28 / 03 / 2024

Aytaç Yalçınkaya

Aytaç Yalçınkaya

Manisa Büyükşehir Belediyesi, şehrin 1989’dan sonra yapılmayan imar planlarının yapımı için kolları sıvadı. Genel Sekreter Yardımcısı Yalçınkaya, Manisa’nın imar planının çözümü için 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım İmar Planı çalışmalarına başladıklarını ifade etti.

Makel Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Makel Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Necati Çalışkan, Günay Yalçınkaya ve Turgay Yalçınkaya ortaklığında kuruldu.

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebrar Tuyan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Cem Yalçınkaya, Harvard Business School’da hangi programı tamamladı? Şu an ne iş yapıyor?

Cem Yalçınkaya kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi firmada CEO olarak görev alıyor? AKİŞ GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Cem Yalçınkaya’nın hayatı...

Ave İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ave İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Voya Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Voya Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartla'da Colkan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Altın bu yılın geri kalanında o rakamı görecek! Altında 6 ay sonraki bu rakamı duyan inanamadı! Yok artık daha neler!

2022 yılına iyi başlayan altın ilk çeyrekte 2.070 dolar seviyelerine kadar yükselen altının ons fiyatları son durum merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki altında son durum ne? İşte İntegral Yatırım Araştırma Müdürü Seda Yalçınkaya Özer'in konuyla ilgili açıklamaları...

Sarat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sarat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Ramazan Şahin, Volkan Yalçınkaya ve TMB Maden Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Perspektif Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Perspektif Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Mavi Yol Turizm Gıda İnşaat Hayvancılık Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yol Turizm Gıda İnşaat Hayvancılık Ve Taşımacılık Limited Şirketi Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

A Y Kaya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Y Kaya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulletif Yalçınkaya tarafından kuruldu.

2k Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2k Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Ümraniye’de  105 bin TL sermaye bedeli ile Halis Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Abrıch Investment Limıted Merkezi Britanya Türkiye İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Abrıch Investment Limıted Merkezi Britanya Türkiye İstanbul Merkez Şubesi Sarıyer’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Yiğit    Yalınkaya tarafından açıldı

Group Yalçınkaya İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Group Yalçınkaya İnşaat Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Aytaç Yalçınkaya Haberi

Aytaç Yalçınkaya

Manisa’nın imar sorununu çözüme kavuşturmak için mesai harcayan Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinin merkez ve Aşağı Çobanisa Mahallesi, Yukarı Çobanisa Mahallesi, Hacıhaliller Mahallesi, Hamzabeyli Mahallesi, Karaağaçlı Mahallesi, Yeniköy Mahallesi, Karaoğlanlı Mahallesi, Sancaklı Bozköy Mahallesi, Sancaklı İğdecik Mahallesi, Selimşahlar Mahallesi, Karaali Mahallesi, Üçpınar Mahallesi, Gülbahçe Mahallesi, Yağcılar Mahallesi, Akgedik Mahallesi’nde imar planı çalışmalarına başladı.


ŞEHRİN TÜM VERİLERİ TOPLANDI

İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı'nca çalışmaların başlatıldığını belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, “Öncelikle tüm mahalleler ve ilçe merkezleri için ilgili belediyeleri ile görüşülerek analiz çalışması yapılmış ve plan çalışmalarına altlık oluşturacak hâlihazır haritalar ve jeolojik etüt raporlarına ilişkin veriler toplanmıştır. Neredeyse tamamının güncel hâlihazır ve jeolojik etüt raporları olmadığından ilk olarak hâlihazır haritaları oluşturma çalışmalarına başlanmış ve tamamlanmıştır. Hâlihazır çalışmaları...