24 / 04 / 2024

babacan holding kampanya

babacan holding kampanya

Babacan Holding, Dünya Kadınlar Günü’ne özel kaçırılmayacak bir kampanya başlattı. Proje 8- 18 Mart tarihleri arasında Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinde geçerli olacak.

Paranız mevduattayken evinizi alın!

‘Yatırımımı vadeli mevduat hesabıyla mı değerlendirsem yoksa gayrimenkule mi yatırım yapsam?’ ikileminde kalan yatırımcıya Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan kampanya ile cevap verdi.

Babacan Holding'ten 120 ay vade yüzde 0,98 faiz fırsatı!

Konut sektörünün öncü firmaları arasında gösterilen Babacan Holding, Babacan Premium projesinde 40 bin TL peşinat, 40 ay, yüzde 0 faizle, Babacan Port Royal'de ise 60 ay, yüzde 0 faizle ödeme fırsatı sunuyor.

Babacan yatırımcıları bankasız, kefilsiz ve senetle ev sahibi yapacak!

Babacan Premium ve Babacan Port Royal projeleriyle kampanyaya katılan Babacan Holding, konut alıcılarına yüzde 10 peşinat fırsatı sunuyor...

Babacan 2 projesiyle tarihi indirim kampanyasına katıldı!

Babacan Holding CEO'su Babacan, "Yeni kampanyaya Babacan Premium ve Port Royal olmak üzere 2 projemizde yer alan toplam 100 dairemiz ile katılıyoruz. Kampanya süresince satışlarımızda en yüksek seviyeye ulaşabilmeyi hedefliyoruz." dedi..

Babacan Holding'ten yüzde 20 indirimli Kurban Bayramı kampanyası!

Babacan Holding Kurban Bayramına özel yüzde 20 indirim sunuyor. Babacan Holding döviz fiyatları ve kredi faiz oranlarındaki yükseliş eğilimine rağmen kampanyasını devam ettiriyor. 

Babacan Holding, Ulusal Kampanya'yı 1 ay daha uzattı!

Babacan Holding, bankaların faiz oranlarını yükseltmelerine rağmen Ulusal Kampanya’yı 1 ay daha uzattı. İşte kampanyalı fiyatlar...

Babacan Holding'ten dev bayram kampanyası!

Babacan Holding'ten daire alan herkese 0 peşinat, yüzde 20 indirimin yanında 30 bin TL değerinde özel okul eğitimi bedava...

Babacan Holding'ten yüzde 0.98 faizle yüzde 20 indirim ayrıcalığı!

Babacan Holding, gayrimenkul ve inşaat sektörünün yeniden canlandırılmasına yönelik getirilen teşviklere destek veren dev bir kampanya hazırladı.  Babacan Yapı tüm projelerinde peşinatsız, yüzde 0.98 faizle yüzde 20 indirim ayrıcalığı sunuyor.  

Babacan'dan 11 farklı kampanya!

Babacan Holding, gayrimenkul sektöründe bir ilke daha imza atarak sektörün en çok beğenilen 11 kampanyasını Babacan kampanya’da buluşturuyor...

Babacan Holding'ten hemen taşın, 1 yıl sonra öde kampanyası!

Babacan Holding, Babadan Palace ve Prime Suites projelerinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanyaya göre; konut sahibi olmak isteyenler, hemen taşınıp ödemeye ise 1 yıl sonra başlıyor.

Babacan Holding’in 4 projesinde Kurban Bayramı’na özel kampanya!

Babacan Holding, konut sahibi olmayı kolaylaştırmak için birbirinden özel kampanyalara imza atmaya devam ediyor. Kurban Bayramı tatili boyunca ‘Babacan Port Royal’, ‘Babacan Premium’, ‘Babacan Palace’ ve ‘Prime Suites’ten konut sahibi olmak isteyenlere ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Babacan Palace ve Prime Suites'te 1.950 TL taksit fırsatı!

Babacan Holding, ev sahibi olmayı kolaylaştıracak kampanyalarına devam ediyor. ‘Babacan Palace’ ve ‘Prime Suites’ projelerinden sıfır peşinatla aylık 1.950 TL taksitle kira öder gibi konut sahibi olanlar aynı zamanda tapularına da hemen kavuşup taşınma fırsatı da buluyor.

Babacan Holding’ten Ramazan Bayramı’na özel kampanya!

Babacan Holding, konut sahibi olmayı kolaylaştırmak için birbirinden özel kampanyalara imza atıyor. Ramazan Bayramı boyunca ‘Babacan Port Royal,’ ‘Babacan Premium’ ve ‘Babacan Palace’tan konut sahibi olmak isteyenlere ödeme kolaylıkları sunulmaya devam ediyor.

Babacan Holding’ten Babalar Günü’ne özel kampanya!

Babacan Holding, Babalar Günü’nde futbolsever babalara en güzel hediyeyi veriyor. 12-25 Haziran tarihleri arasında Babacan projelerinden konut alanlara tuttuğu takımın kombine bileti hediye…

Babacan Port Royal'de VIP ofisler satışa çıktı! 

Babacan Holding'in, Küçükçekmece E-5 üzerinde yer alan Babacan Port Royal'de VIP ofis satışları başladı.

Babacan Holding'ten Beylikdüzü'ne 2 yeni proje!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokları erittiklerini, öteledikleri yeni projelerine başlayacaklarını söyledi. Babacan, ''Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 250 konut yapacağız. Yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

Babacan Port Royal'de teslimler başlıyor!

Babacan Holding, küresel salgına rağmen, inşaat çalışmalarına devam ederek, Küçükçekmece E-5 üzerinde inşa edilen Babacan Port Royal'de ilk etap teslimlerine başladı.

Babacan Holding'in ticari üniteleri satışa çıktı!

Babacan Holding tarafından hayata geçirilen "Babacan Premium", "Babacan Port Royal", "Babacan Palace" ve "Crown Deluxe" projelerindeki ticari ünitelerine gösterilen yoğun ilginin ardından, Babacan Port Royal Port Cadde ticari üniteleri 1 milyon 90 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...

Babacan Port Royal'de yüzde 15 indirim fırsatı!

Babacan Holding’in Babacan Port Royal projesinde yüzde 15 indirim imkanı sunuyor...

Babacan Premium'dan 'Uygun koşullarla gayrimenkul' kampanyasına destek!

'Uygun koşullarla gayrimenkul' kampanyasına Babacan Holding’in Beylikdüzü E-5 üzerinde inşa ettiği Babacan Premium destek verdi. 

Babacan Port Royal'de yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Babacan Holding'ten, 180 ay vadeli 0,64 faiz oranı ile 12 ay geri ödemesiz konut kredisi kampanyasına ek olarak Babacan Port Royal'de, yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor...

Fehmi Babacan adına yapılan cami ibadete açıldı!

Babacan Holding kurucusu Fehmi Babacan adına inşa edilen ve Babacan Premium Projesi içerisinde yer alan cami ibadete açıldı.

Babacan Port Royal'da kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Babacan Holding'in Küçükçekmece E-5 üzerinde, peşinatsız, ara ödemesiz ve kira öder gibi ev alma  fırsatı sunuyor...

Babacan Holding Kanal İstanbul güzergahından 600 dönüm arazi toplamış!

Babacan Holding’in çılgın proje Kanal İstanbul güzergahı henüz açıklanmadan bölgeden arazi toplamaya başladığı, güzergah açıklandığında ise 600 dönüm büyüklüğünde araziyi bünyesinde toplamış olduğu belirtildi.

Babacan Kavaklı projesi geliyor! Yeni proje!

Babacan Holding Beylikdüzü Kavaklı'da sahil kasabası inşa etmek için kolları sıvadı. Projede konutlar, yeme-içme alanları, otel, yaşlılar için sosyal alanları ve bakımevi yer alacak...

Babacan Port Royal'de yüzde 0.79 faizli ödeme seçeneği!

Babacan Holding, Babacan Port Royal'de müşterilerine firma bünyesinde 45 bin TL peşinat ve 4 bin 500 TL taksitle veya yüzde 5 peşinat, 120 ay vadeli yüzde 0,79 faizli banka kredisi ile ödeme seçeneği imkanı veriyor…

Babacan Holding'ten 0.79 faizli yeni kampanya!

Babacan Holding, Beylikdüzü Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinden konut almak isteyenlere yüzde 5 peşinat, 120 ay vade ve yüzde 0,79 faiz fırsatı sunuyor...

babacan holding kampanya Haberi

babacan holding kampanya

Babacan Holding, güvenilir ve kaliteli konut projeleriyle sektöre ilkleri kazandırırken, imzasını taşıyan kampanyalarıyla da yatırımcıları sürprizlerle buluşturmaya devam ediyor. Projede Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak hazırlanan kampanyayla kadınlar dayalı döşeli evin sahibi olacak. Holding, 8- 18 Mart tarihleri arasında, projelerindeki tüm daire tiplerinden konut alan kadınların dairelerini, hayalini kurdukları en lüks mobilyalarla döşeyecek.

İmza attığı kampanyalarla sektörde fark yaratacak Babacan Holding, Dünya Kadınlar Günü’ne özel kaçırılmayacak bir kampanya hayata gçirdi. 8- 18 Mart tarihleri arasında Babacan Premium ve Babacan Palace projelerindeki tüm daire tiplerinde geçerli olan kampanyayla, kadınlar en lüks mobilyalarla donatılmış dayalı döşeli ev sahibi olacak.

“Kadınları hayalleriyle buluşturacağız”

Kadınları en lüks mobilyalarla donatılmış, dayalı döşeli bir ev sahibi yapmayı planladıklarını söyleyen Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, kampanya hakkında şunları söyledi:

“Babacan...