19 / 04 / 2024

Bağcılar bazı alacakların yeniden yapılandırılması

Bağcılar bazı alacakların yeniden yapılandırılması

Bağcılar'da, bazı alacakların yeniden yapılandırılması amacıyla 19 Eylül'de yürürlüğe konulan 6736 sayılı kanundan faydalan 25 bin mükellef, borçlarını yapılandırdı.

Kabataş-Bağcılar tramvay seferleri düzenlendi! İstanbullulara son dakika şoku: Ray yenileme çalışmaları yapılıyor! 

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nın seferlerinde düzenleme yapıldı. Metro İstanbul tarih vererek açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor! Yeni Kirazlı Evleri ön talep topluyor!

İntek Yapı tarafından Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor. Yeni Kirazlı Evleri'nde ön talep süreci başladı. Peki Yeni Kirazlı Evleri'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Yeni Kirazlı Evleri nerede? İşte Yeni Kirazlı Evleri ile ilgili ayrıntılar...

Bağcılar'da bir yılda 4 bin 500 konutun kentsel dönüşüm süreci başlatılacak!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Bağcılar'da bir sene içinde tam 4 bin 500 konutun dönüşüm sürecinin başlatılması planlanıyor.

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Bağcı tarafından kuruldu.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm projesine yoğun ilgi: Yarısı Bizden Kampanyası

Bağcılar'da kentsel dönüşüm projesi Yarısı Bizden kampanyasına 8 bin 400 bina için oldukça yüksek sayılabilecek bir başvuru yapıldı. İşte detaylar...

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Bakan Kurum tek tek açıkladı: Kira ve taşınma yardımları başlıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bağcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu. İşte Bakan Kurum'un o açıklaması...

Bağcılar Ece Sitesi kentsel dönüşüme giriyor!

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. İstanbul Bağcılar'da deprem riski oluşturan Ece Sitesi'ndeki 327 konut için kentsel dönüşüm kapsamına alındı. 

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar!da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yaman Hacıibrahim tarafından açıldı.

Bağcılar Kirazlı Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bağcılar Kirazlı'da devam eden kentsel dönüşüm projesine ilişkin son durum hakkında bilgi paylaştı. 

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Bağcılar Belediye Başkanlığı görevine 2009 yılından beri devam eden Lokman Çağırıcı, Bağcılar'da sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çağırıcı, "Bağcılar’ın tamamında çalışmalarımız devam ediyor. TOKİ ile olan projelerimiz var. Bu çalışmalar da devam ediyor" dedi.

Bağcılar Belediyesinin Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi'ne onay verildi!

Bağcılar Belediyesi'nin kentsel dönüşüm uygulamalarındaki problemlerin çözülebilmesi, dönüşüm sürecinin iyileşmesi ve bütüncül şekilde yönetiminin yapılması amacıyla hazırladığı "Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi"ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi.

7326 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanunda başvuru süresi uzatıldı!

7326 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanunda Yer Alan Başvuru ve İlk Taksit Ödeme Sürelerinin Uzatılmasına İlişkin Karar 31581 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bağcılar bazı alacakların yeniden yapılandırılması Haberi

Bağcılar bazı alacakların yeniden yapılandırılması

Bağcılar'da, bazı alacakların yeniden yapılandırılması amacıyla 19 Eylül'de yürürlüğe konulan 6736 sayılı kanundan faydalan 25 bin mükellef, borçlarını yapılandırdı.


Belediyeden yapılan açıklamaya göre, mükellefler, vergi barışı olarak adlandırılan Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 6736 sayılı Kanun'dan yararlanarak borçlarını yapılandırmak için Bağcılar Belediyesi'ne başvurdu.


Maliye Bakanlığı tarafından 19 Eylül'de yürürlüğe konulan vergi borçlarının yapılandırması kanununa başvurmak için dün son gün olması nedeniyle büyük bir yoğunluk yaşandı. Bağcılar Belediyesi'ne gelerek ya da belediyenin internet sitesi üzerinden toplam 25 bin mükellef kanundan yararlanmak için başvurdu.


Yapılandırmadaki yoğunluk nedeniyle cumartesi ve pazar günleri de görev yapan 20 tahakkuk memuru, 12 veznede mükelleflerin işlemlerini gerçekleştirirken, her gün ortalama 4 bin kişi başvuruda bulundu. Sırasını bekleyen mükelleflere belediye tarafından ikramlarda da bulunuldu. Tahakkuk memurları, mükellefin emlak, çevre, temizlik,...