18 / 04 / 2024

azerilerin esenler kentsel dönüşüm incelemeleri 2013

azerilerin esenler kentsel dönüşüm incelemeleri 2013

Uluslararası Yerel Yönetimler Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÜYEM) 2013 yılı IV. Dönem Azerbaycan Eğitim Programı kapsamında; Esenleri ziyaret eden Azerbaycanlı yerel yönetim temsilcileri, kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi....

İstanbul Esenler'de 60 bin konut kentsel dönüşümle yeniden inşa edildi!

Esenler Belediye Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini belirterek bugüne dek 60 bin konutun yıkılarak yeniden yapıldığını söyledi.

Esenler'deki 50 bin konutluk kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? Yol haritası açıklanıyor! 

17 Ağustos'un 24'üncü yıl dönümünde, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'in yüzde 57’sinden fazlasını nasıl yenilediklerini, 50 bin konutluk Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesindeki son durumu proje alanlarında açıklayacak. 

Kentsel dönüşüm bölgelerinde satış fiyatları en fazla Beyoğlu'nda, kiralar ise en fazla Esenler'de arttı!

15 milyondan fazla kişinin yaşamını sürdürdüğü İstanbul, kentsel dönüşüm çalışmalarının odak noktası oldu. Kentsel dönüşüm bölgelerinde değer değişimine bakıldığında satış fiyatlarında en fazla artış Beyoğlu, kirada en fazla artışın ise Esenler’de olduğu görüldü.

Esenler'de 60 bin konut dönüştürülecek! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Twitter hesabından Esenler'deki dev kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar ve Esenler kentsel dönüşüm projesiyle ilgili tüm merak edilenler...

İBB'nin Esenler'deki kentsel dönüşüm davasında karar çıktı!

İstanbul Esenler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinin iptaline yönelik dava açan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne mahkemeden ret kararı çıktı.

Esenler kentsel dönüşümde kuralar çekildi! 

Esenler’de kentsel dönüşüm projesi dahilinde 531 konutun sahipleri belli oldu. Program dahilinde Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu açıklamalarda bulundu. 

Esenler kentsel dönüşümde kuralar yarın çekiliyor!

"Akıllı ve Güvenli Şehir Esenler” projesi ile hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri belli oluyor. Proje dahilinde 531 konutun kura çekilişi yarın yapılacak.

Esenler'de kentsel dönüşüm için 1.5 milyar TL harcandı! 

Esenler Belediyesi 2020 Yılı Faaliyet Raporu Esenler Belediye Meclisi'nde görüşüldü. Faaliyet raporuna göre; 1 buçuk yılda kentsel dönüşüme 1.5 milyar TL yatırım yapıldı. 

Esenler Kentsel Dönüşüm Projesinin temeli atıldı!

Esenler'de Kentsel Dönüşüm Projesi 1617 konut projesinin temeli atıldı. 

Esenler’de deprem riski kentsel dönüşümle sıfırlanacak!

İstanbul Esenler'de son sürat süren kentsel dönüşümle ilçede deprem riskinin sıfırlanması hedefleniyor

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında kentsel dönüşüm sözleşmesi! 

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında "Kentsel Dönüşüm Bilgi ve Tecrübe Aktarımı" kapsamında bir sözleşme imzalandı...

Esenler'de kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Esenler'deki 56 bin konutun 6 bini kamu ile geriye kalanı ise özel sektör kamu iş birliği ve özel sektör ile şahıslar aracılığıyla yenilendi. Tevfik Göksu, kentsel dönüşüm projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Esenler'deki kentsel dönüşüme 'bisiklet yolu' davası!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'bisiklet yoluyla ilgili bir somut düzenleme' bulunmadığı nedeniyle Esenler'in kentsel dönüşüm planlarına dava açtırdı.

azerilerin esenler kentsel dönüşüm incelemeleri 2013 Haberi

azerilerin esenler kentsel dönüşüm incelemeleri 2013


Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Başbakanlık Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) işbirliğinde; kamu kurum ve kuruluşları, Büyükşehir Belediyeleri ve akademisyenlerin katkılarıyla düzenlenen Uluslararası Yerel Yönetimler Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÜYEM) 2013 yılı IV Dönem Azerbaycan Eğitim Programı kapsamında; Azerbaycan'dan gelen yerel yönetim temsilcileri Esenler'i ziyaret etti. 


Esenler Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen programda; Azerbaycanlı yerel yönetim temsilcileri, Yerel Yönetimler İçin Şehir Kalkınma Planı konusunda Esenler Belediyesi'nden bilgi aldı. Türk Dünyası Belediyeler Birliği Eşbaşkan Yardımcısı Kadir Halilov ve Azerbaycan Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı Belediyeler İş Merkezi Baş Danışmanı, Avukat Hafız Aliyev başkanlığındaki 25 kişilik Azerbaycan Yerel Yönetim temsilcilerinden oluşan heyet, Esenler'de yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarını da yerinde görme ve inceleme imkânı buldu. Azerbaycanlı yerel yönetim temsilcileriyle birlikte saha gezisi yapan...