16 / 04 / 2024

Bağdat Caddesi kira 2017

Bağdat Caddesi kira 2017

Bağdat Caddesi'nde bir yıl önce 110 olan boş mağaza sayısı 12 ayda 42 mağazanın daha kiralanmasıyla 68'e düştü.

Brandroom Bağdat Caddesi’nden çıktı!

Türkiye'nin lüks giyim mağazaları arasında yer alan Brandroom, yüksek kira masrafı sebebiyle Bağdat Caddesi'ndeki 5 katlı mağazasını boşaltıyor. 22 Kasım 2018'den itibaren mağaza hizmet vermeyecek.

Bağdat Caddesi'nde kiralar düştü!

Yüksek kiralar yüzünden mağazaların kapandığı Bağdat Caddesi’nde durum değişti. 2 bin 400 m2’lik yer için birkaç ay önce 160 bin dolar olan kira 100 bin dolara düştü. Dolar 3 TL iken 480 bin TL kira isteyen mülk sahibi şimdi 340 bin liraya razı oldu.

Burberry'nin Bağdat caddesi mağazası kapandı!

Burberry'nin Bağdat caddesi mağazası kapandı. Birçok markanın yaptığı gibi Burberry ve Eren Holding de cirosu düşük mağazalardan vazgeçiyor.

Aykurt Nuhoğlu'ndan Bağdat Caddesi açıklaması!

İstiklal Caddesi'nden sonra Bağdat Caddesi'nde de pek çok dükkanın kepenk indirdiği gözlendi. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu "Altının üzerindeki toz kalkar Bağdat Caddesi de toparlanacaktır" açıklamasında bulundu.

Bağdat Caddesi'ndeki dükkanlar boşalıyor!

Dünyanın en fazla danışmana sahip en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, İstanbul’un en gözde caddelerinden biri olan Bağdat Caddesi’ndeki taşınma trendini mercek altına aldı.

Bağdat Caddesi’nde dönüşüm tıkandı!

Bağdat Caddesi’nde evleri kentsel dönüşüme girecek ev sahiplerinin talepleri artık neredeyse müteahhitleri kaçıracak boyutlara ulaştı. Aylık kira talepleri 8-10 bin TL’lere dayanınca bölgedeki dönüşüm de tıkandı

Four Winds Residence Bağdat Caddesi!

Four Winds Residence Bağdat Caddesi'nde teslimler hemen gerçekleşiyor. Arsa alanı 44 bin metrekare olarak belirlenen projede fiyatlar 498 bin dolardan başlıyor.

İşte Tülin Şahin ile Mehmet Özer'in Bağdat Caddesi'ndeki evi!

Manken Tülin Şahin eşi Mehmet Özer ile, Bağdat Caddesi'nde yaşadıkları evin kapılarını Instyle Home Dergisi'ne açtı. Tülin Şahin "Evimi çok seviyorum. Belki inanmayacaksınız, ama ütü yapmak beni çok rahatlatıyor. " dedi.

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde dönüşüm kiraları artırdı!

Kentsel dönüşüm, Türkiye'nin en lüks semtini dev bir şantiyeye çevirdi. Kadıköy Bağdat Caddesi'nin son halini görenler gözlerine inanamıyor. Bağdat Caddesi’nde kiralar dönüşümden sonra el yakıyor.

Bağdat Caddesi'nde kiralar 3 katına çıktı!

Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında çalışmaların sürdüğü Bağdat Caddesi adeta şantiye alanına dönüştü. Deprem riski taşıdığı belirlenen binaların yıkım işlemleri sürerken, bir yandan da peşi sıra yeni binalar yükseliyor.

Ihlamur Terrace Bağdat Caddesi'nde 850 bin dolara 3+1!

Ihlamur Terrace Bağdat Caddesi'nde 3+1'lerin fiyatları 850 bin dolardan başlıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Ihlamur Terrace projesi yıl sonu teslim edilecek...

Bağdat Caddesi’nde mağazalar kapanıyor!

Kentsel dönüşümün yoğun yaşandığı Bağdat Caddesi’nde yüksek kiralar dev markalara mağaza kapattırıyor. Caddede yer bulmak zorlaşırken 100 metrekarelik bir dükkanın aylık kirası 50 bin doları buluyor

Cihan İnşaat Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme giriyor!

Cihan İnşaat, kentsel dönüşüme Bağdat Caddesi'nde başladı. İlk proje için çalışmalar tamamlandı. Cihan İnşaat bundan sonrasında da Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme devam edecek.

Bağdat Caddesi kira 2017 Haberi

Bağdat Caddesi kira 2017

Son dönemde kira fiyatlarının ortalama yüzde 35 gerilediği Bağdat Caddesi'nde 1 yılda 42 mağaza daha kiralandı. Toparlanma sinyallerinin geldiği ve doluluk oranının yüzde 80'e ulaştığı caddede 2017 yılında dünyaca ünlü bazı markalar yeni mağazalarını açacak.


Caddede bulunan 332 mağazanın halihazırda 264'ü dolu, 68'i ise müşteri bekliyor.


Büyük çoğunluğunu Bağdat Caddesi ve Kadıköy'de faaliyet gösteren müteahhitlerin oluşturduğu Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) tarafından caddedeki ekonomik durum ve gelişmelerle ilgili rapor hazırlandı.


Rapora göre, Kızıltoprak'tan Maltepe'ye kadar 5,5 kilometrelik kısmı kapsayan Bağdat Caddesi, 1973 yılında Boğaziçi Köprüsünün kullanıma açılmasıyla büyük bir değişime uğradı.


Bugün bir yaşam ve alışveriş merkezi haline dönüşen Bağdat Caddesi, kentsel dönüşüm yasasıyla birlikte İstanbul'un en büyük şantiye alanlarından birine dönüştü.


Avrupa'nın en genç nüfusuna sahip Bağdat Caddesi'nde yaşayanların yaş ortalaması 30...