23 / 04 / 2024

B and B Italia türkiye

B and B Italia türkiye

Kalitesi ve tasarımlarıyla farklılaşan dünya markaları B&B Italia ve Maxalto’nun yeni ürünleri, tüm dünya ile birlikte Türkiye’de de beğeniye sunulmaya başladı.

Muğla Marmaris'te 4.3 büyüklüğünde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem yaşandı. Söz konusu sarsıntı çevre illerden de hissedildi.

Ağızları açık bırakan olay: Çürük binayı yıkıp daha çürüğünü yaptılar!

İstanbul Bahçelievler'de ağızları açık bırakan bir olay yaşandı. Evlerini dönüşüme sokan vatandaşların anlaştığı müteahhit çürük binayı yıkıp daha çürüğünü yaptı.

Kayseri'de 4 büyüklüğünde deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan son dakika deprem açıklaması geldi. Paylaşılan detaylara göre Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem yaşandı.

İzmir açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), İzmir'in Aliağa ilçesi açıklarında 4.2 büyüklüğünde ve yerin 9.18 kilometre derinliğinde bir deprem yaşandığını açıkladı.

Koray GYO Liberte projesindeki 20.8 milyon TL'lik 3 bağımsız bölüm Koray Yapı'ya devredildi!

Koray GYO Liberte projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket 20.8 milyon TL'lik 3 bağımsız bölümüm bölümün Koray Yapı'ya devredilmesine karar verdi. İşte o devir işleminin sebebi...

Malatya’da 4,3 büyüklüğünde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem yaşandı. Saat 10.55’te meydana gelen sarsıntı, çevre illerden de hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, depremden sonra ekiplerin saha çalışmasına başladığını söyledi.

Batman'daki selden etkilenen 11 mahalle "afet bölgesi" ilan edildi!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin dört bir yanında etkisini gösteren sağanak yağış sebebiyle Batman'da sel felaketi yaşandı. Valilik'ten konu ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Kentte afet bölgesi ilan edilen mahalleler tek tek açıklandı. İşte o açıklama...

Dünyada iki büyük kent hariç her yerde konut fiyatları düştü! İşte fiyatların düşmediği o kentler!

2022’de dünyanın 25 büyük şehrindeki konut fiyatlarında keskin bir düşüş yaşandı. Rapora göre, yalnızca Zürih ve Tokyo bu kentlerin dışında kaldı.

Burdur'da 4.4 büyüklüğünde deprem!

AFAD'ın sosyal medya hesabı üzerinden duyurduğu son dakika detaylarına göre Burdur'da 4.4 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.

İsrailliler o bölgeye gözünü dikti! Konut ve kira fiyatlarında patlama yaşandı! 

İsraillilerin, havalimanı bulunan ve gelişime açık olan Kıbrıs'ın önemli turistik kenti Larnaka’ya ilgisinin artmasıyla bazı bölgelerinde fiyatlar, yerli halkın yanına yaklaşamayacağı kadar uçtu.

Kur Korumalı Mevduat uygulaması ters tepti! TL yerine döviz hesapları büyüdü!

Mevduattaki dolarizasyon oranını gösteren döviz mevduatları ile dövize endeksli bir enstrüman olan Kur Korumalı Mevduat’ın toplam payı, eylül sonu itibarıyla yüzde 65,6 oldu. Hedeflenenin tam tersine dolarizasyonda büyüme yaşandı.

Nişantaşı Koru'da son dakika gelişmesi! Bağımsız bölüm sayısı 196'ya çıktı! 

Nişantaşı Koru projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Projede yeni alınan yapı ruhsatlarının ardından bağımsız bölüm sayısı 196'ya yükseldi. İşte detaylar...

Deprem bölgesindeki DASK tarifeleriyle ilgili flaş karar! Son dakika müjdesi! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, bölgedeki sigorta ödemelerine ilişkin mağduriyetlerde artış yaşandı. Sigorta Tahkim Komisyonu'ndan konuya ilişkin bir son dakika kararı çıktı.

B and B Italia türkiye Haberi

B and B Italia türkiye

Kalitesi ve tasarımlarıyla farklılaşan dünya markaları B&B Italia ve Maxalto’nun yeni ürünleri, tüm dünya ile birlikte Türkiye’de de beğeniye sunulmaya başladı. Dünyanın en prestijli tasarım ve dekorasyon markalarını Türk tüketicisi ile buluşturan Mozaik’te yer alan yeni ürünler arasında, Alcor konsol, Convivium büfe, Recipio okuma ve çalışma masası, Antonio Citterio imzası taşıyan B&B Italia marka Michel kanepe, Maxalto marka Solatium kanepe gibi bir çok ürün yer alıyor.


Dünya markaları B&B Italia ve Maxalto’nun yeni ürünleri, günün ihtiaçlarına fonksiyonları ile çok özel çözümşer sunarken, tasarımları ile de dikkatleri üzerine çekiyor.


Alternatifli geniş ya da daha küçük yapısı, farklı yükseklik seçenekleri ve sürgülü çekmeceleri sayesinde farklı saklama ihtiyaçları için şık bir çözüm sunan Alcor konsol, cilalı, parlak kırmızı iç rengiyle göz kamaştırıyor. Alcor Konsol,...