19 / 04 / 2024

bakırköy ido bağcılar kirazlı metro hattı

bakırköy ido bağcılar kirazlı metro hattı

Bakırköy İDO - Kirazlı Arası Metro Hattı Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıya çıkarıldı...

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun temeli atıldı!

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın temel atma töreni yapıldı. Başbakan Yıldırım, "2018’in en geç sonunda artık Bakırköy İDO iskelesinden Kirazlı’ya kadar tam 9 kilometre metro yerin altından buraya , artık 10 dakikada geleceksiniz." dedi.

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Prof. Dr. Murat Utkucu, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili son dakika çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Bakırköy Belediyesi 27 milyon TL'ye kültür merkezi inşa ettirecek! İşte ihale detayları...

İstanbul İli Bakırköy Belediye Başkanlığı kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bakırköy'de 17 milyon TL'ye kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırılacak!

Bakırköy Belediye Başkanlığı, Bakırköy Osmaniye Mahallesi'nde kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırıp, 29 yıllığına intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle yapım ve işletilmesi işini ihale edecek. İşin muhammen yapım bedeli 17 milyon 24 bin 192 TL olarak belirlendi.

Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı Revize Projesi imar planı askıda!

Bakırköy - Bağcılar ilçeleri, İDO - Kirazlı Metro Hattı Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Bağcılar'da 15.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Bakırköy 18. İcra Dairesi, İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Mahmutbey köyü, Aktopraklık mevkiinde bulunan arsayı 15 milyon 933 bin TL'ye satıyor...

Bağcılar'da 23.8 milyon TL'ye icradan satılık 6 arsa!

Bakırköy 18. İcra Dairesi, Bağcılar'da bulunan 6 adet arsayı 23 milyon 824 bin 750 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 3 Mart 2021 günü gerçekleşecek.

Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı’nın maliyeti 2.4 milyarı aştı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yaptırılan, Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı’nın maliyeti bugünkü kurla 2 milyar 340 milyon TL'yi aştı...

Bakırköy İDO-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun inşaatında son durum!

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın inşaatı hızla devam ediyor. Kirazlı-Bakırköy arasını 13,5 dakikaya düşürmesi planlanan metro hattının önümüzdeki yıl açılması planlanıyor.

Bakırköy Belediyesi'nden kiralık 95 dükkan!

İstanbul İli Bakırköy Belediye Başkanlığı, Bakırköy Cevizlik Mahallesi'nde yer alan 95 dükkanı kiraya verecek.

Bakırköy İDO-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun inşaatı hızlandı!

9 kilometre uzunluğa sahip olacak Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun yapımında çalışmalar hızlandı. 8 istasyondan meydana gelecek proje ile Bakırköy ile Kirazlı arası 13,5 dakikaya düşecek.

Bakırköy Belediyesi 8 adet ATM'yi kiraya verecek!

Bakırköy Belediyesi Başkanlığı,  8 adet alana konulacak Banka ATM Kabin yerlerini kiraya verecek.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy'deki yapıların çok acil dönüşüme ihtiyacı var!

İBB Meclisi'nin Şubat ayı oturumunda alınan Bakırköy'de yapılacak imar düzenlemesinin reddedilmesi kararı tepki çekti. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy'deki binaların ortalama ömrünü aştığını belirtti...

bakırköy ido bağcılar kirazlı metro hattı Haberi

bakırköy ido bağcılar kirazlı metro hattı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağcılar İlçesi, Bakırköy İDO - Kirazlı Arası Metro Hattı Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18 Ekim 2016 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 15 Mayıs 2017 tarihinde askıdan indirilecek.



İmar planı için...