19 / 04 / 2024

Başkonsolosluk hizmet binası

Başkonsolosluk hizmet binası

Kağıthane Polat Ofis'te olan Macaristan İstanbul Başkonsolosluğu'nun yeni hizmet binası, düzenlenen törenle açıldı. Törende, Türkiye ile Macaristan arasındaki ticari ilişkilerin önemli seviyeye ulaşıldığı söylendi.

Konak Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

Konak Belediyesi’nin Basmane’de hayata geçirilecek olan yeni hizmet binasının inşaat çalışmaları başladı. Başkan Batur açıklamasında ihale tamamlanır tamamlanmaz inşaat faaliyetinin başladığını başladı.

Malatya Yeşilyurt'ta belediye hizmet binası inşa ediliyor! 

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, kente yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. Hizmet binasının kısa sürede tamamlanması bekleniyor. 

Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binasının ikinci ihalesini REC Uluslararası İnşaat aldı!

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın da müteahhidi olan Rönesans Holding, Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası inşaatı ihalesini 600 milyon TL bedelle kazandı. Böylece Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası için Rönesans Holding’e ödenen para 1.6 milyar TL oldu. 

Başakşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası 130 milyon TL'ye mal olacak!

Başakşehir Belediyesi'nin kaba inşaatını Emlak Konut GYO'nun üstlendiği yeni hizmet binası toplam 130 milyon TL’ye mal olacak.

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı yeni hizmet binası açıldı!

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) İstanbul Bölge Başkanlığı Hizmet Binası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı yeni hizmet binası açılıyor!

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı Yeni Hizmet Binası, bugün gerçekleştirilecek törenle hizmete açılacak.

İletişim Başkanlığından yeni hizmet binası açıklaması!

İletişim Başkanlığına hizmet binası olarak tahsisi uygun görülen binanın, bazı haber ve paylaşımlarda öne sürülenin aksine aksine Başkanlığa özel olarak yeni inşa edilen ya da yüksek bedellerle kiralanan bir bina olmadığı bildirildi.

Gelir İdaresi Başkanlığı Ataşehir Hizmet Binası açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu - Gelir İdaresi Başkanlığı Ataşehir Hizmet Binası Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı.

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açıldı! 

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açıldı...

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açılıyor!

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açılıyor.

Yozgat DSİ Hizmet Binası'nın inşaatı hızlandı!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, inşaat çalışmaları süren Yozgat DSİ Hizmet Binası inşaat alanında da incelemelerde bulundu. Başer, hizmet binasının da kısa sürede tamamlanması için çalışıldığından bahsetti. 

Kocaeli Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmalarına başladı...

Bağcılar Belediyesi'nin Yeni Hizmet Binası yıl sonunda açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapımı bir yıl önce başlatılan Bağcılar Belediye hizmet binasının kaba inşaatı tamamlandı..

Başkonsolosluk hizmet binası Haberi

Başkonsolosluk hizmet binası

Törende konuşan Macaristan Güvenlik Politikaları ve Uluslar arası İşbirliği’nden Sorumlu Devlet Bakanı Istvan Mikola,Türkiye ile Macaristan arasındaki dostluğun çok eskilere dayandığını belirterek, iki ülkenin son yıllarda benzer hedefler üstlendiğini söyledi.


Mikola, Türkiye ile Macaristan arasındaki ticari ilişkilerin önemli bir seviyeye ulaştığını kaydetti. Macaristan Ankara Büyükelçisi Gabor Kiss ise, bu etkinliğin Türkiye ile Macaristan arasındaki güçlü bağı gösterdiğini ifade ederek, “Yeni hizmet binasının açılması, iki tarafın birbiriyle uyumlu çalışmasının bir sonucu olarak görünüyor” dedi.


Macaristan İstanbul Başkonsolosu Hendrick Balazs de, ‘’Macaristan İstanbul Başkonsolosluğu’nun yeni hizmet binasının açılması, yoğun Macar-Türk ilişkilerinin başarılı bir sonucu olarak görüyoruz. Bu binanın gelecekte bunun gibi birçok etkinliğe ev sahipliği yapacağına inanıyorum” diye konuştu.


Ulusal ve uluslar arası birçok kurumun temsilcisinin de katıldığı açılışta, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç...