25 / 04 / 2024

Baraka Konutları teslimleri

Baraka Konutları teslimleri

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de konumlandırılan ve Piramit Yapı İnşaat ve Remax tarafından inşa edilen Baraka Konutları fiyatları 195 bin liradan başlıyor. Projede ödemeler banka kredisi ile gerçekleştirilebiliyor...

Depremin merkez üssü Pazarcık'taki afet konutlarının teslimleri için geri sayım başladı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki iki depremden birincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde inşa edilen kalıcı konutların teslimleri için geri sayım başladı...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda anahtar teslimleri yapıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun temelini attığı KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları projesi beklenenden 5 ay önce bitirildi. Projedeki konutların anahtar teslimleri yapıldı. 

Avrupa Konutları Yamanevler'de daire teslimleri başladı! 

Artaş İnşaat tarafından Ümraniye'de yükselen Avrupa Konutları Yamanevler’de, ilk etabın daire teslimleri başladı...

Avrupa Konutları Yamanevler konut teslimleri!

Avrupa Konutları Yamanevler projesi 472 bin metrekare inşaat alanına sahip. Avrupa Konutları Yamanevler konut teslimleri ne zaman?

Avrupa Konutları Yamanevler teslimleri!

Avrupa Konutları Yamanevler projesinde dairelerin fiyatları 484 bin TL'den başlıyor. Avrupa Konutları Yamanevler teslimleri ne zaman?

Avrupa Konutları Atakent 4 teslimleri!

Avrupa Konutları Atakent 4 projesinde üzde 15 peşinde 0,42 faizle taksitli ödemeler yapılabiliyor. Peki, Avrupa Konutları Atakent 4 teslimleri ne zaman yapılacak?

TOKİ Siirt Evren Mahallesi Konutları teslimleri başlıyor!

Toplamda 358 adet konutun sahiplerini bulduğu projede teslimler BCT İnşaat Mim.Müşavir A.Ş. tarafından yapılacak.

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Konutları teslimleri bugün başladı!

Kentsel dönüşüm olarak inşa edilen projede toplamda 354 adet daire sahiplerini buldu. TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Konutları teslimleri bugün başladı...

Sur Yapı Koşuyolu Konutları teslimleri!

Koşuyolu Sur Yapı Projesi 2 bloktan oluşuyor. Proje 23 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek. Peki Sur Yapı Koşuyolu Konutları teslimleri ne zaman yapılacak?

Çatalca Kiptaş Konutları teslimleri ne zaman?

Kura çekilişi uygulanmadan satışa sunulan projede daire fiyatları 139 bin 750 TL'den başlıyor. Proje 180 blok halinde bulunuyor. Peki Çatalca Kiptaş Konutları teslimleri ne zaman?

Ankalux Konutları teslimleri!

Toplam 16 bin metrekare alan üzerine inşa edilen proje Hit Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Proje Nata Delta AVM'nin yanıbaşında bulunuyor. Ankalux Konutları teslimleri Haziran 2016'da yapılması planlanıyor.

Kayaşehir Avrupa Konutları teslimleri!

7 blok şeklinde yükselecek olan proje toplam 620 bağımsız üniteden oluşuyor. Proje Park Mavera 2. Etap'a komşu olarak yükselecek. Kayaşehir Avrupa Konutları teslimleri 2018 yılının ilk yarısında yapılması planlanıyor.

Avrupa Konutları Başakşehir teslimleri ne zaman?

Toplam 140 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek olan proje 620 bağımsız üniteden meydana geliyor. Proje Artaş İnşaat imzası ile yükselecek. Peki Avrupa Konutları Başakşehir teslimleri ne zaman?

Baraka Konutları teslimleri Haberi

Baraka Konutları teslimleri

Piramit Yapı İnşaat ve Remax tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen Baraka Konutları, 3 bloktan meydana geliyor. Toplamda 80 konuttan oluşan Baraka Konutları'nda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. 


Projede 1.650 metrekare yeşil alan bulunuyor. Projedeki; A blokta yer alan 1+1 daireler 67 metrekare, 2+1 daireler 113 metrekare ve 3+1 daireler 132 metrekare, B blokta yer alan 3+1 daireler 126 metrekare ve C blokta yer alan 1+1 daireler 57 metrekare, 2+1 daireler 87 metrekare olarak tasarlandı.


Baraka Konutları'nda; kapalı otopark,kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, 2 adet sauna, dinlenme alanları ve fitness ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor. 


Ümraniye'de konumlandırılan Baraka Konutları fiyatları 195 bin liradan başlıyor. Projede yer alan...