28 / 03 / 2024

babacan yapı gaziantep projesi

babacan yapı gaziantep projesi

İstanbul merkezli gayrimenkul geliştiricisi Babacan Holding, Anadolu atağını memleketi Gaziantep’te başlatıyor. Konut ağırlıklı yeni projenin, yıl sonunda başlaması öngörülüyor.

Babacan Yapı'dan İstanbul'a 3 yeni proje!

İstanbul'da 3 yeni proje yapacaklarının müjdesini veren Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, Emlak 2014 Fuarı'nda Arap yatırımcıların ilgisinin iyi olduğunu, haftasonu iç pazardan da talep geleceğini belirtti...

Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Bahçelievler'in en lüks projesi olarak lanse edilen Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Gardenia Bahçelievler projesinin teslimlerinin bu senenin Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Babacan Yapı'dan 20 milyar TL'lik 10 yeni proje geliyor!

Fnansal yeterliliği yüksek ve öz sermayesi güçlü şirketlerin öne çıkacağı bir dönemden geçildiğini dile getiren Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, “2 sene içinde kendi arsalarımızda geliştireceğimiz 10 projeye 20 milyar TL’lik yatırım yapacağız” diye konuştu.

Babacan Yapı basın toplantısı 7 Mayıs'ta!

Babacan Yapı, yeni yatırımlarıyla gayrimenkul ve inşaat sektöründeki yükselişini devam ettiriyor. Babacan Yapı yeni hedeflerini ve 2018 projeleri basın toplantısında anlatacak.

Babacan Yapı 2018'de 2 bin 600 konut inşaatına başlıyor!

Babacan Holding Başkanı İbrahim Babacan, 2018 yılında inşaat yatırımlarında vitesi büyüteceklerini söyledi. Firmanın bu yıl 1.3 milyar lira değerinde 3 projeye başlayacağını belirten Babacan, “Beylikdüzü, Fikirtepe ve Gaziantep’te 2 bin 600 konut inşa edeceğiz” diye konuştu..

Babacan Yapı Gaziantep iletişim!

Babacan Yapı Gaziantep iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Şehitkamil'de Gaziantep Adliyesi'ne yakın konumda inşa edilecek projede 147 daire bulunuyor. 

Babacan Yapı Gaziantep projesi yolda! Yeni proje!

Babacan Yapı yeni projesini Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçirecek. Arsa alımı yapılan projede 147 daire yer alacak. 

Babacan Yapı Yakuplu iletişim!

Babacan Yapı Yakuplu projesinin 192 milyon 375 bin TL yatırım bedeline sahip olması öngörülüyor. Babacan Yapı Yakuplu projesi dört blok olarak yükselecek...

Babacan Yapı Yakuplu projesi 36 ay sonra teslim edilecek!

4 blok şeklinde yükselen Babacan Yapı Yakuplu projesi 862 daire ve 23 ofisten meydana geliyor. Babacan Yapı Yakuplu projesi 36 ay sonra teslim edilecek.

Babacan Yapı Yakuplu'ya 862 konut yapacak! Yeni Proje!

Babacan Yapı, Beylikdüzü Yakuplu'ya yeni proje inşa etmeye hazırlanıyor. Proje, 862 daire ve 23 ofisten meydana geliyor..

Babacan Yapı Port Royal konut fiyatları!

Babacan Port Royal projesi Konutları 2019 yılında teslim edilecek. 50 ay sıfır faiz fırsatı sunulan Port Royal Evleri, Babacan Yapı tarafından hayata geçirildi...

Emre Azer, Babacan Yapı'da Satış ve Pazarlama Koordinatörü oldu!

Satış ve Pazarlama sektörünün tecrübeli ismi Emre Azer, Babacan Yapı'da Satış ve Pazarlama Koordinatörü oldu.

Babacan Palace’ta teslimler Mart'ta yapılacak!

Babacan Palace’ta teslimler mart ayında başlıyor. Babacan Yapı tarafından Beylikdüzü’nde inşa edilen ultra lüks projeden ev sahibi olmak için 40 ay 0 faiz kampanyası da devam ediyor.

Dövizini bozduran vatandaşa Babacan Yapı'dan yüzde 20 indirim!

Babacan Yapı “dövizini bozdur Türk Lirası’na sahip çık” kampanyasına konut sektöründe ilk destek veren firma oldu.

babacan yapı gaziantep projesi Haberi

babacan yapı gaziantep projesi

İstanbul merkezli gayrimenkul geliştiricisi Babacan Holding, Anadolu atağını memleketi Gaziantep’te başlatıyor. Konut ağırlıklı yeni projenin, yıl sonunda başlaması öngörülüyor.


İstanbul’da özellikle Beylikdüzü - Esenyurt bölgesini gelişim noktası olarak belirleyip proje üretmini sürdüren Babacan Holding, bölgedeki 6’ncı projesinin hazırlığına da başladı. Aynı zamanda çeşitli lokasyonlarda arazi üretmeyi de sürdüren Babacan Holding, fikirtepe dönüşümünde yer alan projesine ise 2017 yılında başlamayı hedefliyor. Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, Gaziantep’te konut ve ticari ünitelerden oluşacak projenin yıl sonuna kadar başlayacağını söyledi. Ayrıca yeni şehirlere de bakmaya devam ettiklerini belirten Babacan, “Projelerimizi sırayla devreye almayı sürdürüyoruz. Bizim işimiz araziyle, o yüzden son hızla arazi geliştiriyoruz. Bunun için yeni şehirler de odağımızda” dedi. 


‘Buradan devam’

Babacan, geliştirme süreçlerinde öncelikle büyükşehirlere odaklandıklarını vurgulayarak, son dönemde yatırımcıların da aynı sistemle...