18 / 04 / 2024

Bakırköy İtü Arı Teknokent 2 imar planları

Bakırköy İtü Arı Teknokent 2 imar planları

Bakırköy Belediyesi, İTÜ Arı Teknokent Teknoloji Geliştirme Bölgesi-2 Alanına ait 1/1000 ölçekli imar planı tadilatını askıya çıkardığını duyurdu. Atatürk Havalimanı'nın yanına yapılacak projenin 1/5000 ölçekli imar planı, 8 Nisan'da askıya çıkmıştı.

Bakırköy - Kirazlı Metro hattı yarın açılıyor! Beklenen gün geldi! İstanbullular yeni metro hattına kavuşuyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından İstanbul'un ulaşım sorununa çare olacak  Bakırköy- Kirazlı Metro Hattı’nda çalışmalar sona erdi. Metronun açılış yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? Ali Kurt'tan resmi paylaşım geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini geçtiğimiz Kasım ayında satışa çıkarmıştı. Peki KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? 

İstanbullulara müjde: Bakırköy-Kirazlı Metrosu Şubat sonunda açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun Şubat sonunda açılacağını belirtti. Peki Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nda hangi duraklar var? 

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son dakika! Projenin temeli çok yakında atılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesi geçtiğimiz günlerde satışa çıkmıştı. Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek olan Cadde Bakırköy projesinin temeli çok yakında atılacak.

Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler? 

Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum merak ediliyor. Vatandaşlar ''Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler?'' sorularını araştırıyor. İşte Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum...

Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı Şubat'ta açılıyor! Bakırköy-Kirazlı Metrosu hangi duraklardan geçecek? 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'un yeni metrosu için tarihi verdi. Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı Şubat'ta açılacak. Peki Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı hangi duraklardan geçecek? İşte detaylar... 

Yerli ve Milli Elektrikli Tren Seti Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaretçilerini bekliyor!

Uğur Taşkınsakarya, TCDD Taşımacılık AŞ'nin İstanbul Bölge Müdürü olarak görev yapıyor ve "Yerli ve Milli Tren Seti"nin bir hafta boyunca Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaret edilebileceğini ve tüm vatandaşları beklediklerini ifade etti.

Karayolları Bakırköy'de 3 gayrimenkul satacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Bakırköy Şenlikköy'de yer alan 3 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Bakırköy-Beylikdüzü metrosu açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından, Bakırköy-Beylikdüzü Metro Projesi'nin Bakanlığın onayını beklediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın o açıklaması...

Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun tünel kazıları tamamlandı! 1 yıl içinde açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın tünel kazılarının tamamlandığına dikkat çekti ve çalışmaların 1 sene içinde megakent İstanbul'a yeni bir hat daha kazandıracak olma heyecanıyla aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. 

Konut mağdurları Bakırköy Adliyesi önünde haklarını arıyor!

Konut alma hayaliyle alın teri dökerek biriktirdikleri paraları firmalara kaptıran konut mağdurları bugün Bakırköy Adliyesi önünde basın açıklaması yaptı. İşte mağdurların yaptığı o açıklama...

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 2 milyon 500bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çoşut tarafından açıldı.

Bakırköy'de 10 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Bakırköy 18. İcra Dairesi, Bakırköy ilçesi, Şenlik Mahallesi, Florya Çiftliği Mevkii, 949 ada 182 parselde yer alan 5 katlı binanın 1/3 hissesini 9 milyon 981 bin TL'ye satıyor...

Bakırköy İtü Arı Teknokent 2 imar planları Haberi

Bakırköy İtü Arı Teknokent 2 imar planları


İTÜ Arı Teknokent Teknoloji Geliştirme Bölgesi-2 Alanına ait 1/1000 ölçekli İmar Planı tadilatı, Bakırköy Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı. 


Bakırköy Belediyesi'nin internet sitesinde bugün (12 Mayıs 2014 Pazartesi) yayımlanan 2014/9 - (559) sayılı açıklamada, "10.01.2003 tarihli ve 24989 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren İTÜ Arı Teknokent Teknoloji Geliştirme Bölgesi-2 Alanına ait 1/1000 ölçekli İmar Planı tadilatı 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu 4. Maddesi ve uygulama yönetmeliğinin 18.  Maddesine istinaden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 14.03.2014 tarihinde aynen  onanmıştır" denildi.


İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Arı Teknokent - 2 Bölgesi, 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan Tadilatı 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Uygulama Yönetmeliği’nin 18. ve 22. maddesine istinaden Bakırköy Belediye Başkanlığı'nca askıya çıkarma yolu ile ilan edildi. 


Belediye Başkanlığının 2. kat koridorunda...