16 / 04 / 2024

bahçeşehir metrosu ihalesi

bahçeşehir metrosu ihalesi

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenkent-Esenyurt metro hattı ihalesi bugün saat 10:00'da gerçekleşecek. Bölgedeki trafiği rahatlatacak metro hattında 11 istasyon yer alacak.

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son dakika müjdesi!

İstanbulluların merakla beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metro hattı ne zaman açılacak? İşte o metro hattında son durum...

İstanbulluların beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son durum! İşte açılacağı tarih!

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ne zaman açılacak sorusunun yanıtı İstanbulluların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metrosu ne zaman açılacak? İstanbulluların beklediği metroda son durum...

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metrosu imar planı tadilatı askıda!

Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Raylı Sistem Hattı'na ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı..

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın ihalesi yapıldı!

İhalesi şimdiye kadar iki kez ertelenen Mahmutbey Bahçeşehir Esenyurt metro hattı 31 Mart 2017 tarihinde ihaleye çıktı. Metro hattının yapım ihalesine 12 şirket ön yeterlilik başvurusunda bulundu.

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın ihalesi bugün!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenkent-Esenyurt metro hattı ihalesi bugün saat 10:00'da gerçekleşecek. Bölgedeki trafiği rahatlatacak metro hattında 11 istasyon yer alacak.

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın ihalesi yarın!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenkent-Esenyurt metro hattı ihalesi yarın gerçekleşecek. 18,5 kilometre uzunluğundaki metro hattında 11 istasyon yer alacak.

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın ihalesi 31 Mart'ta!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenkent-Esenyurt metro hattı ihalesinin yeni tarihi belli oldu. 18,5 kilometre uzunluğundaki metro hattı 31 Mart 2017'de ihaleye çıkıyor.

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı ihalesi 20 Eylül'e ertelendi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı İnşaat ve Elektromekanik İşleri yapım işinin ihalesi 20 Eylül 2016 tarihine ertelendi.

Referans Bahçeşehir'in değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bahçeşehir 558 Ada, 8 Parselin Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamındaki Referans Bahçeşehir'in değerleme raporunu yayınladı.

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metrosu'na bakanlıktan onay!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı projesi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 Aralık'ta başvuru yapılmıştı. Yeni metro hattı için bakanlıktan onay dün geldi....

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı için start verildi!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı projesi için harekete geçildi. 16,04 kilometrelik yeni Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metrosu için dün resmi başvuru yapıldı. İşte yeni metro hattının tüm detayları...

Bahçeşehir Göleti'nin satışı protesto edildi!

Başakşehir CHP İlçe Başkanlığı 22 Nisan'da ihalesi gerçekleşen ve Atmaca Grup'a satılan Bahçeşehir Gölet için dün Testili Kızlar'da bir eylem gerçekleştirdi, eylemde Bahçeşehir Göleti'nin satışına tepki gösterildi.

Bahçeşehir Gölet Gönüllüleri'nden gölet için imza kampanyası!

Başakşehir Belediyesi'nin Resmi Gazetede verdiği ilanla 22 Nisan'da ihalesi gerçekleşen Bahçeşehir Göleti için change.org'ta yeni bir imza kampanyası başlatıldı. Change.org. vasıtasıyla başlatılan imza kampanyasına 934 kişi katıldı...

bahçeşehir metrosu ihalesi Haberi

bahçeşehir metrosu ihalesi


11 istasyonun yer aldığı Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenkent-Esenyurt metro hattının ihalesi bugün gerçekleşecek. 11 istasyonun yer aldığı metro hattı bin 80 günde tamamlanacak.


İlk istasyonu Mahmutbey olacak olan metro Bölge Parkı, Mehmet Akif, Halkalı-Atakent Toplu Konut, Tema, Hastane, Tahtakale, Ispartakule ve Bahçeşehir duraklarından geçerek Esenkent'e varacak. Bölge trafiğini rahatlatması beklenen hattın uzunluğu 18,5 kilometre.



İhale ilanı

T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 

METRO HATTI İNŞAAT VE ELEKTROMEKANİK İŞİ YAPTIRILACAKTIR


Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı İnşaat ve Elektromekanik İşleri yapım işi, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 20 nci maddesine göre belli istekliler arasında ihale usulüyle ihale edilecektir. 

Ön yeterlik değerlendirilmesi sonucu yeterliği tespit edilenler arasından ön yeterlik şartnamesinde belirtilen kriterlere göre sıralanarak listeye alınan 7 aday teklif vermeye davet edilecektir. 

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır: 

İhale Kayıt Numarası : 2017/50203

1-İdarenin

a) Adresi : İstanbul...