23 / 04 / 2024

Bade İşçil nerede yaşıyor

Bade İşçil nerede yaşıyor

Oyuncu Bade İşçil Sarıyer'de havuzlu villa aldı. İşçil yeni villası için 4 milyon TL ödedi.

Bade İşçil Zekeriyaköy'den ev bakıyor!

Bade İşçil, oğlu Azur ile Kovid-19 döneminde daha rahat olmak için Zekeriyaköy'den ev baktığı ortaya çıktı...

Bade İşçil Nişantaşı'ndan ev aldı!

2016 yılında boşanan oyuncu Bade İşçil ve Tarkan Süalp Ulus'taki evi satıldı. İşçil'e evden 1.5 milyon TL kaldı. Oyuncu bu parayla Nişantaşı'ndan ev aldı.

İstanbul'da en uygun konut nerede? İşte İstanbul'da konut fiyatlarının en düşük olduğu üç ilçe...

İstanbul'da yaşamak isteyenler konut fiyatları bakımından İstanbul'un en uygun ilçelerini araştırıyor. İşte İstanbul'un en uygun ilçeleri...

İstanbul'da en ucuz, en pahalı ev nerede? İşte ilçe ilçe rakamlar...

İstanbul'da ortalama konut ve kira fiyatları ile ilgili değerlendirmeler devam ediyor. Aylık bazda bazı ilçelerde yüzde 10'u aşan yükselişler görüldü. Peki İstanbul'da en ucuz en pahalı ev nerede? İşte ilçe ilçe rakamlar...

SON DAKİKA DEPREMLER: Az önce deprem mi oldu, nerede deprem oldu? 22 TEMMUZ 2023!

Türkiye'de meydana gelen son dakika depremler merakla sorgulanıyor. Peki, deprem oldu mu, en son nerede deprem oldu? İşte il il deprem listesi...

Bu ilçelerde elektrik kesintisi olacak! İşte 21 Haziran Çarşamba elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

Elektrikler bugün nerede kesilecek? İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacak? İşte 21 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Son depremler! Bugün en son nerede deprem oldu? 20 Haziran 2023 deprem olan ilçeler hangileridir?

Deprem mi oldu? 20 Haziran 2023 gününde nerede deprem oldu? Bir günde farklı şiddetlerde depremler meydana geliyor. Bu depremleri de Kandilli Rasathanesi ve AFAD'ın resmi internet sayfalarından öğrenebilirsiniz. İşte son olan depremlere dair detaylar!

Yarın nerede elektrikler kesilecek? İşte 7 Haziran Çarşamba elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 7 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Elektrikler nerede kesilecek? İşte 2 Haziran Cuma elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 2 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Elektrikler nerede kesilecek? İşte 1 Haziran Perşembe elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 1 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Celal Zaim Çil nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Hangi bölümden mezun oldu?

Peker GYO Yönetim Kurulu Üyesi Celal Zaim Çil kimdir? Ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? İşte detaylar...

Bugün nerede elektrikler kesilecek? İşte 25 Mayıs 2023 elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da nerelerde elektrikler kesilecek? Elektriklerin kesileceği ilçeler tek tek araştırılıyor. 25 Mayıs 2023 gününde meydana gelecek elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte ayrıntılar!

İstanbul’la ilgili son dakika gelişmesi! Üç ilçe o bölgeye taşınıyor!

Deprem nedeniyle oluşturulacak Ulusal Risk Kalkanı projesinin toplantısı sonrası önemli açıklamalar geldi. Buna göre İstanbul’da 3 ilçenin taşınabileceği belirtilirken, yeni yerleşim yerlerinin nerede olacağı da belirlendi.

Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte TOKİ Ankara konut projesi detayları!

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Temeller Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'nın Sincan ilçesinde düzenlenen toplu törenle atıldı. Peki Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte detaylar!

İstanbul TOKİ 2022 projeleri nerede inşa edilecek? TOKİ İstanbul projeleri hangi ilçelerde?

İstanbullulara ucuz konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum projelerin hayata geçirileceği ilçeleri de açıkladı. Peki İstanbul TOKİ 2022 projeleri nerede inşa edilecek? TOKİ İstanbul projeleri hangi ilçelerde?

Bade İşçil nerede yaşıyor Haberi

Bade İşçil nerede yaşıyor

Oyuncu Bade İşçil, geçtiğimiz günlerde mal varlığının fazla olduğu iddialarına sert bir şekilde cevap vermişti. Uzun süredir ekranlarda yer alan oyuncu "Bizi gören de şampanyayla yıkanıyoruz sanıyor. Yıllardır çalışıyorum, sadece bir evim var" demişti.



Sabah'tan Gökhan Gökduman'ın  haberine göre; oyuncu İşçil, yeni bir ev satın aldı. Ünlü oyuncunun, Sarıyer'de aldığı havuzlu villanın değeri 4 milyon TL. 

Bade İşçil Zekeriyaköy'den ev...