29 / 03 / 2024

Batı Karadeniz Gelişim Projesi

Batı Karadeniz Gelişim Projesi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Batı Karadeniz Gelişim Projesi hazırladıklarını, Batı Karadeniz'deki bütün illeri, Zonguldak başta olmak üzere geliştirmek istediklerini söyledi. Bu konuda 5 yıllık plan hazırlandı.

Konut GYO'ları kira talebinin arzı aşmasıyla gelişim sağlıyor!

Konut GYO'ları kira talebinin arzı aşması ile birlikte gelişim sağlamaya devam ediyor. 

Modern Gelişim Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Modern Gelişim Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Temel ve Oktay Temel ortaklığında kuruldu.

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaey bedeli ile Fatih Tamince tarafından kuruldu. 

Konutta yeni gözde Batı Karadeniz oldu! Zonguldak-Bartın konut fiyat artışında zirvede! 

Pandemiden beri konut fiyat artışlarında zirveden düşmeyen Muğla ve Antalya bölgeleri, 6 Şubat depreminden sonra zirveyi Trakya’ya bırakmıştı. Karadeniz gazının karaya ulaşmasıyla Batı Karadeniz zirveye yerleşti. 

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İpek Üner tarafından kuruldu.

Gelişim Nalburiye İnşaat Elektrik Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelişim Nalburiye İnşaat Elektrik Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Şiret tarafından kuruldu.

Batı Karadeniz’de 2 milyar dolar sevinci!

Batı Karadeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) aracılığı ile bu seneki bölge ihracatı, 13 Ekim itibarı ile 2 milyar doları geçti. Geçtiğimiz senenin aynı zaman dilimine göre yüzde 2,8'lik artış yaşandı. İşte detaylar…

Sultangazi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre,  Sultangazi ilçesi, Cumhuriyet, 50. Yıl ve Esentepe Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanının Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Batı Karadeniz'deki afet konutları ne zaman tamamlanacak?

Batı Karadeniz'de geçen sene Ağustos ayında meydana gelen sel felaketinde 82 kişi hayatını kaybetti. Afetzedeler için TOKİ tarafından 863 konut sözleşmesi imzalandı. 339 konutun henüz ihalesinin bile yapılmadığı ileri sürüldü. 

Meta Gelişim Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Meta Gelişim Enerji Anonim Şirketi Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birtan Yavaşcı tarafından kuruldu.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin temeli atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. Proje ile 2 bin 103 konut inşa edilecek.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için düğmeye basıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında temel atma töreni yarın gerçekleşiyor. 

Duru Gelişim Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duru Gelişim Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Raife Kocakoşak tarafından kuruldu.

Batı Karadeniz Gelişim Projesi Haberi

Batı Karadeniz Gelişim Projesi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Batı Karadeniz Gelişim Projesi'nin inşallah Sayın Başbakanımız ilan edecek. Batı Karadeniz'deki bütün illerimizi, Zonguldak başta olmak üzere geliştirmek istiyoruz. Bu konuda 5 yıllık plan hazırladık" dedi.


AK Parti İl Başkanlığı Kongresi öncesi Vali Ali Kaban'ı ziyaret ederek şeref defterini imzalayan Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, Sevgililer Günü'nde Zonguldak'ta bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


Her şeyin temelinde sevgi olduğunu vurgulayan Eroğlu, "Yaratılanı Yaradan'dan ötürü sevmek zaten bizim anlayışımız. Zonguldak'ı gerçekten çok seven bir kişiyim. Burada pek çok yatırım yaptık. Hükümetimiz kente çok büyük önem veriyor" diye konuştu.


Eroğlu, kentin içme suyu problemini dağları delmek suretiyle çözdüklerini, Ereğli ilçesinde de içme suyuyla ilgili projeler yürüttüklerini dile getirerek, şunları kaydetti:


"Derelerin tamamını ıslah ediyoruz. Zonguldak'taki bütün dereleri 100 milyon lira ayırmak...