19 / 04 / 2024

Baray İnşaat istanbul yeni proje

Baray İnşaat istanbul yeni proje

50 yıllık Kağıthane, Gültepe geçmişi ile bölgeyi çok iyi tanıyan Baray İnşaat, semti yeniden inşa ediyor. Frima kentsel dönüşümü beklemeden kabuk değiştiren Gültepe'de, yeni yol ve tünel projesi trafik çilesini bitirecek.

İstanbul'da 30 milyon TL'ye satılan villaların inşaatındaki hatalar şok etti!

İstanbul'da bir villa kentteki inşaatta yapılan eksiklikler görenleri hayrete düşürdü. Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, görselleri paylaştı ve "Değişen bir şey yok" dedi. İşte gelen yorumlar...

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektörünün gözü demir fiyatlarında! İstanbul, Ankara, İzmir ve Payas güncel inşaat demir fiyatları belli oldu! 

İnşaat sektöründeki malzeme fiyatlarına yönelik Ticaret Bakanlığı'nın çalışmaları devam ediyor. Bakanlık fahiş fiyatların önüne geçebilmek için yaptırım uygulamaya başladı. İnşaat sektörünün gözü şimdi de demir fiyatlarında. Demir fiyatlarına zam geldi mi?

İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıkladı! İnşaat demir fiyatlarına bugün indirim geldi!

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli yapı malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişiyor. İsrail-Filistin arasındaki gerilim, demir fiyatlarını da etkiledi. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. 9 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Eminönü’ndeki İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatına tepki! Bölgenin silüetini bozuyor!

Eminönü’nde sahil kesiminde süren İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatı, bölgenin tarihi görüntüsünü bozarken; uzmanlar silüeti bozan inşaatın bir an önce durdurulması gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Zeray İnşaat İstanbul'a 45 dk mesafedeki Zeray Dora Hill’i tanıttı

Zeray İnşaat, yeni projesi Zeray Dora Hill’i düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı. Etrafı 720 bin metrekare ormanla çevrili, deniz, göl ve orman manzaralı, neoklasik mimariyle inşa edilen 430 konuttan oluşan proje 30 Mayıs 2024’te teslim edilecek.

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi açıldı!

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Soheıl Lashkarı tarafından açıldı.

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları!

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları haberimizde yer alıyor. İşte tanıtım filmiyle dikkat çeken Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları...

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de büyük operasyona hazırlanıyor!

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Pasifik İnşaat Ortaköy projesi ne zaman satışa çıkacak? İşte detaylar...

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Artaş İnşaat İstanbul’da konut projelerine odaklandı!

İstanbul’da sayısız konut projelerini hayata geçiren Artaş İnşaat, kent genelinde 500 metrekarelik arsa stoğunda yeni projelerin hayata geçeceğini dile getirdi. 

Baray Alüminyum İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baray Alüminyum İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Yeşilyurt tarafından kuruldu. 

Candemir İnşaat İstanbul'da proje üretecek!

Gaziantep'te rezidans projelerine imza atan Candemir İnşaat, yapı sektöründeki deneyimini İstanbul'a taşıyarak Plusera İnşaat adıyla projeler gerçekleştirecek.

Baray İnşaat istanbul yeni proje Haberi

Baray İnşaat istanbul yeni proje

50 yıllık Kağıthane, Gültepe geçmişi ile bölgeyi çok iyi tanıyan Baray İnşaat, semti yeniden inşa ediyor. Levent'teki plazaların tam dibinde yer alan ve kentsel dönüşümü beklemeden kabuk değiştiren Gültepe'de, yeni yol ve tünel projesi trafik çilesini de bitirecek. Baray İnşaat, Büyükdere Caddesi'ne olan yakınlığı ile de artık ismi Levent olarak da anılan Gültepe'de tamamlanmış, devam eden ve başlanacak olan bir çok projeye imza atıyor. Baray İnşaat'ın bilinen projeleri arasında Levent life I Residence, Levent Life II, Levent Life Office, Levent Gate, Levent Point, Baray Suite, Baray Point yer alıyor. Baray İnşaat'ın satışlarını Tabya Gayrimenkul gerçekleştiriyor. Tabya Gayrimenkul'ün 2014 yılında kurulduğunu belirten şirketin patronu Murat Tüfekçi, "İstanbul'un gayrimenkul pazarında lider konumdaki şirketlerden biri olmayı hedefliyoruz"...