19 / 04 / 2024

Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan

Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan

Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan: “İnşaat sektörü ekonomimizin lokomotifidir ve böyle olmaya da devam edecektir” dedi.

Kürşat Ayhan: Konut almak için şimdi en uygun zaman!

Mebuskent’in yatırımcısı Ayhan, Mart-Nisan gibi konut fiyatlarında artışların hızlanacağını belirterek, “Alımı ertelemiş vatandaşlar önümüzdeki iki üç ayı iyi değerlendirmeli. Alım için uygun zaman. Şimdi alanlar karlı çıkacak” dedi.

Mebuskent'te kira öder gibi daire sahibi olma fırsatı!

Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan: “1.000 TL taksitle alacağınız 2+1 daireyi içini dayayıp döşeyip önümüzdeki yıl kiraya verin kendi kendini ödesin…” dedi.

Ev seçiminde önemli kriterlerden biri okula yakınlığı!

Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan: "Tüm ihtiyaçları düşünerek tasarladığımız Mebuskent, konumu itibariyle Batıkent Çakırlar bölgesindeki okullara yakınlığı ile de çocuklu ailelerin gereksinimlerini karşılıyor." dedi.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Marmara Grup Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Grup Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz   Akbaş tarafından kuruldu.

Dary Grup Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dary Grup Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Medine Ar tarafından kuruldu.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Akkuş Grup inşaat ve kozmetikle büyüyecek!

Mardin’e yatırımı artıracaklarını söyleyen Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, tekstilin yanı sıra kozmetik ve inşaat alanında büyümeyi hedeflediklerini söylüyor.

Yıldırım Grup Ankara'da yeni proje yapacak!

Yıldırım Grup, Bey tepe bölgesinde yeni bir projeye daha başlamak üzere. Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, Beyterrace Konutları’ndan aldığımız olumlu dönüşlerden dolayı, yine bu bölgede büyük bir konut projesi için ciddi bir aşamaya geldik” diyor…

Es Plus Yönetim Ve Organizasyon Danışmanlık Eğitim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Plus Yönetim Ve Organizasyon Danışmanlık Eğitim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 12 bin TL sermaye bedeli ile Akın Grup İnşaat Emlak Taahhüt tarafından kuruldu.

YDA Grup, cirosunu yüzde 20 artıracak!

YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Arslan, 2017 sonunda konsolide cirolarını yaklaşık yüzde 20 artıracaklarını öngördüklerini ifade etti.

Yıldırım Grup'tan yüzde 18'lik KDV desteği!

Türkiye ekonomisine destek sağlamak amacıyla kampanya çalışmalarına hız veren Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım,"Şubat 2018’e kadar yüzde 18 KDV kısmını şirket bünyemizden karşılıyoruz." diye açıklamada bulundu.

Erka Grup 5 yılda 5 bin konut inşa edecek!

Kağıthane'de kentsel dönüşüme ağırlık veren Erka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Karagöz: '40 yıllık Kağıthaneli olarak bölgemizde 8 adada inşaat planlarımızı sürdürüyoruz. Erka Panorama ve Erka Konsept projelerimizi yapıyoruz." dedi.

Kuzu Grup'tan SeaPearl Ataköy'e 2.7 milyar dolarlık yatırım!

Kuzu Grup, Ataköy’de 2.7 milyar dolarlık yatırımla hayata geçirdiği SeaPearl’de ev alıcısına özel ödeme planı sunuyor. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, “Yatırımcılarımızla bir araya gelerek, ödeme planlarını birlikte oluşturuyoruz” dedi.

İnşaat, ekonominin lokomotifi olmaya devam edecek!

Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan: “İnşaat sektörü ekonomimizin lokomotifidir ve böyle olmaya da devam edecektir” dedi.

Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan Haberi

Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan

15 Temmuz darbe girişimi ile ortaya çıkan durum, Türkiye’nin kredi notunun düşürülmesi ve diğer olumsuzluklara rağmen konut satışlarında Eylül ayında yaşanan patlama, Türkiye ekonomisinin büyümeye ve inşaat sektörünün de ekonomiye lokomotif olmaya devam ettiğini ortaya koydu.


Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre ülke genelinde konut satışları Eylül ayında yüzde 17,8 oranında artarak 108 bin 918’e ulaştı. Satışların artmasında mortgage kapsamındaki ipotekli konutların payı büyük oldu. Türkiye genelinde ipotekli satışlar bir önceki yıla göre yüzde 46,7 artarak 42 bin 83 adede yükseldi. Toplam satışların yüzde 38,6’sı bu kapsamda gerçekleştirildi. Konut satışlarında, İstanbul 17 bin 40 konut satışı ile en yüksek paya (yüzde 15,6) sahip oldu. İstanbul’u, 11 bin 564 konut satışı (yüzde 10,6) ile Ankara, 6 bin 50 konut satışı...