26 / 04 / 2024

bahçeşehirde yeni yapılan evler

bahçeşehirde yeni yapılan evler

Bahçeşehir'in 15 projesinde son fiyatlar! Konutlar ne zaman teslim edilecek? Hangi projede? Fiyatlar ne kadar? Tıklayın, öğrenin!

1941'de kiralar hakkında yeni karar! Yeni yapılan konutlar için kira düzenlemesi!

1941 yılında yeni yapılmış veya tadilattan geçen konutların kiraları için yeni bir düzenlemenin yapılması kararlaştırılmış.

Kentsel dönüşümde yapılan yeni binalar da depreme dayanıksız çıktı! 

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binaların yerine yapılan yeni yapı, inşaat halindeyken hak sahiplerinin şikayeti üzerine yapılan incelemeler sonucu depreme dayanıksız olduğu tespit edildi.

1935'te İstanbul'da yeni yapılan binaların çatlaması belediyeyi harekete geçirmiş! Nedeni inşaat kalfaları...

1935 yılında, İstanbul'da son 6 ayda yapılan tüm yeni binalarda çatlaklar tespit edilmiş. Belediye harekete geçerken söz konusu durumun inşaat kalfaları yüzünden olduğu ortaya çıkmış. İşte ayrıntılar...

Limonlu Bahçe Konakları'nda yeni daireler satışta! Aralık'ta teslim!

Limonlu Bahçe Konakları'ndaki yeni daireler satışa çıktı. Akyapı imzası taşıyan projenin teslimlerinin bu yılın Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Mirnas Bahçeşehir yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta!

Mirnas Bahçeşehir, Mirnas Yapı tarafından, Ege'nin her yerine ulaşımı kolay Turgıtlu'da  yükseliyor. Mirnas Bahçeşehir projesi yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta. İşte Mirnas Bahçeşehir projesi ile ilgili detaylar...

Bir evin tapusu nasıl alınır? Yeni yapılan ev tapusu nasıl alınır?

Bir evin tapusu nasıl alınır? Yeni yapılan ev tapusu nasıl alınır? tapuya dair sorulan soruların başında gelmektedir. İşte merak edilen detaylar!

Dekar Şehirbahçe satışa çıktı! Dekar'dan Bahçeşehir'e 181 konutluk yeni proje!

4 yeni proje için düğmeye basan Dekar Yapı, Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Dekar Şehirbahçe projesini satışa çıkardı. İşte detaylar...

Alya Bahçe'nin lansmanı yapıldı! Yüzde 35 peşinatla 30 ay vade fırsatı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi ‘Alya Bahçe’yi görücüye çıkardı. Söz konusu projeden yüzde 35 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Dekar Yapı'dan Bahçeşehir'e 177 konutluk yeni proje geliyor!

Dekar Yapı, Asmalı Bahçe Şehir'e komşu olacak yeni projesi için çalışmalara başladığını duyurdu.

Bahçeşehir Gölet projesinin ruhsat iptaline yapılan itirazlar reddedildi!

Başakşehir Belediyesi'ne ait olan “gölet, spor, turizm ve rekreasyon” fonksiyonundaki Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi'nde gölet bölgesindeki projeyle ilgili senelerdir devam eden davalarda yeni bir karar daha alındı. 

Kiracılıkta ayrımcılık sebebiyle yapılan başvurular mecliste!

Kiracılıkta görülen ayrımcılık sebebiyle Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumuna yapılan başvurular meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yeni yapılan binalar için büyük değişiklik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikle yeni yapılacak olan binalarda "yağmur suyu toplama sistemi" kurulması zorunluluğu getirildi. 

Özel okul açmak için '500 metrekarelik bahçe koşulu' getirildi!

Milli Eğitim Bakanlığınca yapılan mevzuat düzenlemesinde yer alan yeni maddeye göre özel okul açılabilmesi için en az 500 metrekare bahçeye sahip olunması gerekecek...

bahçeşehirde yeni yapılan evler Haberi

bahçeşehirde yeni yapılan evler

Armina Evleri' nde 90-120 m2 büyüklüğünde ve hemen teslim edilecek olan konutların fiyatları 154 bin YTL ile 198 bin YTL arasında değişiyor.

İletişim: 0212 775 22 00

Bahçeşehir Avrupa Konakları' nda büyüklükleri 308 ile 597 m2 arasında değişiyor. Fiyat aralığının 595 bin YTL ile 1 milyon 858 bin YTL arasında değişen konutlar Haziran 2008'de teslim edilecek.

İletişim: 0212 669 62 67

Banu Evleri' nde 131-350 m2 büyüklüğünde ve hemen teslim edilecek olan konutların fiyat aralığı 315 bin YTL ile 550 bin dolar arasında değişiyor.

İletişim: 0212 669 84 90

Başkaşehir projesinde...