29 / 03 / 2024

Başakşehir Belediyesi Arsa İhalesi

Başakşehir Belediyesi Arsa İhalesi

Başakşehir Belediyesi, İkitelli 2 Mahallesi'nde yer alan konut imarlı 2 dev arsasını satışa çıkarıyor. İhale yöntemi ile satışacak arsaların toplam bedeli 425 milyon TL olarak belirlendi. 

Başakşehir'de 7.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, 5. Etap 1. Kısım Akşemseddin Caddesi'nde yer alan taşınmazını satıyor. İhale, 27 Nisan'da gerçekleşecek.

Başakşehir Belediyesi'nden 20.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, Başakşehir'in 1. Kısım Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Akaryakıt ve Servis İstasyonu Alanı imarlı arsanın satış bedeli 20 milyon 808 bin 580 TL olarak belirlendi.

Başakşehir Belediyesi'nden satılık 4 arsa!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, Kayaşehir Fatih Koleji'nin karşısındaki 4 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam bedeli 260 milyon TL olarak belirlendi.

Başakşehir Belediyesi'nden 260 milyon TL'ye satılık arsa!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, Kayaşehir Fatih Koleji'nin karşısındaki 4 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam bedeli 260 milyon TL olarak belirlendi.

İstanbul Başakşehir'de 75 milyon TL'ye satılık arsa!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, Ziya Gökalp Mahallesi'nde yer alan eğitim tesis alanı olarak belirlenmiş 12.131,79 metrekarelik arsayı 75 milyon TL bedelle ihaleye çıkarıyor...

Başakşehir Belediyesi, 68.5 milyon TL'den arsa satıyor!

Başakşehir Belediyesi, 25 bin 73,47 metrekare arsayı gelir paylaşımı modeli ile uygun projelerin yapılması için 68 milyon 500 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 09 Ağustos 2012 Perşembe günü saat 14:00'de yapılacak

İstanbul Eyüpsultan ve Başakşehir'de konut imarlı 2 arsa satılıyor!

İstanbul Eyüpsultan ve Başakşehir'de yer alan konut imarlı iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanları...

Başakşehir Belediyesi 5 adet arsayı satıyor! Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da KDV'den muaf arsalar! 

Başakşehir Belediyesi, Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Ebruli Başakşehir'de 12 ay ödemesiz, yüzde 20 peşin, 36 ay vade avantajıyla!

Ebruli İnşaat imzası ve Başakşehir Belediyesi güvencesiyle inşa edilen Ebruli Başakşehir projesinde  bankasız kefilsiz,  yüzde 20 peşin, 12 ay ödemesiz, 36 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor. 

Başakşehir Belediyesi'nden dev konut kampanyası! 4 farklı projede metrekaresi 29 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, Türkiye Yüzyılı’na dev sosyal konut kampanyasıyla başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun açıkladığı kampanya kapsamında konutlar metrekaresi 29 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacak.

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Başakşehir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkan vatandaş nöbet tutmaya başladı! İşte nedeni...

İstanbul Başakşehir Belediyesi'ne bağlı Şahintepe Mahallesi'nde hukuksuz yürütüldüğü iddia edilen kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı vatandaş gece gündüz demeden nöbet tutmaya başladı.

Ebruli Başakşehir Projesi'nin lansmanı yapıldı! Lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışta! 

Başakşehir Belediyesi güvencesi ve Ebruli İnşaat tarafından inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesinin lansmanı yapıldı. 728 konuttan oluşan projede lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışlar başladı. 

Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı! Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor!

Başakşehir Belediyesi güvencesi ile inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesi için düğmeye basıldı. Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor. Peki Ebruli Başakşehir konut fiyatları ne kadar? Ebruli Başakşehir'de hangi konut tipleri yar alacak? İşte detaylar...

Başakşehir'deki riskli binaların oranı yüzde 50'den 13'e düştü!

Başakşehir Belediyesi tarafından 3 mahalledeki kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken, 2009 yılından bu yana yürütülen çalışmalarla riskli bina oranı yüzde 50'den 13'e düştü.

Başakşehir'deki riskli bina stoku yüzde 13'e indi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarını da sürdürüyor. Yapılan çalışmalarla ilçedeki riskli bina stoku yüzde 13'e indi. 

İstanbul Başakşehir'de konut imarlı arsa satılıyor! Belediye resmen duyurdu: 6 taksitle arsa sahibi olabilirsiniz! 

İstanbul ili Başakşehir Belediyesi, İstanbul Başakşehir'de Ziya Gökalp (İkitelli-2) Mahallesi'nde yer alan arsayı 6 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Yatırımcılar dikkat! Başakşehir Belediyesi'nden arsa satışı! 9 Şubat’taki ihaleyi kaçırmayın!

Başakşehir Belediye Başkanlığı Ziya Gökalp (İkitelli-2) mahallesinde bulunan konut alanı nitelikli arsayı 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35 (a) maddesine göre “Kapalı Teklif Usulü” ile satışa çıkardığını duyurdu. İşte detaylar…

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Başakşehir Belediyesi Arsa İhalesi Haberi

Başakşehir Belediyesi Arsa İhalesi

Başakşehir Belediye Başkanlığı tarafından Ziya Gökalp Mahallesi (İkitelli 2) sınırları içerisinde bulunan konut imarlı 2 dev arsa ihale ile satışa çıkarılıyor. 

Başakşehir Belediyesi'nin mülkiyetinde yer alan 90 bin 83 metrekare büyüklüğündeki 1426 ada 4 parseldeki arsa ile 64 bin 339,23 metrekare büyüklüğündeki 1425 ada 4 parseldeki arsa toplam 425 milyon 350 bin TL + KDV bedel ile satışa sunuluyor. 

1-) 1425 ada 4 parsel: 186.600.000,00-TL + KDV 
(Yüzseksenaltımilyonaltıyüzbin Türk Lirası + %18 KDV)

2-) 1426 ada 4 parsel: 238.750.000,00 TL + KDV 
(İkiyüzotuzsekizmilyon yediyüzellibin Türk Lirası + %18 KDV)

Tabyalar mevkiide, Olimpiyat Stadı Yolu üzerinde bulunan iki dev arsa  2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37. maddesine göre "Kapalı Teklif Usulü" ile ihale edilecek. 

İhaleler ertelendi

28 Haziran 2018 tarihinde ihale edilecek...