25 / 04 / 2024

Balıkesir-Merkez

Balıkesir-Merkez

Gecekonduda yaşayan Roman kalmaması için konut yapımına hız veren TOKİ 2 bin 500 Roman'a 100 TL taksitle ev yapacak

Balıkesir'de deprem bölgesinde hasar tespit ediliyor!

Balıkesir'in merkez Altıeylül ilçesinde yaşanan 4,6 büyüklüğündeki depremin ardından hasar tespit çalışmaları sürüyor. Akçaköy'de hasar gören evler tahliye edilecek.

Balıkesir Havaalanı Kasım'da bitecek!

AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, Balıkesir Merkez Havaalanı Terminal binası inşaatında incelemelerde bulundu. Demiraslan, projenin yüzde 85'inin tamamlandığını söyledi.

Balıkesir Merkez Havalimanı'nın yüzde 62'si tamamlandı!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, inşaat çalışmaları devam eden  Balıkesir Merkez Havalimanı inşasının yüzde 62 seviyesine ulaştığını açıkladı.

Balıkesir Burhaniye'de örnek daireler ziyarete açıldı!

Balıkesir Burhaniye Belediyesi'nin inşa etmeyi planladığı konut projelerinin ilki olan Burhaniye Merkez Pazarı karşısında ki 18 dairenin örnek dairesi alıcılarına hazır hale geldi.

Ahmet Edip Uğur: Türkiye'nin en değerli ili Balıkesir!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur yaptığı açıklamada Merkez Bankası’nın 31 Aralık itibari ile yaptığı açıklamada Türkiye’de değerlenen gayrimenkuller içerisinde arsa ve binada bir numaranın Balıkesir olduğunu dile getirdi.

Yatırımcılar Balıkesir'den 47.6 milyon TL'lik arsa aldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası verilerine göre Balıkesir'de emlak değerleri arttı. Yatırımcılar Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ait 47 milyon 600 bin TL'lik arsa satın aldı.

Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi özel proje alanı ilan edildi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 1/5000 ölçekli revizyon-ilave nazım imar planında Küçük Sanayi Sitesi’nin Stratejik Merkez Özel Proje Alanı olarak belirlendiği açıklandı. Küçük Sanayi Sitesi esnafı düzenlemeyi eleştirdi.

Balıkesir Barosu'nun yeni hizmet binası açıldı!

Balıkesir Barosu'nun merkez Altıeylül ilçesi Plevne Mahallesi'ndeki yeni hizmet binası açıldı. Hizmet binasının açılış törenin katılan Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, yargı sistemi hakkında konuştu.

İşte Balıkesir'in yeni havalimanı!

Balıkesir merkeze yapılacak olan Merkez Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın yapımı 2016 yatırım planına alındı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur müjdeli haberi Ankara'dan verdi...

Balıkesir'e Bilim Merkezi kuruluyor!

Her biri için en az 10 milyon lira kaynak ayrılan bilim merkezlerinin 6'ncısı Balıkesir'de kuruluyor. İzmir'de ise Büyükşehir Belediyesi'nin TÜBİTAK'a henüz merkez yeri bile göstermediği belirtildi.

Balıkesir'de 3,7 büyüklüğünde deprem!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü resmi sitesinden alınan bilgiye göre saat 22.50'de merkez üssü Balıkesir il merkezi olan 3,7 büyüklüğünde yer sarsıntısı kaydedildi.

Balıkesir'de ulaşım yatırımlarına öncelik verilecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, kentin en büyük önceliğinin çevre yatırımları olduğunu vurguladı. Balıkesir merkez ve kırsaldaki çöplerin vahşi şekilde depolandığını belirtti...

Balıkesir Merkez ve Kepsut'ta kamulaştırma yapılacak!

Poyraz Rüzgâr Enerji Santrali projesinin yapımı amacıyla Balıkesir Merkez Gökçeören'de ve Kepsut'a bağlı Armutlu ile Recepköy'de proje güzergahında kalan alanlar için acele kamulaştırma kararı alındı...

Balıkesir-Merkez Haberi

Balıkesir-Merkez

Gecekonduda yaşayan Roman kalmaması için konut yapımına hız veren TOKİ bu ay ve ağustosta 11 ilde ihale düzenleyecek. 2 bin 254 Roman konutunun bir yıl içerisinde teslim edilmesi planlanıyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Romanların daha iyi şartlarda yaşaması için konut yapımına hız verdi. Temmuz ve Ağustos ayları içerisinde 11 ilde 2 bin 524 Roman konutu için ihale düzenleyen TOKİ, projeleri bir yıl içinde teslim etmeyi planlıyor. 45 metrekarelik konutlardan almak isteyen Romanlar, 100 liradan başlayan taksitlerle kendi evlerinin sahibi olacak. TOKİ'den yapılan açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ''gecekonduda oturan Roman kalmayacak'' talimatı üzerine harekete geçen TOKİ'nin 132 konutun inşasına hemen başladığı bildirildi. Temmuz ve Ağustos aylarında 2 bin 524 konutun ihalesini gerçekleştireceği belirtilen açıklamada, İdarenin hazırlık aşamasındaki 3...