27 / 04 / 2024

bağcılar kütüphaneleri

bağcılar kütüphaneleri

Bağcılar’da inşa edilen kütüphaneler ilçe sakinlerinin ikinci adresi oldu. Mahalle Konakları’ndaki kütüphanelerinden geçtiğimiz yıl 55 bin 669 kişinin faydalandığı ilçede açılan okuma yazma kursları yoğun ilgi görüyor...

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı! 

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 10'a ulaştı! 

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 10'a ulaştı. 

Bağcılar'da 15.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Bakırköy 18. İcra Dairesi, İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Mahmutbey köyü, Aktopraklık mevkiinde bulunan arsayı 15 milyon 933 bin TL'ye satıyor...

Bağcılar'ın çocuk kütüphanesi Eylül ayında açılacak!

Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi’nin bir bölümü  3-10 yaş grubu çocukların hizmet alacağı çocuk kütüphanesine dönüştürüldü. 

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 1201 daire ve 22 ticari alanı satıyor!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından hayata geçirilen Şehr-i Bağcılar projesi Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap tarafından satılıyor. Projede 60 aya varan vade fırsatı sunuluyor.

Şehr-i Bağcılar tanıtıldı!

Kentsel dönüşüm kapsamında Bağcılar'da 3.5 ay önce temeli atılan ve inşaatı devam eden yeni yaşam merkezi Şehr-i Bağcılar, kamuoyuna tanıtıldı.

Bağcılar'da 24 milyon 282 bin TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

İstanbul İli Bağcılar İlçesi Kemalpaşa Mahallesi'nde yer alan bir katlı ve iki katlı akaryakıt istasyonu bina ve arsası 24 milyon 282 bin 681 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Bağcılar'daki asansörler denetleniyor!

Bağcılar Belediyesi, ilçedeki tüm kamu kurum ve kuruluşları ile okullar, hastaneler, ibadethaneler, işyerleri ve konutlarda kullanımda olan asansörlerin yıllık kontrol işlemlerini düzenli olarak yapıyor.

Bağcılar'da 4 bin 600 bağımsız birim dönüştü!

Bağcılar Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürü Erteğin: "Bağcılar Belediyesi olarak hemşehrilerimizle işbirliği yaparak 4 bin 600 bağımsız birimi dönüştürdük. Otoparklı, yeşil alanı olan binalar inşa ediyoruz" dedi.

Bağcılar Aseda Konutları kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı!

Bağcılar vizyon şehri olma yolunda ilerlerken, kentsel dönüşüm projesi de emin adımlarla ilerliyor. Bu kapsamda Demirkapı Mahallesi’nde 5 bloklu 168 daireli konutların yıkımı törenle gerçekleştirildi.

İşte Bağcılar konut projeleri!

Tünaydın gazetesi yazarı Mahmut Kılınç bugünkü yazısında Bağcılar projelerini kaleme aldı. İşte Kılınç'ın o yazısı...

Bağcılar Pınarkent Sitesi'ndeki 172 daire yıkıldı!

Bağcılar’da, Kentsel Dönüşüm Projesi ilçe sakinlerinin desteğiyle devam ediyor. Bu kapsamda depreme dayanıklı, otoparklı ve asansörlü konutlar inşa etmek için Pınarkent Sitesi’ndeki 172 daireli 6 bloğun yıkımı ilçe sakinlerinin katılımıyla yapıldı.

Bağcılar Belediyesi'ne 7 ödül!

“Altın Karınca İyi Belediyecilik Ödülleri” İstanbul Conrad Otel’de düzenlenen coşkulu törenle sahiplerini buldu. Bağcılar Belediyesi, hizmete sunduğu 7 projeyle 7 ödüle birden layık görüldü.

bağcılar kütüphaneleri Haberi

bağcılar kütüphaneleri


Sosyal ve kültürel projelerin hayata geçirildiği Bağcılar’da inşa edilen kütüphaneler ilçe sakinlerinin ikinci adresi oldu. Mahalle Konakları’ndaki kütüphanelerinden geçtiğimiz yıl 55 bin 669 kişinin faydalandığı ilçede açılan okuma yazma kursları yoğun ilgi görüyor.


Modern yaşam alanlarının inşa edildiği Bağcılar’da eğitim ve kültürel faaliyetlere de önem veriliyor. Dış cephesi yenilenen izolasyonu yapılan okullarda yaklaşık 200 bin öğrencinin eğitim gördüğü ilçede yetişkinler ve okuma yazma bilmeyenler için önemli projeler hayata geçiriliyor. 


Hizmete sunulan kütüphanelerdeki binlerce kitap okuyucularıyla buluşuyor. Kütüphaneleri ikinci evleri gibi gören öğrenciler ödevlerini sakin ve güvenli ortamda yaparken ev hanımları da bolca kitap okuyarak sosyal ve kültürel hayata katılıyorlar. Bağcılar Belediyesi Mahalle Konakları’ndaki kütüphanelerinden geçtiğimiz yıl 55 bin 669 kişi faydalandı. Yine, Spor Salonları’ndaki kütüphaneleri de 55 bin 669 kişi ziyaret...