26 / 04 / 2024

Ayla Coşkunlar

Ayla Coşkunlar

İZMİR’in Alsancak semtinde yaşayan mimar 68 yaşındaki Ayla Coşkunlar, evinde yalnız olduğu sırada kimliği belirsiz bir kişinin saldırısına uğradı.

Coşkunlar Grup Enerji İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşkunlar Grup Enerji İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Coşkun tarafından kuruldu.

Alaattin Coşkun Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaattin Coşkun Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Aralık 2017'de Alaattin Coşkun tarafından 500 bin TL sermaye ile kuruldu. 

Uğur Koyunoğlu: STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var!

Temelleri 1938 yılında atılan STFA inşaat, Türkiye’nin saygın kuruluşların arasında yer alıyor. STFA İnşaat Grubu Başkanı Uğur Koyunoğlu "STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var" dedi.

Ali Coşkun kimdir?

25 Ekim'de Ankara'da kurulan İyi Parti'nin 200 kişilik kurucular kurulunda yer alan Ali Coşkun kimdir?

Ali Coşkun, İyi Parti'nin kurucular kurulunda!

Meral Akşener öncülüğünde kurulan İyi Parti'nin kurucular kurulunda inşaat sektöründen Ac Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Coşkun da yer alıyor...

Nisa Coşkun İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisa Coşkun İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yakup Of ve Muhammet Ali Coşkun ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Young Dong Constructıon Co.Ltd. Merkezi Kore İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Young Dong Constructıon Co.Ltd. Merkezi Kore İstanbul Merkez Şubesi 3 bin TL sermaye ile 12 Eylül 2017 tarihinde açıldı.

Aydın Ayla-Ersoy Vural Anadolu Lisesi'nde inşaat sürüyor'

Aydın’ın Köşk ilçesinde yapımı süren Ayla-Ersoy Vural Anadolu Lisesi’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Coşkun Sabah evini ve dükkanını satıyor!

Coşkun Sabah, ayrılırsak intihar ederim dediği eşi Ceyda Sabah’tan 4 daire, 1 dükkân ve 2.2 milyon TL karşılığında boşandı.

Schüco lojistik ve eğitim merkezini hizmete açtı!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Schüco, dünyadaki en önemli ikinci lojistik ve eğitim merkezini hizmete açtı. Merkez 25 bin metrekare alan üzerinde inşa edildi.

Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah aynı evde yaşayacak!

Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah çifti arasında anlaşma sağlandı. Coşkun Sabah eşine tazminat olarak İstanbul’da 4 daire, 1 dükkan ve nakit 2,2 milyon TL vermeyi kabul ederken çiftin aynı evde yaşamaya devam edecek olmaları şaşırttı.

Ceyda Sabah ve Coşkun Sabah mallarını paylaştı!

19 yıllık evliliklerine aldatma yüzünden bitirme noktasına getiren Ceyda Sabah ve Coşkun Sabah mal paylaşımı ve tazminat konusunda anlaştı. Avukatlar tarafların çekişmeli olarak süren boşanma davalarında anlaşma sağlandığını belirtti.

Ece Erken, Coşkun Sabah'ın Bodrum'daki yazlığına talip!

Ece Erken, Coşkun Sabah'ın Bodrum Torba'daki yazlık evine talip oldu. Fiyat konusunda anlaşan Ece Erken, eve sahip olmak için Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah'ın boşanmalarını bekleyecek.

Ayla Coşkunlar Haberi

Ayla Coşkunlar

İZMİR’in Alsancak semtinde yaşayan mimar 68 yaşındaki Ayla Coşkunlar, evinde yalnız olduğu sırada kimliği belirsiz bir kişinin saldırısına uğradı. Şüpheli tarafından başı defalarca yere çarpılarak ağır yaralanan talihsiz kadın, hastanede 18 gün sonra yaşamını yitirdi. Dairenin alt katındaki güvenlik kamerası, Ayla Coşkunlar’ın ’İmdat yardım edin’ diye çığlıklarını kaydetti.


Olay, Alsancak Semti’nde geçen 27 Mayıs’ta öğle saatlerinde meydana geldi. Mimar Sabri Coşkunlar (68), bir işi için ayrıldığı evine öğle saatlerinde döndüğünde birinci kattaki kapının ziline bastı. Kendi gibi mimar olan 30 yıllık eşi Ayla Coşkunlar kapıyı açmayınca Sabri Coşkunlar, anahtarıyla kapıyı açmaya çalıştı. Ancak başarılı olamayınca alt katta bulunan işyeri çalışanlarından yardım istedi.


MUTFAKTA KANLAR İÇİNDE BULUNDU

Merpenle eve girildiğinde, mutfakta Ayla Coşkunlar kanlar içinde bulundu. Haber verilmesi üzerine gelen sağlık görevlileri, ağır...