28 / 03 / 2024

Bağcılar kiralık işyeri ihalesi

Bağcılar kiralık işyeri ihalesi

Bağcılar Belediyesi, Mahmutbey Mahallesi'nde 59 araçlık yer altı katlı otoparkı, üzeri pazar alanı ve Pazar alanı üstü 2 kat spor salonu yapılması ve 30 yıllığına kiraya verilmesi ihalesi düzenliyor..

14 adet iş yeri aylık 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla kiraya veriliyor! Kiralık iş yeri arayanlar dikkat!

Bitlis ve Amasya'da yer alan toplam 14 adet iş yeri 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla kiraya veriliyor. İşte kiralama ile ilgili ayrıntılar ve ihale ilanları...

Bağcılar'daki 8 katlı Uğurlu Apartmanı yıkılıyor! Görüntüsüyle sosyal medyada gündem olmuştu! 

Bağcılar Belediyesi, üst üste konulmuş iki bina gibi görünmesi sebebiyle sosyal medyada gündem olan apartman için harekete geçti. O binanın yıkımına başlandı. 

360 TL’den başlayan fiyatlarla kiralık daire ve işyeri sahibi olma fırsatını kaçırmayın!

Çok sayıda kişi uygun fiyatlı daire ve kiralık iş yeri araştırması yapıyor. 360 TL’den başlayan fiyatlarla kiralık daire ve işyeri sahibi olabilirsiniz. İşte haberin detayları…

Artık tüm veriler görünecek! Google öyle bir hizmet başladı ki kullanıcıların çok işine yarayacak

Google'ın yeni  başlattığı uygulama kullanıcıların çok işine yarayacak. Başlayan bu özellik, geliştiricilerin uygulamalarını kullanıcı verilerini nasıl topladığını, paylaştığını ve güvenliğini nasıl sağladığını gösteriyor.

Bağcılar Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar Demirkapı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

KİPTAŞ Bağcılar Kirazlı'da yıkım çalışmalarını tamamladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar Kirazlı'da hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında blok yıkım çalışmaları tamamlanıyor. Yakın zaman içerisinde projede temel atma işlemleri gerçekleşecek. 

İBB'den Bağcılar'da 16 milyon TL'ye satılık iş merkezi!

İBB, mülkiyeti Belediyeye ait, İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Bağcılar Mahallesi, 3482 ada 3 parselde yer alan arsa nitelikli iş merkezini 15 milyon 959 bin 325 TL'ye satıyor...

Bağcılar Belediyesi'nden yıkım yapılacak bina için asbest raporu talebi! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi, ilçede yıkım yapılacak binalar için "Asbest yoktur" raporu talep etti . 

Bağcılar'da bina dayanıklılık testi için başvurular arttı!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında Bağcılar'da olası İstanbul depremi nedeniyle binalar için dayanıklılık testi başvurularında artış yaşandı.

Bağcılar'a 6 yeni sağlık merkezi inşa edilecek! 

Bağcılar Belediyesi, pandemi döneminde hastanelerdeki yoğunluğu azaltmak için 6 aile sağlık merkezi inşa edecek. 

Bağcılar'da riskli binaların yıkımına başlandı!

Bağcılar'da kolon ve kirişlerinde zarar gördüğü için mühürlenen binaların yer aldığı Demircan Sitesi'nde yıkım havadan görüntülendi.

Bağcılar, İstanbul'un en büyük meydanına kavuşacak!

AK Parti Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı üçün dönem için hazırladığı projelerini anlattı. Çağrıcı, Bağcılar'ın İstanbul'un en büyük meydanına sahip olacağını söyledi.

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Bağcılar kiralık işyeri ihalesi Haberi

Bağcılar kiralık işyeri ihalesi

Bağcılar Belediye Başkanlığı, Mahmutbey Mahallesi'nde 59 araçlık yer altı katlı otoparkı, üzeri pazar alanı ve Pazar alanı üstü 2 kat spor salonu yapılması ve bunun için yapılacak yatırım bedelinin aylık kira bedeline mahsup edilmek üzere 30 yıl süreyle ihale yoluyla kiraya veriyor.


TEKNİK ALTYAPI ALANINDA (TAY) KALAN TAŞINMAZLARDA 59 ARAÇLIK YER ALTI KATLI OTOPARKI, ÜZERİ PAZAR ALANI VE PAZAR ALANI ÜSTÜ 2 KAT SPOR SALONU YAPILMASI VE BUNUN İÇİN YAPILACAK YATIRIM BEDELİNİN AYLIK KİRA BEDELİNE MAHSUP EDİLMEK ÜZERE 30 (OTUZ) YIL SÜRE İLE İHALE YOLUYLA KİRAYA VERİLECEKTİR


Bağcılar Belediye Başkanlığından:


1 - Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Mahallesi, 2226 ada 2 ve 10 parsel sayılı 15.09.2008 onanlı 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarında Teknik Altyapı Alanında (TAY) kalan taşınmazlarda 59 araçlık yer altı katlı otoparkı,...