26 / 04 / 2024

Bade İşçil evi

Bade İşçil evi

Oyuncu Bade İşçil Sarıyer'de havuzlu villa aldı. İşçil yeni villası için 4 milyon TL ödedi.

Bade İşçil Zekeriyaköy'den ev bakıyor!

Bade İşçil, oğlu Azur ile Kovid-19 döneminde daha rahat olmak için Zekeriyaköy'den ev baktığı ortaya çıktı...

Bade İşçil Nişantaşı'ndan ev aldı!

2016 yılında boşanan oyuncu Bade İşçil ve Tarkan Süalp Ulus'taki evi satıldı. İşçil'e evden 1.5 milyon TL kaldı. Oyuncu bu parayla Nişantaşı'ndan ev aldı.

Malatya Akçadağ'a 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak.

Tek evi olanlara müjde! Tek evi olan tapu sahipleri 2.953 Türk Lirası para iadesi alacak

81 il geneli kapsamında son dakika duyurusu yapıldı. Buna göre, teki evi olanlara müjde bu listede adı soyadı yazan vatandaşlar geriye dönük 5 senelik para iadesi alabilecekler. İşte haberin ayrıntıları...

Gaziantep Nurdağı'nda fiber kompozit bloklarla yapılan köy evi ve deprem konutu tamamlanıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, birbirine geçmeli fiber kompozit bloklarla hayata geçirilen köy evi ve konutun inşaatı tamamlanıyor.

Gaziantep Nurdağı'nda fiber kompozit bloklarla köy evi ve deprem konutu inşa ediliyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgeler arasında yer alan Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, birbirine geçmeli fiber kompozit bloklarla bir köy evi ve 6 dairelik konut inşa ediliyor.

Deprem konutları tamamen köy evi gibi 3 veya 4 katlı olarak inşa edilecek!

Deprem felaketinden etkilenen 11 il için konut yapımları başlayacak. 199 bin 739 kalıcı olan konut ile 73 bin 972 köy evi yapılacağı açıklandı. Zemin artı 3 ya da 4 kat şeklinde olacak. 

1 evi olan kira vergisinden muaf mı, değil mi?

Kira gelir vergisi ilk taksit ödemeleri Mart ayı sonunda sona erecek. 1 evi olanlar vergiden muaf olup olmadıklarını merak ediyor. Peki, 1 evi olan kira vergisinden muaf mı, değil mi?

Bade İşçil Sarıyer'de havuzlu villa aldı!

Oyuncu Bade İşçil Sarıyer'de havuzlu villa aldı. İşçil yeni villası için 4 milyon TL ödedi.

Bir ilçe başkanının mandırası ve evi hakkında yıkım kararı mecliste!

Bir siyasi partinin ilçe başkanının mandırası ve evi hakkında yıkım kararı olmasına rağmen işlem yapılmadığı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıaslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Seyhan Karikatür ve Edebiyat Evi açılış için gün sayıyor!

Adana’nın Seyhan ilçesi Kayalıbağ Mahallesi’nde 20’nci yüzyıl başlarında inşa edilen tarihi yapı, Seyhan Belediyesi tarafından restore edilerek ‘Karikatür ve Edebiyat Evi’ olarak hizmete açılacak.

Antalya'da evi yanan kadın için konteyner ev inşa edildi!

Antalya Kumluca Kaymakamlığı, ilçede evi yanan yaşlı kadın konteyner ev inşa ettirdi. 

Pozantı'da yayla evi inşaatları arttı!

Adana'nın Pozantı ilçesinde koronavirüs nedeniyle nüfus hızla arttı. İzole yaşam sürmek isteyen vatandaşlar burada yayla evi inşa etmeye başladı.

Adıyaman Şerefli Sağlık Evi projesi mecliste!

Adıyaman'ın Merkez ilçesinde yapılması planlanan Şerefli Sağlık Evi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hulusi Kentmen'in İzmit'teki evi restore edilecek!

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Hulusi Kentmen'in Kocaeli İzmit'te bulunan evi restore edilecek. Ev, restore çalışmalarının ardından sanat evi olarak hizmet verecek. 

Bade İşçil evi Haberi

Bade İşçil evi

Oyuncu Bade İşçil, geçtiğimiz günlerde mal varlığının fazla olduğu iddialarına sert bir şekilde cevap vermişti. Uzun süredir ekranlarda yer alan oyuncu "Bizi gören de şampanyayla yıkanıyoruz sanıyor. Yıllardır çalışıyorum, sadece bir evim var" demişti.



Sabah'tan Gökhan Gökduman'ın  haberine göre; oyuncu İşçil, yeni bir ev satın aldı. Ünlü oyuncunun, Sarıyer'de aldığı havuzlu villanın değeri 4 milyon TL. 

Bade İşçil Zekeriyaköy'den ev...