17 / 04 / 2024

banyo trendleri 2017

banyo trendleri 2017

Ideal Standard’ın tasarımcısı Robien Levien, 2017 yılı banyo trendlerini açıkladı. Bu yıl banyolarda doğal, teknolojik ve tasarruflu tasarımlar ön plana çıkıyor. İşte 2017 banyo trendleri..

Hakan Günderen, Bien Banyo Genel Müdürü oldu!

2017 yılı Ağustos ayı itibariyle Ercan Şirketler Topluluğu şirketlerinden Bien Banyo Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. Genel Müdürü olarak göreve başlayan Hakan Günderen 55 yaşında ve 2 çocuk babasıdır.

İşte 2017 banyo trendleri!

Ideal Standard’ın tasarımcısı Robien Levien, 2017 yılı banyo trendlerini açıkladı. Bu yıl banyolarda doğal, teknolojik ve tasarruflu tasarımlar ön plana çıkıyor. İşte 2017 banyo trendleri..

İşte ev dekorasyonunda 2017 trendleri!

İç mimarlar, moda dünyasının önce gelen isimleri ve trend uzmanları 2017 mobilya trendlerini açıkladı.İşte o yazı...

İşte 2017'nin dekorasyon trendleri!

Eğer siz de her eve geldiğinizde bir değişikliğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız 2017 yılının dekorasyon trendlerine göz gezdirebilirsiniz.

TELESET'ten 2017 mobilya trendleri!

TELESET, klişelerin dışında, kendine özgü mobilyaları ve renkli tasarımlarıyla 2017 mobilya trendlerini evlerinize getiriyor.

E.C.A Serel, 2017'ye parlak fikirlerle giriyor!

E.C.A. SEREL 2016’nın son günlerini yaşadığımız şu günlerde yeni nesil teknolojilerini tanıttı. 2017 yılına yeni teknoloji ve ürünleriyle girecek olan E.C.A. ve SEREL banyo ve mutfaklarda hijyeni, kolay temizliği ve tasarrufu bir arada sunuyor.

2017 dekorasyon trendleri ve iç mekan renkleri!

Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, mobilya, aksesuar ve ev tekstil ürünlerindeki 2017 trendlerini ve iç mekanlarda tercih edilecek renk ve dokulardaki yenilikleri analiz etti.

Terraco’dan 2017 yılı renk trendleri!

Gelecek eğilimlerini hisseden buna öncülük eden Terraco’nun yaşam alanlarınızı yenilerken 2017’ye dair önerileri var. 2017 yılı için yapılan birçok araştırma ve çalışmaya göre yılın en gözde rengi gri.

2017 banyo trendleri!

Isvea'nın baş tasarımcısı Ettore Giordano, banyolardaki 2017 trendlerini açıkladı. Giordano'ya göre, banyolar büyürken, teknolojik ve tasarruflu tasarımlar ön plana çıkıyor. Banyoların favori rengi ise mat krem.

Ettore Giordano, 2017'nin banyo tasarım trendlerini açıkladı!

Banyo ürünleri tasarımlarıyla aldığı sayısız uluslararası ödüller ile dikkat çeken İtalyan asıllı ISVEA'nın baş tasarımcısı Ettore Giordano, bu yazın en'lerini ve 2017 trendlerini açıkladı. Giordano'ya göre, banyolar büyürken, teknolojik tasarımlar ön plana çıkıyor.

2016 banyo ve vitrifiye trendleri!

Konforlu ve şık bir banyo ferah, rahat ve en önemlisi fonksiyonel detaylarla donatılmış bir banyodur. Yeni yılla birlikte 2016 yılının banyo ve vitrifiye trendleri de belli oldu.

ISH 2017 Fuarı'na partner ülke Türkiye olacak!

Türkiye , dünyanın önde gelen iklimlendirme fuarlarından Banyo, Yapı, Enerji, Klima ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Fuarı (ISH) 2017'de partner ülke olacak.

Türkiye ISH 2017 Fuarı'na partner ülke olacak!

Türkiye, dünyanın önde gelen iklimlendirme fuarlarından Banyo, Yapı, Enerji, Klima ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Fuarı (ISH) 2017'de partner ülke olacak.

banyo trendleri 2017 Haberi

banyo trendleri 2017

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard’ın dünyaca ünlü ödüllü tasarımcısı Robien Levien, 2017 yılı banyo trendlerini açıkladı. Modern ve şık bir banyo yaratmak için metalik kaplamalar tercih edilirken gri, mor ve yeşil gibi koyu tonlar favori renkler arasında yerini alıyor. Aquablade ve kanalsız klozetler ise daha temiz ve hijyenik bir banyoya sahip olmak isteyenlerin ilk tercihi.


Banyolar, kişisel mekanların başında geliyor. Günümüz banyoları ise artık; insanların vakit geçirdikleri, enerji depoladıkları, yenilenmek ve rahatlamak için fırsat yarattıkları birer yaşam alanına dönüştü. İnovatif yaklaşım ile her zevke hitap eden ve geniş ürün yelpazesi ile kaliteli, şık ve fonksiyonel banyo çözümleri sunan Ideal Standard, banyolardaki bu dönüşümle birlikte 2017’nin banyo trendlerini açıkladı.


Banyolar çiçekleniyor

2017, dış dünyayı...