24 / 04 / 2024

bağcılardaki ofis projeleri

bağcılardaki ofis projeleri

Bağcılar'da yer alan Mall of İstanbul ve Batışehir projeleri www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Bağcılar'da inşa edilen 2 projenin havadan genel videosu!

Bağcılar'da inşa edilen Mall of İstanbul ve Batışehir projeleri www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Bağcılar'da yapılan 2 konut projesinin havadan görüntüleri!

Bağcılar'da inşa edilen Mall of İstanbul ve Batışehir projelerini www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar görüntüledi

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...

Bağcılar'da markalı 7 konut projesi!

Bağcılar'da konut projeleri yükselmeye devam ediyor. Peki markalı konut projelerinin geliştirildiği bölgede hangi projeler ön plana çıkıyor? İşte cevabı...

Ofis projeleri en karlı yatırım aracı!

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, ofis projelerinin en karlı yatırım olma ile ön plana çıktığını anlatarak “Kira gelirine ihtiyacınız varsa önceliğiniz ofis projeleri olmalı” diye açıklama yaptı. 

İşte Bağcılar konut projeleri!

Tünaydın gazetesi yazarı Mahmut Kılınç bugünkü yazısında Bağcılar projelerini kaleme aldı. İşte Kılınç'ın o yazısı...

Bağcılar konut projeleriyle yatırıcının gözdesi halinde!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, düzenlen iftar yemeğinde röportaj verdi. Çağrıcı, ''Bağcılar artık yeni otel, prestijli konut ve ofis projeleri ile de yatırımcıların gözdesi haline geldi'' dedi.

Bağcılar'da 621 konut yıkıldı!

Bağcılar Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 1.675 riskli yapı belirlendi. 621 konutun yıkımının gerçekleştirildiği süreçte, riskli yapılardaki hak sahiplerine devlet tarafından 2015 yılı rakamlarına göre 18 ayda aylık 735 lira yardımda bulunuldu.

Aktem Plaza Bağcılar nerede?

Toplamda 29 bin 175 metrekare inşaat alanından oluşan Bağcılar Aktem Plaza ofis projesi Akdemir Makina imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Aktem Plaza Bağcılar nerede?

Bağcılar Aktem Plaza iletişim!

Bağcılar Aktem Plaza iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 13 katlı tek blok olarak dizayn edilen Aktem Plaza ofis projesi 29 bin 175 metrekare inşaat alanına sahip.

Bağcılar Aktem Plaza ofis projesi!

Akdemir Makina tarafından inşa edilen Bağcılar Aktem Plaza ofis projesi 29 bin 175 metrekare inşaat alanına sahip. Projede dükkan başına 5 araçlık otoparkın verilmesi planlanıyor.

KİPTAŞ Bağcılar Albayraklar Sitesi kentsel dönüşüm projesini üstlendi!

KİPTAŞ ile Bağcılar Belediyesi Albayraklar Sitesi kentsel dönüşüm projesi için anlaştı. İki ay içerisinde yıkımların başlayacağı Albayraklar Sitesi projesi için KİPTAŞ site içerisine ofis açtı...

Bağcılar'ın modern dönüşümü sürüyor!

Bağcılar, son yıllarda gerçekleştirilen projeler, eğitim ve raylı ulaşım yatırımları ve kentsel dönüşüm hamlesiyle bir cazibe merkezine dönüşüyor. Başkan Lokman Çağırıcı, Bağcılar’da yeni dönemde hayata geçireceği projeleri anlattı...

Bravo Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Bravo Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi, Atilla Genç tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta G Plus Ofis Bloğu 'nda kuruldu.

Batı Duvarı İnşaat, Bağcılar ve Bayrampaşa'da kentsel dönüşüm projeleri yapacak!

Tekstil ve taahhüt kökenli Batı Duvarı İnşaat ilk markalı konut projesi West Wall Marina Vilları'nın ardından dönüşüm projelerine yöneldi. Şirket Bağcılar ve Bayrampaşa'da kentsel dönüşüm projeleri yapacak.

bağcılardaki ofis projeleri Haberi

bağcılardaki ofis projeleri

Bağcılar'da yer alan 2 konut projesinin havadan videosu için...