18 / 04 / 2024

banka borcu ödeme

banka borcu ödeme

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Varlık şirketine olan borç için ev satılabilir mi?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

Konut alacaklar dikkat! 2 milyon TL'lik konut kredisi ve banka banka geri ödeme seçenekleri!

Bankalar konut kredisi ödemleri ile ilgili olarak kredi oranında ve geri ödeme sisteminde değişiklikler yapıyorlar. Buna göre, bankaların 2 milyon TL'lik konut kredisi ve uyguladıkları geri ödeme planı!

Bakan Işıkhan deprem bölgesindeki sigortalılara müjdeyi verdi: Prim borcu ödeme süresi 31 Mayıs'a ertelendi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde sigorta primini kendisi ödemekle yükümlü vatandaşların, prim borcu ödeme süresinin 31 Mayıs 2024 tarihine ertelendiğini açıkladı.

Kredi borcu olanlar dikkat! Sicil affı ile borçlarınız silinebilir!

Kredi borcu olanlara sevindirici bir haber geldi. Sicil affının sayesinde bazı kredi borçlarının silinmesi bekleniyor. Kredi borcu ödeme konusunda kara listede olan kişilerin borçları silinecek. Borçluları sevindirecek olan bu uygulama kimler için geçerli olacak? İşte sicil affı detayları…

Garanti Bankası borcu olana kampanya! Tam 90 bin alabilmek için nasıl başvuru yapılır?

Garanti Bankasından dev kampanya haberi geldi. Garanti Bankası, banka borcu olan kişilere özel olarak bir kampanya başlattığını duyurdu. Banka, banka borcu olan kişilere 90 bin TL'ye varan kredi vereceğini açıkladı.

Emeklilerin 2023 promosyon rakamları belli oldu! İşte detaylar!

Yüzde 30 oranında zam alan emekliler, 3 yıl boyunca maaşını bankadan alma taahhüdü vermeleri halinde kampanyalardan yararlanabilecekler. İşte, 2023 emekli banka promosyonu ödeme tutarları...

Yatırımcıya müjde! O banka temettü ödeme kararı aldı!

Borsa İstanbul’da son günlerde peş peşe alınan temettü dağıtma kararlarına bir yenisi daha eklendi. Türk bankacılık sektörünün önde gelen isimlerinden Akbank’ta temettü dağıtma kararı aldığını duyurdu. Peki Akbank, bu kararla hisse başına ne kadar kar payı dağıtacak?

Nakit ihtiyacı olanlara müjde! Bu banka hesabınız varsa 27-28 Şubat'ta 16.000 TL ödeme alabilirsiniz

Banka hesabı olan vatandaşlara 27 Şubat ile 28 Şubat tarihleri arasında 16.000 TL ödeme müjdesi verildi. Bu ödemeyi yapacak olan bankalar şartlarını tüm vatandaşlar için açıkladı.

Emeklilerin yüzünü güldüren kampanya! Tam 3 banka ödeme yapıyor

Emekli maaş almakta olan tüm vatandaşlar için 3 banka tarafından yeni ödeme yapılacağı haberi tüm emeklileri sevindirdi. Emekli maaş alan herkes bu ödemelerin detaylarını merak ediyor.

Dolar için yeni rekor geldi! Dev banka peş peşe açıkladı! Tüm rakamları unutun! Dolar borcu olanlar yandı!

Dolar kurunda yaşanan son dakika gelişmeler yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. 19 TL'ye kadar dayanan doların ne kadar olacağı merak ediliyor. Dolar için yeni rekor geldi! Dev banka peş peşe açıkladı! Tüm rakamları unutun! Dolar borcu olanlar yandı!

Depremden etkilenen illerdeki prim borcu ödeme süreleri ertelendi! SGK resmen açıkladı!

SGK'nın internet sitesinde yayımlanan açıklamada, depremden etkilenen illerdeki prim borcu ödeme sürelerine erteleme kararı alındığı belirtildi. İşte ayrıntılar... 

Kredi borcu olan emekli banka değiştirebilir mi?

Emekli promosyonları gündemdeki yerlerini hala korumaktadır. Emekliler, promosyon sorularının yanında başka sorular da yöneltmektedir. “Kredi borcu olan emekli banka değiştirebilir mi?” o sorulardan biridir. İşte detaylar!

KYK borcu faizi ne zaman silinir? KYK geri ödeme faiz silindi mi?

KYK borcu faizi ne zaman silinir? KYK geri ödeme faiz silindi mi? soruları gündemde yer alıyor. İşte merak edilen detaylar!

KYK borcu silindi mi KYK borçları geri ödeme takvimini Erdoğan açıkladı! Twitter'da KYK borcu trend oldu

KYK borçları silindi mi, KYK borcu geri ödeme takvimi açıklandı. Twitter'da gündeme gelen KYK borçlarının yüksek faizleri hükümet tarafından iptal edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan KYK borcu geri ödeme takvimini açıkladı. #TeşekkürlerKılıçdaroğlu hashtagi trend topic oldu.

banka borcu ödeme Haberi

banka borcu ödeme

Bankaya olan borcum varlık şirketine devredilmiş. Ben emekliyim, bir de eski küçük bir evim var. Bu borç için evim satılabilir mi? Aynı şekilde çocuğumun da bankaya borcu var. Benim yanımda kalırsa onun borcu için benim evim satılır mı? 


Varlık şirketleri bankaların alacağını satın alır. Sonra bankanın yerine geçer ve alacağın tahsili için yasal yollara başvurur. Bu yolların arasında elbette icra takibi de vardır. Varlık şirketi bankalardan bu alacaklannı satın aldıktan sonra artık alacaklının yerine geçer ve alacaklılara ait her türlü haklannı kullanır. Sizin için icra takibi yaptıktan sonra evinize haciz tatbikini isteyebilir. Ancak evine haciz koyulan kimse icra dairesine karşı 'meskeniyet iddiası'nda bulunabilir. Bu bir taleptir. Şu demektir: Bir kimsenin tek evi varsa ve bu ev kendisinin sosyal durumu itibarıyla...