25 / 04 / 2024

başakşehir ev projeleri

başakşehir ev projeleri

Yeni yatırımlarla birlikte prim potansiyelini her geçen gün artıran Başakşehir’deki yatırım fırsatlarını emlakkulisi.com takipçileri için araştırdık. İşte yatırımcısına yüksek prim vaat eden Başakşehir konut projeleri 2013…

Başakşehir satılık daire fiyatları 2013!

Bağcılar-Başakşehir Olimpiyatköy metro projesi ile bir anda prim potansiyelini artıran Başakşehir'deki yatırım fırsatlarını araştırdık. İşte 172 bin TL'den başlayan fiyatlarla Başakşehir satılık daire fiyatları...

Başakşehir Şahintepe'nin kentsel dönüşümünde flaş gelişme: Ev yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı geldi!

Başakşehir Şahintepe Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm krizinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Altıncı İdari Dava Dairesi, bir vatandaşın evi yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı verdi. 

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

Başakşehir Avrasya Konutları 2'de avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! 36 ay vade imkanını kaçırmayın!

Ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsat Fuzul Yapı’dan geldi. Başakşehir Başakşehir Avrasya Konutları 2'de avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma imkanı devam ediyor.36 ay vade imkanı yeni yatırımcılarını bekliyor.

Başakşehir Şahintepe ve Ziyagökalp mahallelerine yeni konut müjdesi!

Kayapark Sakura Evleri'nin lansmanında önemli açıklamalar yapan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, "Kentsel dönüşümle ilgili bu proje sürerken, 2022'nin ilk 6 ayı içerisinde yeni projeleri duyuracağız. Şahintepe ve Ziya Gökalp Mahallelerindeki konutlara 6 ay içerisinde başlayacağız" dedi.

TOKİ, Başakşehir ve Esenler projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir ve Esenler'de yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ,  Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı 100 bin konut projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı Mahallesi 1. Etap ve 2. Etap projeleri için ÇED süreci başladı.

Loca Residence Başakşehir'de 1 milyon TL'ye satılık ev!

''Huzzak Loca'da yeriniz hazır'' sloganıyla satışa sunulan Başakşehir Loca Residence projesinde fiyatlar 1 milyon 98 bin 676 TL'den başlıyor.

Başakşehir Lal Bahçe Evleri'nde yaşam başladı!

Başakşehir'de hayata geçirilen Lal Bahçe Evleri'nde yaşam başladı. Projeden ev sahibi olan aileler oturmaya başladı.

Yasin Kartoğlu Başakşehir projelerini anlattı!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir’de yapımı devam eden dev projeleri anlattı.

Başakşehir’e 3 yeni aile sağlığı merkezi geliyor!

Başakşehir Belediyesi, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde ilçeye 3 aile sağlığı merkezi daha inşa edecek. Altınşehir Aile Sağlığı Merkezi’nde çalışmalar sürerken Vaditepe ve Hoşdere Aile Sağlığı Merkezlerinin projeleri tamamlandı.

Başakşehir 3. İstanbul'da 416 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

1.203 konut ve 212 ticari birimden meydana gelen Başakşehir 3. İstanbul projesinde uygun ödeme seçenekleri ve uygun fiyat avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. Başakşehir 3. İstanbul'da 416 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olabilmek mümkün.

Başakşehir'deki 2019 teslimli konut projeleri!

Güzergahı açıklanan Kanal İstanbul, Başakşehir, Küçükçekmece ve Ispartakule'de konut piyasasını coşturdu. Peki Başakşehir'de hangi konutlar yer alıyor? Ne zaman teslim edilecek? İşte yanıtı...

başakşehir ev projeleri Haberi

başakşehir ev projeleri

1990’lı yıllarda KİPTAŞ tarafından keşfedilen Başakşehir, bugün birçok özel yatırımlara ev sahipliği yapıyor. Gecekondulaşmanın olmadığı, planlı bir gelişim sürecine giren bölge, Türkiye’nin en büyük stadyumu olan Atatürk Olimpiyat Stadı’nı ve yine Türkiye’nin en büyük yapay göletini içinde barındırıyor.


Ulaşım avantajından dolayı yatırımcıların ilgisi çeken Başakşehir havaalanına sadece 10 kilometre mesafede yer alıyor. Yine TEM otoyolu ise bölgenin güneyinden geçiyor. 


Yeni yatırımlarla prim potansiyeli artıyor

Otogar-Başakşehir metro bağlantısı ile prim potansiyelini ikiye katlayan bölgenin 3.köprü ve bağlantı yollarının tamamlanması ile daha da değerleneceği öngörülüyor. 


Türkiye’nin ilk biyomedikal araştırma parkı Başakşehir’e

Yine bölgenin gelişimini tetikleyen bir diğer önemli yatırım ise sağlık kampüsü. Bio City Development imzasıyla yükselen Bio İstanbul, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, EPP ve TOKİ ortaklığı ile yaşama geçiriliyor. Toplam 2 milyar dolarlık bir yatırımla...