18 / 04 / 2024

baba evinin üzerine ev inşa etti

baba evinin üzerine ev inşa etti

Rize'de yaşayan Nurettin Katırcı, babasından kalan evini yıkmayıp üzerine ev inşa etti...

İbn Haldun'un evinin satışa çıkarıldığı haberleri üzerine inceleme başlatıldı!

Fas Kültür ve Gençlik Bakanı Mehdi bin Said, İslam düşünürü İbn Haldun'un evinin satışa çıkarıldığı ile ilgili haberler üzerine inceleme başlatılmasını talep etti.

Rize'de 6 yayla evinin yıkıldığı iddia edildi!

Rize'nin Ardeşen ilçesinde 6 yayla evinin yıkıldığı iddiaları üzerine soruşturma başlatıldı.

Faruk Çelik’in oğluna ait Uludağ'daki dağ evinin kaçak olduğu iddiası!

AKP'li eski bakan Faruk Çelik'in oğlu Enes Çelik'in üzerine kayıtlı Bursa Uludağ eteklerinde yer alan Alaçam köyündeki dağ evinin 31 Aralık 2017'den sonra yapılmış olmasına rağmen 2018'de yapı kayıt belgesi alındığı, CİMER'e yapılan şikayetle belirlendi.

Noterde yapılan gayrimenkul satışı geçerli olur mu?

Posta yazarı Tamer Heper 'Akrabam iki katlı evinin üzerine ev yapmam için bana izin verdi. Noterde tasdik ettirdi. Katı yaptım, oturmaya başladım. Bina ruhsatsız olduğu için arsa olarak sattı. Yeni malik beni çıkartmak istiyor. Bu yeri kendi adıma tescil ettirebilir miyim?' sorusunu yanıtladı.

Aile konutu şerhi nasıl koyulur?

Evinin üzerine aile konutu şerhi koydurmak isteyenler için eşlerden biri veya her ikisinin ilgili tapu müdürlüğüne gitmesi gerekiyor.

Bakırköy'de tarihi kilise üzerine turistik tesis inşaatı!

Bakırköy Yenimahalle de bulunan eski doğum evinin altındaki" vaftizci yahya kilisesi"üzerine turistik tesis inşaatına başlandı.

Erhan Çelik Gülben Ergen'in evinin yanındaki daireyi kiraladı!

Gülben Ergen, Mustafa Erdoğan'ın ' Çocuklarım başka biri ile aynı evde yaşamaz ' sözleri üzerine eşi Erhan Çelik'le birlikte olmak için evinin yanındaki daireyi kiraladı.

Gülben Ergen Erhan Çelik'le birlikte evinin yanındaki daireyi de kiraladı!

Gülben Ergen, Mustafa Erdoğan'ın ' Çocuklarım başka biri ile aynı evde yaşamaz ' sözleri üzerine eşi Erhan Çelik'le birlikte olmak için evinin yanındaki daireyi kiraladı.

Burak Özçivit Ulus'taki evinin eşyalarını değiştirdi!

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit sevgilisi Fahriye Evcen'in isteği üzerine İstanbul Ulus'taki evinin eşyalarını değiştirdi. İddiaya göre; Fahriye Evcen, Ceylan Çapa'nın zevkine göre döşenmiş evi değiştirmek istedi.

Ali Baba Sultan Cemevi ve Kültür Merkezi açıldı!

Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde Sivas'ın tarihi değerlerinden Ali Baba Sultan'ın ismini yaşatacak olan Cemevi'nin inşası, Ali Baba Türbesini Koruma, Yaptırma ve Yaşatma Derneği'nin talebi üzerine Pendik Belediyesi tarafından tamamlandı...

Nazmi Durbakayım: Herkes inşaatçının üzerine giderse bu iş olmaz!

İnşaatçıların gördüğü muameleye isyan eden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım "Bankacısı, belediyecisi, vatandaşı vur abalıya misali bu sektörün üzerine gelirse bu iş olmaz" dedi

Kiracının elektriği üzerine alması zorunlu mu?

Kira sözleşmesi ile ev sahibi evin kullanım hakkını kiracısına bırakırken, kiracı da eve karşılık kira bedeli ödemeyi üstleniyor. Peki kiracı evdeki abonelikleri üzerine alır mı? Kiracının elektriği üzerine alması zorunlu mu?

Akçasu Deresi üzerine yapılan cami büyük ilgi görüyor!

Akçasu Deresi’nin üzerine 1878’de Hacı Hüseyin Hüsnü tarafından yaptırılan cami, tavanı, ahşap korkuluklu mahfili ve ahşap minaresiyle özgünlüğünü koruyor. Cami, derenin üzerinde durduğu için turistler tarafından büyük ilgi görüyor.

baba evinin üzerine ev inşa etti Haberi

baba evinin üzerine ev inşa etti
Rize'nin İyidere ilçesi Hazar Mahallesi'nde yaşayan Nurettin Katırcı, babasından kalan evini yıkmayıp üzerine yeni bir ev inşa etti. 80 yıllık 2 katlı müstakil evin üzerinde, 3 katlı başka bir bina yer alıyor. Yeni binanın inşası yapılırken, eski binanın en ufak bir parçası bile...