25 / 04 / 2024

Balıkesir BESOB Otel son du

Balıkesir BESOB Otel son du

Balıkesir Erdek'te yer alan BESOB Otel yeniden inşa edildi. 1.5 milyon TL harcanarak yapılan otelin açılışı gerçekleşti. Açılışa, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken katıldı.

Balıkesir'de 7 katlı 'gökdelen otel' için itiraz: Çok katlı imarlaşmanın yolu açılır! 

Balıkesir Burhaniye'de yapılması planlanan 7 katlı otel inşaatına tepkiler peş peşe geliyor. Burhaniye Çevre Platformu, açılan iptal davasının ikinci keşif çalışmasına katıldı ve önemli açıklamalar yapıldı. 

Balıkesir Erdek'te yeni otel için start verildi! 74 odalı otel 88.6 milyon TL'ye yapılacak! 

Balıkesir Erdek'te Halitpaşa Mahallesi'nde hayata geçirilecek 74 odalı otel için düğmeye basıldı. 186 milyon 725 bin TL'ye mal olacak projeyi, Karadere Otelcilik Turizm İnşaat Anonim Şirketi inşa edecek. İşte ayrıntılar...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı: 128 odalı yeni otel geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Karaseli ilçesine 128 oda kapasiteli otel projesi için harekete geçti. Otelde 72 standart oda ve 56 suit oda ile toplam 128 oda yer alacak.

Balıkesir Burhaniye'de 24 bin metrekarelik arazi imara açıldı mı?

Vakıflar Genel Müdürlüğü, mülkiyeti Müdürlüğe ait, Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde bulunan 24 bin metrekarelik arazi üzerine otel ve turizm tesisi inşa etmek için “Yapım Karşılığı Uzun Süreli Kiralama İhalesi” açtı.

MIPIM 2018’de Balıkesir rüzgarı esti!

Uluslararası yatırımcıların, otel gruplarının ve fon yöneticilerin şehir planlamacıları ile buluştuğu dünyanın önde gelen fuarlarından MIPIM 2018’de Balıkesir rüzgârı esiyor.

Balıkesir BESOB Otel hizmete açıldı!

Balıkesir Erdek'te yer alan BESOB Otel yeniden inşa edildi. 1.5 milyon TL harcanarak yapılan otelin açılışı gerçekleşti. Açılışa, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken katıldı.

Edip Uğur'dan Balıkesir'e termal otel müjdesi!

Balıkesir'in Sındırgı, Bigadiç, Susurluk Kepekler, Gönen, Edremit Güre, Manyas bölgelerindeki kaplıcalarda 85-90 derece sıcaklığında termal suların bulunduğu alanlara 2 veya 3 tane 5 yıldızlı biner yataklı oteller yapılacağını dile getirdi.

Hilton Garden Inn Balıkesir 18 ayda tamamlanacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen otel ihalesini kazanan Hilton Grubu adına işin yapımı için yetkili firmalarla resmi sözleşme imzalandı. Hilton Garden Inn Balıkesir 18 ayda tamamlanıp hizmete girecek.

Laguna Thermal Resort Balıkesir iletişim!

Balıkesir Sındırgı'da hayata geçen Laguna Thermal Tesisleri 102 bin metrekarelik araziler yer alıyor. Çaygören Köyü'nde inşa edilen tesis 220 oda kapasiteli termal otel projesi de yer alacak.

Yeni projelerle Balıkesir'in yıldızı parlayacak!

Toplu konuttan rekreasyon alanlarına, kavşaklardan üst geçitlere kadar birçok projeye imza atılan Balıkesir, 5 yıldızlı oteller zinciri Hilton Otel ile Alışveriş Caddesi'ne de sahip olacak.

Hilton, Balıkesir'deki oteli 2018'de açacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne ait 12 bin metrekare arazinin 6 bin metrekaresine otel yapılması için encümende yapılan ihaleyi Hilton kazandı. Çalışmalar 2016 Mart'ta başlayıp, 2 yılda tamamlanacak.

Balıkesir'de 25.7 milyon TL'lik otel ve ticaret alanı ihalesi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Karesi'de bulunan otel ve ticaret alanı ihale edilecek. Söz konusu arsanın satış bedeli 25 milyon 700 bin TL olarak belirlendi.

Balıkesir'de 11 karavandan oluşan otel kuruldu!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Cunda (Alibey) Adası'ndaki arsasına turistik tesis yapmak isteyen ancak sit alanında bulunduğu gerekçesiyle izin verilmeyen girişimci, 11 karavandan oluşan bir otel kurdu.

Balıkesir BESOB Otel son du Haberi

Balıkesir BESOB Otel son du

Balıkesir Erdek'te bulunan BESOB Otel yenilendi. 1.5 milyon TL'ye yenilenen otel yeniden hiznmete açıldın


BESOB Başkanı Fehmi Erdem törenin açılış konuşmasını yaptı. Erdem,  TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'e sağladığı katkılardan doları teşekkür etti. 


Erdem açılışta, Ülkemiz çok önemli günlerden geçiyor. Birlik beraberliğimizi kimsenin bozamayacağını, ülkemiz üzerinde her türlü oyunları deneyen dış güçler gördü. 15 Temmuz'da hep beraber gördük, o 245 şehidin 137 tanesi esnaf ve sanatkardı. Şofördü, bakkaldı, berberdi, terziydi. Demek ki demokrasinin ayakta kalabilmesinin teminatı, o canları ile ortaya koyan esnaf ve sanatkarımızdı. Türkiye ne zaman bir hamle yapsa, kalkınsa kalkınmasının onuncu yılında böyle alçakça bir saldırı ile karşılaşıyor. Biz bu senaryoyu 1960'tan beri yaşıyoruz. Ama ilk kez halkın yönetime el koyması ile, tankın önüne canını siper etmesi ile bu oyunları...