23 / 04 / 2024

bandırma toki

bandırma toki

 TOKİ Balıkesir Bandırma'da 128 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işini yaptıracak. Söz konusu işin ihalesi 12 Mayıs 2011 saat 14.00'de gerçekleştirilecek

TOKİ Balıkesir Bandırma’da 2+1 daireye aylık 2 bin 280 TL ile sahip olun! TOKİ 2+1 ve 3+1 daire fiyatları..

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Bandırma projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir’in 2022 hangi ilçelerinde yapılacak? Konut taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Bandırma Kayacık başvuru tarihleri 2017!

724 konutluk Balıkesir Bandırma - Kayacık Alt Gelir Grubu kapsamındaki 2 adet konut için başvurular bugün başlıyor.

Bandırma Edincik TOKİ'de konut teslimleri başlıyor!

Balıkesir Bandırma Edincik'te yer alan 316 adet konutun teslimleri başlıyor. Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap’ta inşa ettirilen proje çerçevesinde; konutların teslim işlemleri 09 – 20. 01.2017 tarihleri arasında gerçekleşecek.

TOKİ Bandırma Edincik'te 2. Etap konutlarına başlıyor!

TOKİ, Bandırma´ya bağlı Edincik Mahallesi´nde gerçekleştirilecek 2. etap konut projesi hakkında açıklama yaptı.

TOKİ Balıkesir Bandırma-Edincik'te konut teslimleri başlıyor!

İdaremizce Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap’ta inşa ettirilen proje çerçevesinde; konutların teslim işlemleri 09 – 20. 01.2017 tarihleri arasında yapılacak.

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuru tarihi!

1 adet dairenin açık satışa sunulacağı TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu projesinde başvurular henüz başlamadı. İşte, TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuru tarihi...

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuruları!

Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap Toplu Konut Projesi dahilinde 1 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü ile 19 Eylül 2016 – 31 Aralık 2016 tarihleri arasında satışa sunulacak.

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuru tarihleri!

1 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulacağı TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu projesindeki daireler için başvurular devam ediyor.

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuruları!

316 konutluk Balıkesir Bandırma Edincik Alt Gelir Grubu projesindeki 1 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuruları başladı!

Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu için 6 adet konutun başvuruları başladı. Açık artırma yöntemiyle satışa çıkarılan projedeki dairelerin fiyatları 70 bin 143 TL'den başlıyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap'taki 1 adet konut için başvurular başladı!

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap kapsamında yer alan 1 adet 3+1 standart konut için başvurular bugün başladı ve 30 Haziran'a kadar devam edecek.

Şehit polis İlker Narin'in eşine Bandırma'da ev alındı!

Şehit polis memuru İlker Narin'in Bandırma'da yaşayan eşine, Kaymakamlığın girişimi ve hayırseverlerin desteğiyle alınan evin tapusu ve anahtarı teslim edildi

Ahmet Edip Uğur: Bandırma Limanı 50 katrilyonluk proje!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur 6. Ana Jet Üs Komutanlığı'na yaptığı ziyarette Büyükşehir’in Bandırma ilçesinde devam eden çalışmaları ve yatırımlar hakkında basını bilgilendirdi.

bandırma toki Haberi

bandırma toki

 TOKİ Balıkesir Bandırma'da 128 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işini yaptıracak. Söz konusu işin ihalesi 12 Mayıs 2011 saat 14.00'de gerçekleştirilecek.

www.toki.gov.tr
...