24 / 04 / 2024

Babacan Holding projeleri

Babacan Holding projeleri

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokları erittiklerini, öteledikleri yeni projelerine başlayacaklarını söyledi. Babacan, ''Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 250 konut yapacağız. Yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

Babacan Holding 2 yılda 1,5 milyar TL'lik yatırım yapacak!

İnşaat, rezidans işletmeciliği (turizm) ve enerji sektörlerinde faaliyetleri bulunan Babacan Holding, faaliyette olduğu tüm sektörlerde önümüzdeki iki yılda 1,5 milyar TL'lik yatırım yapmayı planlıyor. 

Babacan Holding 2018'de yüzde 19 büyüdü!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, firma olarak inşaat, müteahhitlik ve gayrimenkul alanlarıyla enerji ve turizm sektörlerinde gerçekleştirdikleri yatırımlarla sektörde büyüme yönünde emin adımlarla devam ettiklerini söyledi.

Babacan Holding 15 günde 105 konut sattı!

Babacan Holding, Ulusal Kampanya kapsamındaki 3 projesinde, 15 günde 105 dairenin satışını tamamladı.

Babacan Holding basın buluşması ertelendi!

Gayrimenkul ve inşaat sektörüne kazandırdığı birçok projeyle, uzun yıllardır Türkiye'nin güvenilir konut markalarından biri olan Babacan Yapı, yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor.

Babacan Holding yurt dışına açılmaya hazırlanıyor!

Babacan Holding, gelen özel davetle yurt dışına açılmak için çalışmalarını sürdürüyor. 

Babacan Holding tüm ticari üniteleri için ön talep topluyor!

Babacan Holding, projelerinde yer alan tüm ticari üniteleri için 22 Eylül-12 Ekim tarihleri arasında ön talep toplayacak. Holding, böylece yatırımcılara büyük bir ticaret teşviki sağlamış olacak.

Babacan Holding yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Babacan Holding, faaliyet gösterdiği enerji, lojistik ve turizm alanlarında da yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 2017 yılında 1.8 milyar liralık yatırım hedeflediğini açıklayan Babacan Holding; yılın ilk yarısında hedeflerinin yüzde 50’lik kısmını hayata geçirdi.

Babacan Holding yönünü Uzakdoğu’daki yatırımcıya çevirdi!

Babacan Premium’a yabancı yatırımcılardan da talep geliyor. Hem yatırım, hem de oturum amaçlı sıfır peşinat ayda 2. 150 TL taksit avantajı ile konut sahibi olma fırsatı sunan projeden Arap yatırımcılardan sonra şimdi de Japonlar bir katın tamamını satın aldı.

İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım!

Marka Şehirler Zirvesi 2017'de konuşan Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan: "Marka Şehir İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım” dedi.

Babacan Holding, yabancı yatırımcılar için öngörülerini paylaşacak!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, gayrimenkul sektörü temsilcilerini buluşturan İnşaat ve Konut Konferansı’na konuşmacı olarak katılıyor.

Prime Suites'ten turizme 55 milyon liralık yatırım!

Babacan Holding, otel konforunda aile rezidansı 'Prime Suites’i hayata geçirdi. Lüks apart daireleri ile rezidans hizmeti veren 'Prime Suites', geniş aileler, yerli ve yabancı misafirler ve iş seyahati amaçlı Türkiye’ye gelen yabancı iş adamlarını ağırlıyor.

Babacan Holding, Gaziantepli hemşerileriyle bir araya geldi!

İnşa ettiği kaliteli ve güvenilir konut projelerinin yanı sıra enerji, turizm, lojistik gibi sektörlerde de faaliyette bulunan Babacan Holding, Gaziantepli hemşerileriyle bir araya geldi.

Babacan Port Royal'de VIP ofisler satışa çıktı! 

Babacan Holding'in, Küçükçekmece E-5 üzerinde yer alan Babacan Port Royal'de VIP ofis satışları başladı.

Babacan Holding'ten Beylikdüzü'ne 2 yeni proje!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokları erittiklerini, öteledikleri yeni projelerine başlayacaklarını söyledi. Babacan, ''Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 250 konut yapacağız. Yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

Babacan Port Royal'de teslimler başlıyor!

Babacan Holding, küresel salgına rağmen, inşaat çalışmalarına devam ederek, Küçükçekmece E-5 üzerinde inşa edilen Babacan Port Royal'de ilk etap teslimlerine başladı.

Babacan Holding'in ticari üniteleri satışa çıktı!

Babacan Holding tarafından hayata geçirilen "Babacan Premium", "Babacan Port Royal", "Babacan Palace" ve "Crown Deluxe" projelerindeki ticari ünitelerine gösterilen yoğun ilginin ardından, Babacan Port Royal Port Cadde ticari üniteleri 1 milyon 90 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...

Babacan Port Royal'de yüzde 15 indirim fırsatı!

Babacan Holding’in Babacan Port Royal projesinde yüzde 15 indirim imkanı sunuyor...

Babacan Premium'dan 'Uygun koşullarla gayrimenkul' kampanyasına destek!

'Uygun koşullarla gayrimenkul' kampanyasına Babacan Holding’in Beylikdüzü E-5 üzerinde inşa ettiği Babacan Premium destek verdi. 

Babacan Port Royal'de yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Babacan Holding'ten, 180 ay vadeli 0,64 faiz oranı ile 12 ay geri ödemesiz konut kredisi kampanyasına ek olarak Babacan Port Royal'de, yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor...

Fehmi Babacan adına yapılan cami ibadete açıldı!

Babacan Holding kurucusu Fehmi Babacan adına inşa edilen ve Babacan Premium Projesi içerisinde yer alan cami ibadete açıldı.

Babacan Port Royal'da kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Babacan Holding'in Küçükçekmece E-5 üzerinde, peşinatsız, ara ödemesiz ve kira öder gibi ev alma  fırsatı sunuyor...

Babacan Holding Kanal İstanbul güzergahından 600 dönüm arazi toplamış!

Babacan Holding’in çılgın proje Kanal İstanbul güzergahı henüz açıklanmadan bölgeden arazi toplamaya başladığı, güzergah açıklandığında ise 600 dönüm büyüklüğünde araziyi bünyesinde toplamış olduğu belirtildi.

Babacan Kavaklı projesi geliyor! Yeni proje!

Babacan Holding Beylikdüzü Kavaklı'da sahil kasabası inşa etmek için kolları sıvadı. Projede konutlar, yeme-içme alanları, otel, yaşlılar için sosyal alanları ve bakımevi yer alacak...

Babacan Port Royal'de yüzde 0.79 faizli ödeme seçeneği!

Babacan Holding, Babacan Port Royal'de müşterilerine firma bünyesinde 45 bin TL peşinat ve 4 bin 500 TL taksitle veya yüzde 5 peşinat, 120 ay vadeli yüzde 0,79 faizli banka kredisi ile ödeme seçeneği imkanı veriyor…

Babacan Holding'ten 0.79 faizli yeni kampanya!

Babacan Holding, Beylikdüzü Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinden konut almak isteyenlere yüzde 5 peşinat, 120 ay vade ve yüzde 0,79 faiz fırsatı sunuyor...

Babacan Holding projeleri Haberi

Babacan Holding projeleri

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokların hayata geçirilen kampanyalarla beraber azaldığını açıkladı. 

''Stokları erittik''

Bu yıl ellerinde bulunan projelerden birinin teslimlerinin gerçekleştiğini söyleyen Babacan, 800 konutluk Port Royal projesini ise bu yıl bitmeden teslim edeceklerini aktardı. Babacan, bu dönemde yapılan yeni projelerin azalmasından dolayı da 2021 yılında 2 projeye başlayacaklarını müjdeledi. 

''Ötelediğimiz projelere başlıyoruz''

Babacan, “Ekonomik gelişmeler nedeniyle 1 yıl ötelediğimiz projelerimizden ilkine Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde start vereceğiz. 60 dönümlük arazi üzerinde 250 konut yapacağız. Şimdi bu proje için hazırlanıyoruz. Bu projenin peşindenise yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

"Sektör tekrar ivme kazanacak"

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan ise Mart ayında geçen yılın aynı ayına göre yurt için satışların yüzde 3,4 artarak 108 bin 670'e...