28 / 03 / 2024

Bağdat Caddesinde kira fiyatları 2014

Bağdat Caddesinde kira fiyatları 2014

Kentsel dönüşüm nedeniyle ailelerin yeni ev arayışına girmesi, eski yapıların yıkılması ve yaz döneminde evliliklerin artması ile birlikte kiralık daire bulmak imkansızlaştı. Bağdat Caddesi'nde kira artış oranları yüzde 28'e ulaştı...

Brandroom Bağdat Caddesi’nden çıktı!

Türkiye'nin lüks giyim mağazaları arasında yer alan Brandroom, yüksek kira masrafı sebebiyle Bağdat Caddesi'ndeki 5 katlı mağazasını boşaltıyor. 22 Kasım 2018'den itibaren mağaza hizmet vermeyecek.

Bağdat Caddesi'nde kiralar düştü!

Yüksek kiralar yüzünden mağazaların kapandığı Bağdat Caddesi’nde durum değişti. 2 bin 400 m2’lik yer için birkaç ay önce 160 bin dolar olan kira 100 bin dolara düştü. Dolar 3 TL iken 480 bin TL kira isteyen mülk sahibi şimdi 340 bin liraya razı oldu.

Bağdat Caddesi’nde dönüşüm tıkandı!

Bağdat Caddesi’nde evleri kentsel dönüşüme girecek ev sahiplerinin talepleri artık neredeyse müteahhitleri kaçıracak boyutlara ulaştı. Aylık kira talepleri 8-10 bin TL’lere dayanınca bölgedeki dönüşüm de tıkandı

Dilovası Bağdat Caddesinde çalışmalar başladı!

İlçenin modern bir görünüme kavuşması ve vizyoner bir kent olması için projelerinden biri olan Bağdat Caddesi projesinde ilk çalışma başlatıldı.

Ataman inşaat, Bağdat Caddesi'nde 5 kentsel dönüşüm projesi yapacak!

BAĞDAT Caddesinde 5, Nişantaşı ve Etiler'de ise 2 kentsel dönüşüm projesi bulunan Ataman inşaat'ın 60 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösterdiğini ifade eden şirket yetkilileri gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi verdi.

Akiş GYO'dan Bağdat Caddesi'ne 5 katlı bina!

Akiş GYO, İstanbul Bağdat Caddesi’nde satın aldığı 5 katlı bir binayı yıktı ve yerine yeni bir bina inşa edecek. 50 milyon dolarlık yatırımda Akiş’in kiracısı Beymen olacak.

AKİŞ GYO Bağdat Caddesi'ni dönüştürüyor!

Dönüşüm mağazaya girdi İstanbul'un en değerli bölgelerinden Bağdat Caddesi'nde konutlar dönüşümle mağaza oluyor. Akiş GYO, 20 hak sahibine 2'şer milyon dolar ödeyerek aldığı Uşaklıgil Apartmanı'nı 5 katlı Beymen mağazası olarak yeniliyor.

AYİD, Bağdat Caddesi satışlarını fuarlarla hızlandıracak!

AYİD, Bağdat Caddesi'nde satışı fuarla hızlanacak. İnşaat sektörünün nabzını tutan Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği, yurt dışındaki gayrimenkul fuarlarına katılma kararı aldı.

Akiş ile Beymen Bağdat Caddesi'ni yeni bir kimliğe kavuşturacak!

Bağdat Caddesi üzerinde bulunan Uşaklıgil Apartmanı, Akiş GYO-Beymen işbirliğiyle yepyeni bir kimliğe kavuşacak. Uluslararası mimarı ofisi HMKM tarafından projelendirilen Beymen Suadiye’nin Eylül 2016’da açılmasını planlanıyor.

Bağdat Caddesi dönüşümde birinci oldu!

Türkiye’nin en pahalı bölgelerinden biri olan Bağdat Caddesi riskli ilan edilen bina sayısında Türkiye birincisi oldu. Diğer illerden müteahhitlerle birlikte bölgedeki firma sayısı 500’ü buldu

Bağdat Caddesi'nde 29 bin bina yıkılacak!

Bağdat Caddesi'nde var olan 35 bin konutun 29 bininin yıkılması gerektiğini belirten Şemsettin Kavan, şu anda var olan projelerdeki lüks 450 dairenin 2016 sonunda teslim edileceğini kaydetti.

Bağdat Caddesi'ndeki dairelerin metrekaresi 16 bin 300 TL!

Bağdat Caddesi'nde konut ortalama birim metrekare satış fiyatı 16 bin 300 TL/metrekare iken, Tuzla bölgesinde bu değerin 2 bin 800 TL/metrekare'ye kadar düştüğü gözlendi.

Kayseri Bağdat Evleri 7'de fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor!

Dörthan İnşaat tarafından hayata geçirilen Kayseri Bağdat Evleri 7 projesinde daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Kayseri Bağdat Evleri 7'de fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor.

Bağdat Caddesinde kira fiyatları 2014 Haberi

Bağdat Caddesinde kira fiyatları 2014

Kentsel dönüşüm nedeniyle ailelerin yeni ev arayışına girmesi, eski yapıların yıkılması ve yaz döneminde evliliklerin artması ile birlikte kiralık daire bulmak imkansızlaştı. EVA Gayrimenkul Lisanslı Değerlendirme Uzmanı Deniz Şahinkaya, İstanbul'da kiraların en yüksek olduğu ilçeleri açıkladı. 


Kadıköy ile birlikte Maltepe ve çevrelerinde kiralık daire talebi her geçen gün artarken Şahinkaya: Beşiktaş, Sarıyer, Şişli, Kadıköy ve Ataşehir'in en yüksek kira değerlerini taşıdığını ifade etti. 


ANADOLU YAKASI UÇTU 


Kentsel dönüşüme bağlı dev projeler, ada ve bina bazında yenilemeler nedeniyle Anadolu Yakası genelinde kira değerlerindeki artış, Avrupa Yakası'na oranla yüksek değerlerde gerçekleşti. 


Taşınan ailelerin okul ve iş düzenlerinin bozulmaması için daha çok komşu ilçeleri tercih etmesi dikkat çekiyor. 


BAĞDAT CADDESİ'NDE YÜZDE 28 ARTIŞ


 EVA Gayrimenkul Lisanslı Değerlendirme Uzmanı Deniz Şahinkaya, kentsel yenileme çalışmalarından nasibini alan Bağdat Caddesi'nde kira...