24 / 04 / 2024

başvuru şartları

başvuru şartları

Tüm Türkiye'nin dilinde olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından detayları açıklanan ucuz sosyal konut projesiyle alakalı TOKİ Başkanı Ömer Bulut'tan önemli açıklamalar geldi. 

Bakan Kurum açıkladı! TOKİ 250 bin konut projesine 24 saat olmadan 439 bin 375 başvuru geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ sosyal konut projesinin ilk gününde başvuru sayısının 507 bin 937 olduğunu açıkladı. İşte açıklamanın detayları...

TOKİ Düzce sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Düzce 2022 konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milyonlarca kişi tarafından beklenen TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili detayları açıkladı. Peki TOKİ Düzce sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Düzce ucuz konut projesi hangi ilçelerde olacak?

TOKİ Sakarya sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili tüm ayrıntıları duyurdu. Peki, TOKİ Sakarya sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak? İşte detaylar…

TOKİ İlk İşyerim projesi başvuruları ne zaman başlayacak? Kimler başvuru yapabilecek?

Herkesin merakla beklediği TOKİ Sosyal Konut Projesi bugün açıklandı. İlk Evim ve İlk İşyerim projesi kapsamında 50 bin iş yeri yapılacağı açıklandı. Herkes merakla bu kampanyadan kimlerin yararlanacağını ve başvuruların ne zaman başlayacağını merak ediyor. İşte İlk İşyerim Projesi detayları…

TOKİ ucuz konut başvuruları ne zaman başlayacak? 2022 81 il TOKİ sosyal konut projesi başvuru şartları...

81 ilde yapılacak TOKİ projesine ilişkin bütün detayları bugün açıkladı. Sosyal Konut (ucuz konut) projesine başvurular ne zaman başlıyor diye soranlar için başvuru tarihlerini araştırdık. TOKİ Sosyal Konut başvuruları hangi gün başlıyor?  İşte TOKİ sosyal konut projesi detayları...

Salgından sonra yeni destek paketi! Başvuran 900 lirasını PTT’den alacak

Ekonomik kriz en çok dar gelirli aileleri olumsuz yönde etkiledi. Bakanlıktan dar gelirli ailelere 900 liralık destek verilecek. Ödemeler PTT’den yapılacak.

Resmî Gazete’de yayımlandı! Bakanlığa 20 bin personel alınacak…

Sağlık Bakanlığı’na 10 bin sürekli işçi ve 5 bin 175’i hemşire olmak üzere 10 bin sağlık personeli alımı yapılacak. Toplamda 20 bin personelin alınacağı Sağlık Bakanlığı’na personel istihdamı ile ilgili söz konusu karar Resmî Gazete’de yayımlandı.

2020 sosyal kira yardımı nasıl alınır? Kira yardımı başvuru şartları nelerdir?

Salgın hastalık nedeniyle işini kaybeden ve maddi zorluklar çeken kişilere devlet kira yardımı verecek. Peki kira yardımı nasıl alınır, başvuru şartları nelerdir? İşte tüm merak edilenler...

Bayramiç TOKİ başvuru şartları ve tarihleri!

Bayramiç TOKİ başvuru şartları ve tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede  2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri mevcut.

TOKİ Saraycık 2020 başvuru şartları!

TOKİ Saraycık 2020 başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar için başvuru dönemi geçtiğimiz günlerde başladı.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru şartları!

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Başvuru heyecanının başladığı projede toplam 81 adet konut bulunuyor.

TOKİ Trabzon Araklı 2020 başvuru şartları!

TOKİ Trabzon Araklı 2020 başvuru şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ Trabzon Araklı 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin konut TOKİ Trabzon Araklı son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuru şartları!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuru şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 fiyatları ne kadar?

TOKİ 100 bin sosyal konut başvuru şartları neler?

TOKİ 100 bin sosyal konut projesinin başvuru şartları nedir? Projelerde yer alan konutlar için başvurular 15 Ocak 2020'de sona eriyor. 

TOKİ Adıyaman Kahta Çobanlı 2020 fiyatları ve başvuru şartları!

TOKİ Adıyaman Kahta Çobanlı 2020 fiyatları ve başvuru şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ Adıyaman Kahta Çobanlı 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Adıyaman Kahta Çobanlı 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte detaylar...

TOKİ Afyon Dinar 4. Etap 2020 başvuru şartları!

TOKİ Afyon Dinar 4. Etap 2020 başvuru şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ Afyon Dinar 4. Etap 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Afyon Dinar 4. Etap 2020 başvuru tarihleri ne zaman?

TOKİ Çanakkale Merkez 2020 fiyatları ve başvuru şartları!

TOKİ Çanakkale Merkez 2020 fiyatları ve başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Çanakkale Merkez 2020 fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

TOKİ Manisa Şehzadeler 2020 başvuru şartları!

TOKİ Manisa Şehzadeler 2020 başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Manisa Şehzadeler 2020 başvuruları başladı mı? TOKİ Manisa Şehzadeler 2020 fiyatları ne kadar?

TOKİ Pamukkale Kocadere 2020 başvuru şartları ve fiyatları!

TOKİ Pamukkale Kocadere 2020 başvuru şartları ve fiyatları haberimizde yer alıyor. TOKİ Pamukkale Kocadere 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Pamukkale Kocadere 2020 fiyatları ne kadar? 

TOKİ Gaziantep Nizip 2020 başvuru şartları ve fiyatları!

TOKİ Gaziantep Nizip 2020 başvuru şartları ve fiyatları haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Gaziantep Nizip 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Gaziantep Nizip 2020 başvuru fiyatları ne kadar? İşte yanıtlar...

başvuru şartları Haberi

başvuru şartları

Başvuruları ekim ayı sonu itibarıyla bitecek olan sosyal konut projesinde taksit ödemeleri ve arsaların fiyatlarının şehirlere göre değişip değişmeyeceği merak ediliyordu. Canlı yayında sosyal konut projesi ile ilgili sorulara cevap veren TOKİ Başkanı Ömer Bulut, şu ana kadar projeye 7.5 milyon kişinin başvurduğunu söyledi
.
İşte TOKİ Başkanı Bulut'un açıklamalarından öne çıkan başlıklar:

"Bu kampanya açıklanmasının hemen ardından Türkiye genelinde büyük bir ilgi gördü. 7,5 milyon civarında bir başvuru yapıldı. İlk gün e-Devlet'teki talebe yetişmekte zorlandık. 
 
TOKİ BAŞKANI'NDAN MÜŞTEREK TAPU ÖNERİSİ!

Vatandaşlarımıza önerim şudur; müşterek parsellere başvurmaları maliyetlerini düşürecek ve kendileri için avantajlı olacaktır. 

İŞ YERİ KAMPANYASI!

İlk iş yeri kampanyasına 33 bin 569 kişi başvurdu.. İş yerini tamamen ayrı olarak ele alalım. İş yeri, konut ve arsa projelerinden farklı.

MÜSTAKİL EV YAPACAK...