28 / 03 / 2024

Barış Dumankaya kimdir

Barış Dumankaya kimdir

İstanbul Anadolu yakasında gayrimenkul piyasasının hareketli olduğu bölgelerin başında Sancaktepe geliyor. Son yıllarda bölgede önemli gelişmeler yaşanıyor, konut fiyatları artıyor. Araştırmalar daha da artacağını gözler önüne seriyor.

Enflasyondaki eksi seyri sürdürülebilir olmalı!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) Şubat'ta yüzde 0.02, Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) yüzde 0.2 düştü. Yıllık enflasyon tüketici fiyatlarında yüzde 8.78, yurt içi üretici fiyatlarında yüzde 4.47 oldu.

Konuta talep devam edecek!

2016 yılında gayrimenkul sektörünü etkileyen dinamikleri değerlendiren Barış Dumankaya, kentsel dönüşüm ve yabancılara satışın gayrimenkul sektörünün canlı olmasındaki başlıca faktörler olduğuna dikkat çekti.

Barış Dumankaya: Cityscape'teki başarımız her sene artıyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün köklü firmalarından Dumankaya İnşaat, küresel ve bölgesel gayrimenkul yatırımcıları için önemli fırsatlar sunan Dubai Cityscape fuarında projelerini görücüye çıkardı.

Dumankaya İnşaat'ın yabancıya gayrimenkul satışı yüzde 82 arttı!

Kente kimlik katan ve modern şehir hayatının gerekliliklerini karşılayacak yaşam biçimlerini hayata geçiren Dumankaya projeleri, günümüzün ihtiyaçlarına yönelik sunulan hizmetleri sayesinde yabancı yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor.

İnşaat sektörünün daha fazla faiz indirimine ihtiyacı var!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya faizlerin konut alımında önemli bir faktör olduğunu belirtti. Dumankaya, "Faiz indirimi sektöre bir nebze nefes aldırsa da sektörün daha fazla faiz indirimine ihtiyacı var. " dedi.

Sancaktepe 2015 son çeyreğinde cazibe merkezi olacak!

2008'den bu yana 10 etapta 2.500 konutun satıldığı Dumankaya Adres projelerine yenisi ekleniyor. Sancaktepe'de Adres konseptiyle yeni bir proje için çalışmaların başladığını açıklayan şirket ön talepleri almaya başladıklarını duyurdu.

Barış Dumankaya'dan FED faiz kararı görüşü!

Fed’in 2006’dan bu yana gerçekleştireceği ilk faiz artışı konusunda sabırlı olacağını belirtmesi ile birlikte rahat bir nefes alan Türk ekonomisi küresel gelişmelere ve iç siyasete odaklanmaya devam edecek.

Barış Dumankaya: FED kararları orta vadede piyasalara denge getirecek!

ABD Merkez Bankası (Fed), parasal genişlemeye son verdi. Fed, tahvil alım programını sona erdirirken, faizleri 'uzun süre' daha sıfıra yakın seviyede tutma planına sadık kalma kararı aldı.

Barış Dumankaya: Fikirtepe'de kentsel dönüşüme 2015’in ilk aylarında başlıyoruz!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, "Fikirtepe bölgesinde çıkacağımız bir kentsel dönüşüm projemiz var. İlk etaptaki proje yaklaşık 12 dönüm üzerine kuracağımız 610 dairelik bir proje olacak " dedi...

Barış Dumankaya: Konut finansman modelleri çeşitlensin!

Bankaların artık konut projelerine girmemesi veya bu süreçlerde çok seçici davranması sebebiyle inşaat şirketleri senetli satışa yöneliyor. Bu durum, sektörde hâlihazırda var olan ödeme sistemlerinin değişmesine neden oluyor...

Barış Dumankaya: Türkiye ilgi odağı oldu!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, gelişim, istikrar ve güven dinamiklerine dayanan inşaat sektörünün, özellikle Körfez Ülkeleri'ndeki yatırımcılar için cazip bir yatırım ortamı sunduğunu söyledi.

Barış Dumankaya Haziran ayı konut satış oranlarını değerlendirdi!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, gelişim, istikrar ve güven dinamiklerine dayanan sektörün, özellikle Körfez Ülkeleri’ndeki yatırımcılar için cazip bir yatırım ortamı sunduğunu belirtti.

Satış öncesi 30 kat talep toplandı!

Dumankaya İnşaat'ın Sancaktepe'de hayata geçireceği yeni projesinde, satışa çıkacak daire sayısının 30 katı ön talep toplandı. Proje için 7 binin üzerinde talep aldıklarını ve bu sayı giderek artıyor.

Barış Dumankaya: Sancaktepe projesi için günde 25 ön talep geliyor!

Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, projeye günde ortalama 25 ön talep geldiğini vurguladı. Dumankaya, sürekli "satışa çıkın" baskısıyla karşılaştıklarını bu nedenle satışlara 20-25 Temmuz'da başlayacaklarını belirtti.

Utku Barış Pazar kimdir? Nokia’da hangi alanda çalıştı? Utku Barış Pazar hangi üst düzey görevleri yürüttü?

Utku Barış Pazar iş hayatına nerede başladı? Hangi görevlerde yer aldı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Utku Barış Pazar ile ilgili merak edilen her şey...

Barış Düzel ne zaman doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Dagi Giyim’de hangi alanda çalışıyor?

Barış Düzel kimdir? Hangi yılda doğdu? Nerede okudu? İş hayatına hangi pozisyonda çalışarak başladı? Ne zaman CEO yardımcısı oldu? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Barış Düzel ile ilgili merak edilenler...

Münire Barçın Kayaman kimdir? Münire Barçın Kayaman nereden mezundur?

Münire Barçın Kayaman kimdir? Münire Barçın Kayaman’ın mesleği nedir? Münire Barçın Kayaman nereden mezundur? İşte detaylar!

Barış Erdeniz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Kazancı Holding A.Ş, Aksa Elektrik İcra Kurulu Başkanı Barış Erdeniz kimdir? Barış Erdeniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Barış Erdeniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Barış Erdeniz`in hayatına dair merak edilenler.

Didem Sübar Özdemir Kimdir?

BİREVİM Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Didem Sübar Özdemir kimdir? Didem Sübar Özdemir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Didem Sübar Özdemir'in biyografisi...

Barış Ekener kimdir?

Sur Yapı'nın Gayrimenkul Geliştirici, Pazarlama ve Satış Müdürü Barış Ekener, Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su listesinde yer aldı.

Dumankaya'dan ev alanlar için 2 senaryo!

FETÖ’ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla Dumankaya İnşaat’ın sahibi ve ortakları Halit Dumankaya, Necla Dumankaya, Uğur Dumankaya, Barış Değer Dumankaya, Ayla Dumankaya ve Semih Serhat Dumankaya’nın tüm mal varlıklarına el konulduğu belirtildi.

Kayhan Çavuşoğlu kimdir?

Kayhan Çavuşoğlu, Mayıs 2015'ten beri Pazarlama Müdürü olarak hizmet verdiği Dumankaya İnşaat'tan ayrıldı. Peki, Kayhan Çavuşoğlu kimdir? Kayhan Çavuşoğlu ne zamandan beri gayrimenkul sektöründe hizmet veriyor?

Barış Başat kimdir?

2005 ve 2006 yılları arasında B Design, Romanya – Bükreş ofisinde direktörlük görevini yapan Mimar Barış Başat kimdir? Barış Başat, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Barış Başat..

Ahmet Güneş kimdir?

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Güneş kimdir? Ahmet Güneş hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı? İşte Ahmet Güneş..

Konuta talep devam edecek!

2016 yılında gayrimenkul sektörünü etkileyen dinamikleri değerlendiren Barış Dumankaya, kentsel dönüşüm ve yabancılara satışın gayrimenkul sektörünün canlı olmasındaki başlıca faktörler olduğuna dikkat çekti.

Yeni düzenleme ile tasarruf yaparak ev sahibi olunabilecek!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, ilk kez konut alacaklara özel verilecek devlet desteğinin yürürlüğe girmesiyle birlikte uzun vadede piyasaya canlılık geleceğinin altını çizdi.

Dumankaya'da 'Fifti- Fifti' yoğunluğu!

Dumankaya'nın başlattığı satın alma modeli 'Fifti- Fifti', daire sahibi olmak isteyenlerin büyük ilgisini gördü. Barış Dumankaya, "Ödeme ve finansman sistemleri açısından bir değişimin eşiğindeyiz" dedi

Barış Dumankaya kimdir Haberi

Barış Dumankaya kimdir

Araştırmalar Sancaktepe'de konut fiyatlarının artacağını gözler önüne seriyor.


PARLAYAN YILDIZ 


İstanbul Anadolu yakasında gayrimenkul piyasasının hareketli olduğu bölgelerin başında Sancaktepe geliyor. Son yıllarda bölgede önemli gelişmeler yaşanıyor, konut fiyatları artıyor. 

Yapılan araştırmalar da durumu gözler önüne seriyor. Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği'nin (TDUB) geçtiğimiz günlerde yayınladığı araştırma buna güzel bir örnek. 


EV FİYATLARI ARTACAK 


TDUB'un Sancaktepe araştırmasına göre, bu yıl tamamlanması hedeflenen Üsküdar-Sancaktepe metrosu, Marmaray, 3. Köprü ve metrobüs bağlantıları bölgedeki gayrimenkul fiyatlarında hareketliliğe neden oluyor. Metronun yapımıyla Sancaktepe'de markalı ve markasız konutların artması ve ev fiyatlarında hızlı bir artışa yol açması bekleniyor. 


Dumankaya Başkan Vekili Barış Dumankaya 






GELİŞİMİ BAŞ DÖNDÜRÜCÜ 


Sancaktepe hem gayrimenkul geliştiricilerine hem yatınmcı...