19 / 04 / 2024

Bağdat Caddesi dükkanları kira

Bağdat Caddesi dükkanları kira

Bağdat Caddesi'nde bir yıl önce 110 olan boş mağaza sayısı 12 ayda 42 mağazanın daha kiralanmasıyla 68'e düştü.

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı'nda hem kiralar yükseldi, hem kentsel dönüşüm arttı! 

Cushman & Wakefield I TR International’ın Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı Bölgesi’nin 2023 yılı perakende verilerini incelediği raporuna göre, 3 ana alışveriş caddesinde yükselen kiralar ve kentsel dönüşüm dikkatleri çekti. İşte o rapor...

Bağdat Caddesi'ndeki kiralık dükkanlar kapışılıyor!

Onlarca sektörden 750'si ana mağaza olmak üzere 3 bin iş yerinin bulunduğu Bağdat Caddesi'nde, doluluk oranı Apple mağazasının açılmasıyla yüzde 98'e ulaştı. Kalan mağazaların kısa sürede dolması ve cadde için yeni projelerin hayata geçmesi bekleniyor.

Bağdat Caddesi’nde konut yatırımı için en uygun dönem!

İstanbul'un en gözde yerleşim yerlerinden olan Bağdat Caddesi'ne artan ilgi sonrası halihazırda satışta olan konut stokları azaldı.

Bağdat Caddesi'nde 4 ayda 46 dükkan kiralandı!

Kovid-19 salgını sebebiyle kapalı alanlara girmek istemeyenler AVM'ler yerine açık alanlara yönelmeye başladı. İnsanların, cadde üzerlerindeki kafe ve mağazaları tercih ettiğini dile getiren Bağdat Caddesi Derneği Başkanı Ali Güvenç Kiraz, caddedeki boş dükkanlara talebin arttığını belirtti. 

Bağdat Caddesi yok satıyor!

Dünyanın sayılı alışveriş caddelerinden Bağdat Caddesi, geçtiğimiz 2 yılda plansız kentsel dönüşüm sebebiyle değer kaybetmişti. Talebin ve fiyatların yeniden yükselişe geçtiği caddede, bu günlerde satılık ve kiralık kıtlığı yaşanıyor. Ne daire bulmak mümkün ne dükkan. 

Zeki Triko'nun Bağdat Caddesi'ndeki mağazası kapandı!

Dünya çapında tanınan bir mayo markası olan Zeki, Bağdat Caddesi'ndeki mağazasını kapattı. Yılbaşından önce İstinyepark mağazası kepenk indiren Zeki, İstanbul'da sadece Nişantaşı'ndaki mağazada hizmet verecek...

Bağdat Caddesi eski günlerine geri dönecek!

Bağdat Caddesi’ni kültürel ve ticari anlamda geliştirmek için çalışmalarda bulunan Bağdat Caddesi Derneği, Paris'teki Champ-Elysees'i temsil eden komite ile işbirliği anlaşması yaptı.

Taner Ölmez Bağdat Caddesi’nden 3 milyon TL'ye ev aldı!

Evlilik hazırlıkları yapan ‘Mucize Doktor’ dizisinin yıldız oyuncusu Taner Ölmez, düğün öncesi İstanbul Bağdat Caddesi’nden lüks bir daire satın aldı. 

Bağdat Caddesi'nden kentsel dönüşüm 2020'de yüzde 30 artacak!

AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, İnşaat Zirvesi'ndeki konuşmasında 2020 yılında Bağdat Caddesi’nde ve çevresinde, kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 30 artacağını söyledi...

3 yılda yüzde 54 değer kaybeden Bağdat Caddesi dernekleşti!

Kentsel dönüşümün ardından 3 senede yüzde 54 değer kaybeden Bağdat Caddesi sorunlarını aşmak için dernekleşti. Dernekleşmeyle beraber 20 milyar liraya gerileyen değerini yeniden 50 milyar liralar seviyesine çıkarmayı hedefliyor.

Bağdat Caddesi 'Bağdat Caddesi Derneği' ile kurumsallaşıyor!

Kadıköyün simgesi olan ve dünyada birçok alışveriş caddesini geride bırakan Bağdat Caddesi, Bağdat Caddesi Derneği ile kurumsallaşıyor...

Sektördeki hareketlenme en çok Bağdat Caddesi'ne yansıdı!

Kamu bankalarının konut kredilerinde faiz oranlarını yüzde 1'in altına çekmesiyle gayrimenkul sektöründe yeniden başlayan hareketlilik en çok İstanbul Bağdat Caddesi'nde kendini gösteriyor...

Bağdat Caddesi'ndeki boş mağaza sayısı artıyor!

Kentsel dönüşümle beraber rant merkezi haline gelen Bağdat Caddesi’nde emlak piyasasında yaprak kıpırdamıyor. Caddede konut fiyatları yüzde 40 düştü.

Bağdat Caddesi dükkanları kira Haberi

Bağdat Caddesi dükkanları kira

Son dönemde kira fiyatlarının ortalama yüzde 35 gerilediği Bağdat Caddesi'nde 1 yılda 42 mağaza daha kiralandı. Toparlanma sinyallerinin geldiği ve doluluk oranının yüzde 80'e ulaştığı caddede 2017 yılında dünyaca ünlü bazı markalar yeni mağazalarını açacak.


Caddede bulunan 332 mağazanın halihazırda 264'ü dolu, 68'i ise müşteri bekliyor.


Büyük çoğunluğunu Bağdat Caddesi ve Kadıköy'de faaliyet gösteren müteahhitlerin oluşturduğu Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) tarafından caddedeki ekonomik durum ve gelişmelerle ilgili rapor hazırlandı.


Rapora göre, Kızıltoprak'tan Maltepe'ye kadar 5,5 kilometrelik kısmı kapsayan Bağdat Caddesi, 1973 yılında Boğaziçi Köprüsünün kullanıma açılmasıyla büyük bir değişime uğradı.


Bugün bir yaşam ve alışveriş merkezi haline dönüşen Bağdat Caddesi, kentsel dönüşüm yasasıyla birlikte İstanbul'un en büyük şantiye alanlarından birine dönüştü.


Avrupa'nın en genç nüfusuna sahip Bağdat Caddesi'nde yaşayanların yaş ortalaması 30...