Birebir” sosyal medya buluşmaları düzenliyor. Canlı yayının bu haftaki konuğu, Değişim Mimari İnovatif Yönetim Danışmanlığı Kurucusu Demet D

aydın inşaat sektörü Haberi

aydın inşaat sektörü

Aydın Ticaret Odası (AYTO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Evran, inşaat sektörünün içerisinde bulunduğu dar boğazı, yeni yönetmelikleri ve sorunların çözümü için önerilerini de anlattı. 

İnşaat sektöründe önlem
Aydın Denge Gazetesi'nde yer alan habere göre, Aydın'daki inşaat sektörünün son durumu hakkında açıklamalarda bulunan Evran, ''İnşaat sektörünü teknik ve ekonomik olarak değerlendirebiliriz. Türkiye ile kıyasladığımızda Aydın’da inşaat sektörünü kalite bir konuma getirdik. Yönetmelik bombardımanı olan bir ortamda sektörün bileşenlerine teşekkür etmek lazım. İnşaat spesifik bir sektör. Ekonomik olarak bakacak olursak dar boğazdayız. Döviz kurundaki dalgalanma maliyetleri artırdı. Diğer taraftan yerel yönetimlerle planlama sıkıntıları, müteahhitlik sektörüne diğer sektörlerden transferler ve yapı stokunun artması sıkıntıları katladı. Devlet önlemlerini alarak, bu durumdan çıkmaya yardımcı olacaktır. İnşaat sektörü bacasız sanayidir. İstihdamın en fazla olduğu, işsizliğin...