24 / 04 / 2024

Bartın projeleri

Bartın projeleri

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni dönem için projelerini açıkladı. İşte,Cemal Akın'ın planladığı projeleri...

Bartın projeleri masaya yatırıldı!

Bartın Belediyesi Proje ekibi toplantısında Bartın'da hayata geçirilmesi planlanan masaya yatırıldı.

Bartın'da bin 500'ün üzerinde sağlık tesisi açıldı!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, sağlık alanında birçok yatırımın gerçekleştiğini belirtti. Bölgede 1500'ün üzerinde sağlık yatırımı gerçekleştirildiğini söyleyen Tunç, devlet hastanesinin kısa sürede hizmete açılacağını söyledi.

Bartın Işıkaltın İnşaat'ta yeni daireler teslim edildi!

Bugüne kadar çok sayıda daire yaparak, Bartınlıları ev sahibi yapan Işıkaltın İnşaat son projesini de başarıyla tamamlayarak yeni daire sahibi olanlara anahtarlarını teslim etti.

Yılmaz Tunç Bartın'daki projeleri anlattı!

Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, İl Genel Meclis Üyesi Regaip Bayraktar ile birlikte Kozcağız Beldesinde esnaflarla bir araya geldi.

Cemal Akın: 2019'a kadar 52 proje gerçekleştireceğiz!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı açıklamada, ''Halkımızın tüm ihtiyaçlarının karşılandığı, sorunsuz alt ve üst yapıya sahip, geleceğin Bartın’ı için projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz.'' dedi.

Bartın'da alternatif su hattı çalışmaları sürüyor!

Ulupınar'dan gelen suya alternatif olarak bulunan günlük 9 bin ton suyu kente getirmek için yapılan keson kuyuların tamamlanmasının ardından 13 Mayıs'ta gerçekleşen terfi hattı ihalesi kapsamında yürütülen hat oluşturma çalışmaları aralıksız şekilde sürüy

Bartın'da maden ocağında göçük meydana geldi!

Bartın'ın Amasra ilçesinde özel kömür işletmesine ait maden ocağında galeri açma çalışması sırasında göçük meydana geldi. 3 Çinli işçiden 1'i kurtarılırken, 2 işçiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Bartın'da aşırı yağıştan dereler taştı!

Bartın'da aşırı yağıştan dereler taştı. Bartın'da sağanak nedeniyle Aygır Deresi'nin taşması sonucu 2 köprü su altında kalırken, Asma Deresi'nin taşması sonucu Zonguldak-Ankara karayolu ulaşıma kapandı.

Bartın Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı!

Belediye Meclis Salonu' nda Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığında gerçekleşen toplantıda Atatürk Anıtı' na çelenk sunulmasına ilişkin gündem maddesi dışında 8 madde görüşülerek karara bağlandı.

Bartın'da bir evde yangın çıktı, 1 kişi öldü!

Bartın'da bir evde yangın çıktı. Bartın'ın Ulus ilçesine bağlı Apdipaşa beldesinde tek katlı bir evde çıkan yangında 85 yaşındaki bir kadın, hayatını kaybetti. Yangını kontrol altına alarak söndürdü...

Bartın'da fabrika kuracak yer kalmadı!

Teşvikli iller arasına alınmasının ardından fabrika kuracak yer kalmayan Bartın'da, 1 milyon metrekarelik ilave Organize Sanayi Bölgesiyle ( OSB ) istihdamın daha da artması hedefleniyor...

Bartın bütünşehir oluyor!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kent sınırını büyükşehir belediyesi sınırı haline getiren 'bütünşehir' uygulamasının 30 büyükşehirin ardından ilerleyen süreçte Bartın'ın da yer aldığı 51 ilde uygulanacağını söyledi...

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Cemal Akın Bartın için yeni dönem projelerini anlattı!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni dönem için projelerini açıkladı. İşte,Cemal Akın'ın planladığı projeleri...

Bartın projeleri masaya yatırıldı!

Bartın Belediyesi Proje ekibi toplantısında Bartın'da hayata geçirilmesi planlanan masaya yatırıldı.

Elazığ ve Bartın'da enerji iletim hattı projeleri için kamulaştırma!

154 kV Elazığ 2-Maden 2-Ergani Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi ve 154 kV Yeniçates-Bartın Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi için acele kamulaştırma kararı alındı. İşte kararlar..

Bartın İnovasyon ve Test Merkezi'nin inşaatı Mayıs'ta bitecek!

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKKA) güdümlü projeleri kapsamında inşa edilen Bartın İnovasyon ve Test Merkezi Bartın’ın sanayisine öncülük edecek. 2015 Eylül'de başlayan çalışmalar Mayıs ayında bitirilerek faaliyetlerine başlayacak.

Bartın'da 241 ev turizme kazandırılacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle, tescilli 241 evin turizme kazandırılmasının planlandığı Bartın, her yıl binlerce turistin geldiği, konaklarıyla ünlü Karabük'ün Safranbolu ilçesine coğrafi yakınlığını fırsata çevirmek istiyor.

Bartın Üniversitesi'ne 5 bin kişilik yemekhane yapılıyor!

Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü’nde inşa edilen beş bin kişi kapasiteli yemekhane binası mimarisiyle göz dolduruyor. Aynı anda beş bin kişinin yararlanabileceği yemekhane binasının mimarisi modern ve geleneksel yaklaşımları birbiriyle buluşturuyor.

Bartın Köyortası'ndaki tehlike oluşturan eski bina yıkıldı!

Bartın`da, Kılıç ailesinin oturduğu yıkılma tehlikesi bulunan 2 katlı ahşap ev, ailenin belediyenin verdiği konteynere yerleşmesinden sonra iş makinesiyle yıkıldı. Ev sahibinin bulunmadığı yıkımda polis ekipleri çevrede önlem aldı.

Bartın'a yeni OSB geliyor!

İstanbul gibi metropol bir şehre yakınlığı ile dikkat çeken Bartın, liman ve duble yolların avantajıyla yatırımcıların dikkatini çekiyor. 4. Bölgeden teşvik sunan Bartın sanayi ve turizm yatırımcılarını bekliyor.

Bartın’da, 2015 yılında 2 bin 960 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Bartın’da 2015 yılında toplamda 2 bin 960 konut satışı yapıldı. 2015 yılında ülke genelindeki konut satış rakamı ise 1 milyon 289 bin 320 olarak gerçekleşti.

Bartın'da gayrimenkul yatırımı kazandırıyor!

Yıldırım Yapı Emlak Sahibi Murat Yıldırım, gayrimenkul yatırımı yapmanın tam zamanı olduğunu ifade ederek, Bartın'da ki gayrimenkul sektörünü değerlendirdi.

Bartın’da Kasım ayında 204 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Kasım ayında Bartın’da 204 konut satışı gerçekleşti. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü 2015 yılı Kasım ayı Konut Satış İstatistiklerini açıkladı.

Bartın Amasra Lisesi inşaatı ne durumda?

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yapımı devam eden Amasra Lisesi inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışan işçilere kolaylıklar diledi. Milletvekili Tunç, Lise binasının yanına bir de yurt yapacaklarını sözlerine ekledi.

Bartın projeleri Haberi

Bartın projeleri

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni dönemde yapılacak projelerini açıkladı. Akın, Gazhane Parkı'nda düzenlediği basın toplantısında, görevinde 10 yılı geride bıraktığını, altyapı ve üstyapıdan sosyal hayata, spordan, sanata her kesiminin hayatına dokunan birçok projeyi hayata geçirdiklerini dile getirdi.

Milliyet'te yer alan habere göre tüm çalışmaların kente en az 50 yıl hizmet verecek çalışmalar olduğunu ve 31 Mart yerel seçimlerinde halkın takdir etmesi halinde yeni dönem için de önemli projeler hazırladıklarını dile getiren Akın, bunlardan 112 bin metrekare alan üzerine kurulacak Köy Parkı'nın, belediyenin büyük projelerinden biri olacağını söyledi. 

Akın, şöyle konuştu:

"Burada köy meydanı, köy fırını, sebze meyve satış stantları, su değirmeni, seyir kulesi, amfi tiyatro, izci kampı, hobi bahçesi, çiftlik, çocuk parkı, çim heykeller, mescit ve oyuncak müzesi yer alacak. Yine...