29 / 03 / 2024

Baraka Konutları ümraniye

Baraka Konutları ümraniye

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de konumlandırılan ve Piramit Yapı İnşaat ve Remax tarafından inşa edilen Baraka Konutları fiyatları 195 bin liradan başlıyor. Projede ödemeler banka kredisi ile gerçekleştirilebiliyor...

Pırlanta Ümraniye Eylül'de satışta! Yeni proje! 

Pırlanta Ümraniye projesi, Erkan İnşaat imzasıyla İstanbul Ümraniye'de inşa ediliyor. Projede satışların Eylül ayında başlaması planlanıyor. Peki Pırlanta Ümraniye'de hangi tip konutlar var? İşte detaylar...

Sur Yapı Ümraniye projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Sur Yapı İstanbul Ümraniye'de yeni bir proje hayata geçiriyor. Ön talep toplanan projede yer alan 2+1 konutların fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor...

Baraka Tasarım Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baraka Tasarım Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Aydınlı ve Yunus Yıldız ortaklığında kuruldu.

Uluslararası Finans Merkezi'ne 10 katlı konutlar için izin!

Ümraniye’nin yeşil alanlarının, Uluslararası Finans Merkezi’ne yapılacak 'süs bahçesi' için Bakanlık kararıyla kullanılmasına karar verildi. İçinde sağlık merkezinin de olduğu yeşillikler içindeki yaklaşık 15 bin metrekarelik arazinin yerine, 10 katlı konutlar inşa edilecek. 

Avrupa Konutları Yamanevler 2. Etap satışta!

Artaş İnşaat tarafından Ümraniye'de yükselen Avrupa Konutları Yamanevler'de 2. Etap satışa sunuldu.

Avrupa Konutları Yamanevler'de daire teslimleri başladı! 

Artaş İnşaat tarafından Ümraniye'de yükselen Avrupa Konutları Yamanevler’de, ilk etabın daire teslimleri başladı...

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro güzergahındaki ev fiyatları ne kadar?

Endeksa, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’ndaki konutların satış fiyatları ile geri dönüş sürelerini açıkladı. Verilere göre 1 milyon 38 bin 520 TL’lik ortalama satış fiyatıyla en pahalı konut Göztepe’de, en uzun geri dönüş süresi 43 yıl ile Ümraniye’nin Kazım Karabekir Mahallesi’nde...

Avrupa Konutları Yamanevler'de 0.99 faiz fırsatı!

Artaş inşaat, İstanbul Ümraniye’de hayata geçirdiği Avrupa Konutları Yamanevler projesinde 180 ay vade, 0.99 faiz oranıyla esnek ödeme planları sunuyor...

Avrupa Konutları Yamanevler'de 84 ay sıfır faizle konut fırsatı!

Artaş İnşaat, Anadolu Yakası'nın hızla değer kazanan bölgelerinden Ümraniye'de konumlandırdığı Avrupa Konutları Yamanevler projesinde yeni bir kampanya başladı. 

Avrupa Konutları Yamanevler fiyat ve ödeme planı!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye’de hayata geçirilen Avrupa Konutları Yamanevler projesinde 84 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor..

Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler fiyat bilgisi 2018!

84 ay 0 faiz fırsatı sunulan Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler 11 blokta 1.558 konut, 2 ofis bloğu ve 38 ticari üniteden meydana geliyor..

Avrupa Konutları Yamanevler'de 3 bin 203 TL taksitle!

Artaş İnşaat imzası taşıyan Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler'de 3 bin 203 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor..

Artaş Avrupa Konutları Yamanevler ev fiyatları 2018!

84 ay 0 faiz ve kişiye özel ödeme planları da bulunan Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri sunuluyor..

Baraka Konutları ümraniye Haberi

Baraka Konutları ümraniye

Piramit Yapı İnşaat ve Remax tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen Baraka Konutları, 3 bloktan meydana geliyor. Toplamda 80 konuttan oluşan Baraka Konutları'nda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. 


Projede 1.650 metrekare yeşil alan bulunuyor. Projedeki; A blokta yer alan 1+1 daireler 67 metrekare, 2+1 daireler 113 metrekare ve 3+1 daireler 132 metrekare, B blokta yer alan 3+1 daireler 126 metrekare ve C blokta yer alan 1+1 daireler 57 metrekare, 2+1 daireler 87 metrekare olarak tasarlandı.


Baraka Konutları'nda; kapalı otopark,kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, 2 adet sauna, dinlenme alanları ve fitness ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor. 


Ümraniye'de konumlandırılan Baraka Konutları fiyatları 195 bin liradan başlıyor. Projede yer alan...