26 / 04 / 2024

Bafra asfalt

Bafra asfalt

Samsun Bafra'da kent yenileme çalışmaları sürüyor. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, çalışmaları yerinde inceledi.

Bafra'ya 800 ton asfalt!

Bafra Yün Pazarında'ki çalışmaların tamamlanmasından sonra Çaycılar Sokak’ta başlanan çalışmaların ikinci etabı da başladı. Başkan, tüm çalışmaları yerinde takip ediyor.

Bafra Fevzi Çakmak Mahallesi'ne yeni yol!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Fevzi Çakmak Mahallesi Melikşah, Tuğrul Bey, Fırat Sokaklarında yapılan asfalt ve Aktekke Mahallesinde yapılan beton yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Bafra Bahçeler'de asfalt çalışmaları başladı!

Bafra Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif bölgelerinde asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bahçeler Mahallesi’nde yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Bafra Hacınabi Mahallesi’ne sıcak asfalt!

Yaz mevsimi ile birlikte ilçenin çeşitli mahallelerinde sürdürülen asfalt ve kaldırım çalışmaları içinde bulunulan kış mevsiminde iyi giden hava şartları da fırsata çevrilerek sürüyor.

Samsun Bafra'nın cadde ve sokakları yenileniyor!

Samsun Bafra Belediyesinin asfalt, kaldırım ve yama çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Çalışmalar Gaziosmanpaşa ve Gaziosmanpaşa Mahallelerinin çok sayıda cadde ve sokağında hız kesmeden sürüyor.

Bafra Belediyesi'nden 4 bin 500 metrekare kaldırım!

Bafra Belediyesi, Yün Pazarında 800 ton asfalt, 4.500 metrekare kaldırım 3.440 metre bordur çalışmasını tamamladıktan sonra, Çaycılar Sokak’ta çalışmalara başladı.

Bafra'ya 800 ton asfalt!

Bafra Yün Pazarında'ki çalışmaların tamamlanmasından sonra Çaycılar Sokak’ta başlanan çalışmaların ikinci etabı da başladı. Başkan, tüm çalışmaları yerinde takip ediyor.

Bafra'nın yolları ve kaldırımları yenilenecek!

Bafra Belediye başkanı Zihni Şahin yaz aylarında yoğun bir şekilde asfalt ve kaldırım çalışmalarının devam edeceğini ve problemlerin azalacağını söyledi. Başkan Şahin konu hakkında önemli bilgiler vererek şunları söyledi...

Bafra’nın çehresi değişecek!

Bafra’da kar yağışının ardından havaların mevsim normallerine dönmesi ile Bafra Belediyesi Fen İşleri ekipleri vakit kaybetmeden asfalt yama ve kaldırım çalışmalarına başladı.

Bafra’da kaldırım çalışmaları sürüyor!

Samsun’un Bafra ilçesinde asfalt çalışmaları biten caddelerde kaldırım çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Şahin, kullanılan kaldırım taşlarının Bafra Belediyesi Bordur ve Parke Taşı Tesislerinde üretildiğini açıkladı.

İzmir'de yollar kaymaz asfalt ile kaplandı!

İzmir’de uygulanan ve fren mesafesini kısaltarak özellikle yağışlı havalarda kaymayı önleyen “çift kat harç tipi” kaymaz asfalt kazaları yarı yarıya azalttı. Peki nasıl uygulanıyor?

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi güzergahı asfalt çalışmaları başladı!

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde, otoyol güzergahındaki asfalt çalışmalarına başlandı. Yolun Odayeri mevkiindeki 2 kilometrelik bölüme asfalt dökülerek, yol kullanıma hazır hale getirildi.

Bünyan'da asfalt çalışmaları devam ediyor!

Üç bölgede sıcak asfalt çalışması yaptıklarını kaydeden Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, “Fatih Mahallesi Fen Lisesi önü, TOKİ Evleri ve Nail Bozkurt Caddesi sıcak asfaltlama işlemi tamamlandı

Kayseri Bünyan'da asfalt çalışmaları devam ediyor!

Üç bölgede sıcak asfalt çalışması yaptıklarını kaydeden Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlıı, "Fatih Mahallesi Fen Lisesi önü, Toki Evleri ve Nail Bozkurt Caddesi sıcak asfaltlama işlemi tamamlandı.

Bafra asfalt Haberi

Bafra asfalt

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, kırsal mahalle yollarındaki beton yol çalışmalarını yerinde inceledi. Yeraltı, Ağacaalan ve Asmaçam Mahallelerini ziyaret ederek muhtarlar ve vatandaşlar ile birlikte Bafra Belediyesinin yaptığı beton yollarda inceleyen Başkan Şahin, "Boğazkaya Mahallesi’ne 850 metre, Ozan Mahallesi’ne 550 metre, Dereler Mahallesi’ne 200 metre, Yeraltı Mahallesi’ne 600 metre, Asmaçam Mahallesi’ne 700 metre beton yol yapıldı. Ayrıca beton yol çalışmalarımız Ağcaalan ve ardından Çamaltı Mahallesi’nde de başlayacak. Tüm imkanlarımızı yol yapımına seferber ettik. Çalışmalarımız devam edecek. Şehir merkezimizde de bu yaz yine yoğun bir asfaltlama çalışması yapacağız" dedi.


Referandumda vermiş oldukları destekten dolayı muhtarlara teşekkür eden Şahin, "Önemli bir süreci geride bıraktık. Milletimiz Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ’evet’ dedi. Herkesin bildiği gibi bu yeni sisteme ilk gündeme geldiğinde yüzde 30 destek...