16 / 04 / 2024

bağ evleri adres

bağ evleri adres

Bağ Evleri ödeme planı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Toplam 70 adet konuta yer verilen ve geniş yeşil alanlara sahip olan proje Yazıcıoğlu İnşaat tarafından Avrupa Yakası Halkalı Güneşli'de hayata geçirildi...

Bağ Evleri satılık daire!

Bağ Evleri satılık daire bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Avrupa Yakası Güneşli Bağcılar'da Yazıcıoğlu İnşaat tarafından 5 blok olarak hayata geçirilen proje banka kredisi kullanımına uygun...

Bağ Evleri örnek daire!

Bağ Evleri örnek daire resimlerini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Tüm dairelerin 2+1 olduğu Güneşli Bağ Evleri fiyat listesi giriş kattaki daireler için 185 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Bağ Evleri fiyat!

Bağ Evleri fiyat listesi şöyle: Giriş kat 2 oda 1 salon daireler 185 bin TL'den, Üst kat 2 oda 1 salon daireler 285 bin TL'den başlıyor...

Bağ Evleri fiyatları!

Bağ Evleri fiyatları giriş kattaki ve üst kattaki 2 oda 1 salon daireler için değişiyor. Bağ Evleri projesinde konutların anahtar teslimleri hemen yapılıyor. Bağ Evleri projesi Güneşli' de inşa ediliyor...

Sea Pearl Evleri adres bilgileri!

2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirilen Sea Pearl Evleri'nde daire fiyatları 841 bin dolardan başlayarak değişiyor. İşte Sea Pearl Evleri adres bilgileri...

Rota Mavi Evleri adres!

Rota Mavi Evleri adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Rota Mavi Evleri projesinde fiyatlar 273 bin liradan başlıyor...

Bağcılar Batışehir Evleri adres!

Emlak Konut güvencesinin bulunduğu projede taksitler 3.180 TL ’den başlıyor. Bağcılar Batışehir Evleri adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Ege Yapı Batışehir Evleri adres!

Ege Yapı Batışehir Evleri adres bilgilerine göre proje İstanbul Bağcılar Göztepe Mahallesi'nde bulunuyor. Tem Otoyolu'nun yanında inşa edilen projede fiyatlar 365 bin TL'den başlıyor.

Nidapark Başakşehir Evleri adres!

Daire büyüklüklerinin 88 metrekareden başladığı projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Nidapark Başakşehir Evleri adres bilgileri kapsamında Evvel İstanbul 'un yanında yükseliyor.

Güneşli Kirazlı Koru Evleri adres!

Toplam 232 adet konut ve 4 adet ticari ünitenin bulunduğu proje 4 blok şeklinde yükseliyor. Güneşli Kirazlı Koru Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli hattında yükseliyor.

Bağcılar Kirazlı Koru Evleri adres!

Toplam 232 adet dairenin bulunduğu projede daire tipleri 2+1,3+1 ve4+1 olarak tasarlandı. Bağcılar Kirazlı Koru Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli'de inşa ediliyor.

Güneşli Kirazlı Koru Evleri adres bilgileri!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından inşa edilen proje 4 blok şeklinde yükseliyor.Güneşli Kirazlı Koru Evleri adres bilgileri olarak İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli'de yükseliyor.

Kirazlı Koru Evleri adres bilgileri!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından inşa edilen projede 232 adet konut ve 4 adet ticari ünite yer alıyor. Kirazlı Koru Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli'nde yükseliyor.

Skyland İstanbul Evleri adres bilgileri!

Toplam 46 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Skyland İstanbul Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe'de yükseliyor.

Tekfen Hep İstanbul Evleri adres!

Daire fiyatlarının 387 bin 500 TL'den başladığı Tekfen Hep İstanbul Evleri Tekfen Emlak Geliştirme imzasıyla inşa ediliyor. Tekfen Hep İstanbul Evleri adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Cordella Tuzla Evleri adres bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje Kayıhan Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Cordella Tuzla Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor.

Corner Life Evleri adres bilgileri!

Toplam 211 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Corner Life Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli'de yükseliyor.

bağ evleri adres Haberi

bağ evleri adres

Bağ Evleri ödeme planı haberimizin devamında yer alıyor. Güneşli'de hayata geçirilen proje Yazıcıoğlu İnşaat imzası ile yükseliyor.


5 blok olarak planlanan ve toplam 70 adet konuttan oluşan Bağ Evleri, otopark, 24 saat kameralı güvenlik sistemi, fitness merkezi gibi alanlara sahip.


Bağ Evleri Güneşli Konutları'nın tümü 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projedeki konutların alanları 78 metrekare ile 98 metrekare arasında değişiyor.


Lokasyon olarak Basın Ekspres Yolu'na 500 metre uzaklıkta yer alan Bağ Evleri Projesi, Atatürk Havalimanı'na da 3 kilometre uzaklık mesafesinde bulunuyor.


Bağ Evleri ödeme planı


Bağ Evleri ödeme planı kapsamında projedeki konutlar için minimum yüzde 25 peşinat veriliyor ve banka kredisi kullanılabiliyor. Projenin 2 bin metrekarelik bölümü yeşil alanlara ayrılıyor.


Kocasinan Merkez Mah. Malazgirt Cad. No: 47 / 2 Bahçelievler - İstanbul 


Telefon: