24 / 04 / 2024

ayrılıkçeşme istasyonu ne zaman bitecek

ayrılıkçeşme istasyonu ne zaman bitecek

Marmaray Projesi duraklarından biri olan Ayrılıkçeşme İstasyonun'da çalışmalar sürüyor. İstasyon üzerindeki çift hatlı demiryolunun ray montajı işleri tamamlandı. İşte Marmaray Ayrılıkçeşme İstasyonu son durum...

Tt Aviation Havacılık Eğitim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Aviation Havacılık Eğitim Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yöney ve Tayfun Akcan ortaklığında kuruldu.

Oxalis Gümüşlük'te yüzde 50'si peşin, kalanı taksitle ödeme fırsatı! Yeni proje! 

Oxalis Gümüşlük projesi, Bodrum Gümüşlük'te hayata geçiriliyor. Projede yüzde 50 peşin, kalanı taksit fırsatıyla konut ve villa sahibi olma fırsatı sunuluyor. Peki Oxalis Gümüşlük'te konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Vatandaşlık maaşından kimler faydalanacak? Vatandaşlık maaşı başvuruları ne zaman başlayacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Vatandaşlık maaşına" ilişkin konuşmasının ardından konun detayları sorgulanmaya başladı. İşte merak edilen vatandaşlık maaşına ilişkin tüm detaylar...

Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman 2023? 10 bin 900 işçi alımı için kura çekim tarihi açıklandı mı?

Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurularını yapan adaylar kura çekim tarihi için araştırmalara devam ediyor. İşte Sağlık Bakanlığı kura çekimine dair detaylar!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Sağlık personeli KPSS tercihleri ne zaman yapılacak? İşte detaylar..

Sağlık Bakanlığı geçen sene olduğu gibi bu sene de 42 bin 500 personel alacak. İkinci etap Sağlık Bakanlığı alımları ile ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan açıklama yapılması bekleniyor.

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri ne zaman? Sağlık Bakanlığı promosyonu kimlere verilecek?

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemelerine dair sorular hızlanmaya başladı. İşte Sağlık Bakanlığı promosyonuna dair detaylar!

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri ne zaman? Sağlık çalışanları promosyon ne zaman alacak?

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri gündemde yer alıyor. Sağlık çalışanlarına, bakılmaksızın toplam 29 bin lira promosyon ödemesi yapılacak. İşte Sağlık Bakanlığı promosyon ödemelerine dair detaylar!

2022 Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları! Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman olacak?

Sağlık Bakanlığı kura sonuçları merakla araştırılıyor. İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçlarına dair detaylar!

Sağlık çalışanlarına promosyon bombası! En az 30 bin TL! Sağlık Bakanlığı maaş promosyonu ne zaman verilecek?

Maaş promosyonları ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Yeni Sendika), sağlıkçılara revize edilmesi gündeme gelen banka promosyonlarına ilişkin beklentilerini sordu. İşte sağlıkçıların promosyon beklentileri...

Sağlık Bakanlığı maaş promosyonunda son durum! Sağlık Bakanlığı maaş promosyonu ne kadar, kaç TL olacak?

Sene sonunda pek çok kamu kurumlarında promosyon ödemesinin sağlanmasıyla sağlık çalışanları için ek ödemeler yapıldı. Peki, Sağlık Bakanlığı maaş promosyon anlaşması ne oldu? Sağlık Bakanlığı maaş promosyonu  kaç TL, ne kadar olacak?

Vefat eden kişinin yaşlılık maaşı ne zaman kesilir?

Yaşlılık maaşı diğer adı ile 65 yaş maaşı alan kişiler ya da yakınları bazı maaşa dair bilmedikleri noktaları öğrenmek istiyor. Özellikle yaşlılık maaşının ne zaman kesileceği konusu merakla araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Yaşlılık maaşı ne kadar oldu 2023?

Yaşlılık maaşının ne kadar olacağı pek çok kişinin gündemini oluşturuyor. Enflasyon oranının belirlenmesi ile yaşlılık maaşı da güncelleniyor. Peki “Yaşlılık maaşı ne kadar oldu 2023?” İşte detaylar!

ayrılıkçeşme istasyonu ne zaman bitecek Haberi

ayrılıkçeşme istasyonu ne zaman bitecek


29 Ekim 2013'te açılışı yapılacak Marmaray Projesi'nin duraklarından biri olan Ayrılıkçeşme İstasyonu'nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Son olarak istasyonun demiryolu ile entegre olması için yapılan yeni köprünün üzerindeki demiryolunun ray montajı işleri de tamamlandı. Çift hatlı yeni demiryolunun mevcut hat ile bağlantısının 2014 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 


Halkalı ile Gebze arasında yer alan Marmaray projesi 37'si yüzeyde, 3'ü ise yeraltında olmak üzere toplam 40 istasyondan oluşuyor. Marmaray'ın güzergahı ise şöyle; 


Halkalı

Mustafakemal

Küçükçekmece

Florya

Yeşilköy

Yeşilyurt

Ataköy

Bakırköy

Yenimahalle

Zeytinburnu

Kazlıçeşme

Yenikapı

Sirkeci

İstanbul Boğazı

Üsküdar

İbrahimağa

Söğütlüçeşme

Feneryolu

Göztepe

Erenköy

Suadiye

Bostancı

Küçükyalı

İdealtepe

Süreyya Plajı