20 / 04 / 2024

Bakırköy City kentsel dönüşüm

Bakırköy City kentsel dönüşüm

Beyaz İnşaat'ın Bakırköy Kartaltepe'deki kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Derby Fabrikası projesinin adı belli oldu. 165 konuttan meydana gelecek olan Bakırköy City projesinde satışların 2 aya kadar başlaması hedefleniyor.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Platformu’ndan İBB Meclisi’nin aldığı karara tepki!

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Dayanışma Platformu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin Bakırköy Revizyon Nazım İmar Planına yönelik aldığı siyasi karara dair açıklama yaptı.

Bakırköy'de 100 bina dönüşecek! 

Bakırköy Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında raporunu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne sundu. Rapora göre ilçede 100 bina dönüşecek. 

Bakırköy'de kentsel dönüşüm için yıkımlar başladı!

İstanbul Bakırköy'de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde çalışmalar başladı. Yıkım çalışması sırasında kepçenin devrilmesi sonucu operatör yaralandı.

Bakırköy Meydanı Kentsel Tasarım Proje Yarışması sonuçlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, kamusal alanların erişilebilir ve güvenli yerler olması amacıyla Mart ayında gerçekleştirdiği “Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı Kentsel Tasarım Yarışması” sonuçlandı.

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

Bakırköy Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bakırköy Belediye Meclisi'nin Mart ayı toplantısı Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun önderliğinde düzenlendi. Mecliste imar ve kentsel dönüşüm konusu görüşüldü.

Bakırköy'de 7 mahalleyi dönüştürecek imar planı reddedildi!

Bakırköy'ün birinci derece deprem bölgesinde yer alan Osmaniye, Kartaltepe ve Zuhuratbaba mahalleleri ile Zeytinlik, Cevizlik, Yenimahalle ve Sakızağacı mahallelerinin kentsel dönüşüm planları reddedildi...

Bakırköy'de 8 ay önce boşaltılan bina yıkılmayı bekliyor!

Bahçelievler'de yıkılması bekleyen binanın aniden çökmesinden sonra gözler tahliye edilen binalara çevrildi. Bakırköy'de kentsel dönüşüm kapsamına alınan 3 bloklu Derya apartmanının yaklaşık 8 ay boyunca yıkılması bekleniyor.

Bakırköy’de kentsel dönüşüm talebi!

Bakırköy’de bulunan yapıların yüzde 80-90’ı çürük durumda. Vatandaşlar kentsel dönüşüm yapılmasını talep ediyor.

Bakırköy'deki Hızalan Sitesi'nde kentsel dönüşüm tartışması! 

Elazığ'da ve Türkiye genelinde peş peşe meydana gelen depremler, kentsel dönüşümün önemini bir kez daha gündeme taşıdı. İstanbul Bakırköy'deki Hızalan Sitesi'nde, kentsel dönüşüm mağduriyeti yaşanıyor...

Bakırköy kentsel dönüşüm planları cuma günü İBB’ye gidiyor! 

Bakırköy Belediyesi Meclisi Kasım ayı toplantısına gelen vatandaşlar kentsel dönüşümle ilgili sorularını meclis üyelerine ilettiler. Belediye Başkan Yardımcısı, İBB ve Belediye Meclis Üyesi Cavit Ganiç, planların cuma günü yapılacak toplantıda oy birliği ile İBB’ye gideceğini aktardı..

Bakırköy Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Bakırköy Belediyesi’nin, Osmaniye, Kartaltepe, Zuhuratbaba, Yenimahalle, Sakızağacı, Zeytinlik ve Cevizlik mahallelerinin ‘kentsel dönüşüm ve gelişim’ alanı ilan edilmesi ile ilgili Bakırköy Belediyesi’nin, Osmaniye, Kartaltepe, Zuhuratbaba, Yenimahalle, Sakızağacı, Zeytinlik ve Cevizlik mahalleleri

Bakırköy City kentsel dönüşüm Haberi

Bakırköy City kentsel dönüşüm

Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Bakırköy City projesi, Derby Fabrikası'nın bulunduğu alanda yer alacak. Bakırköy City projesinde toplam konut sayısı 165 olarak belirlendi. 


9.933,97 metrekarelik arazi üzerinde kurulacak olan Bakırköy City projesinde toplam inşaat alanı 42.310,96 metrekare... 12 katlı bloklardan meydana gelecek olan Bakırköy City'de 5 blok yer alacak. 


Kartaltepe kentsel dönüşümü kapsamında şekillenen Bakırköy City projesinde konutların yanı sıra 33 dükkan-işyeri de bulunacak. Bakırköy City'nin sosyal alanları içinde açık havuz, sosyal tesis, oyun alanları, fitness center, hamam, sauna ve spor alanları bulunacak. 


Bakırköy City görselleri:


























Bakırköy City adres: Kartaltepe Mahallesi, Koşuyolu Caddesi, Bakırköy


Bakırköy City nerede?


Bakırköy City iletişim

Telefon: 444 40 29

Web adresi: http://www.beyaz-insaat.com/

Kübra...