28 / 03 / 2024

batman emekli toki evleri

batman emekli toki evleri

Batman Emekliler Derneği ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yapılan Batman Emekli TOKİ Evleri'nde bin 472 daire sahibi hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi.

Batmanlı emeklilerin daireleri belirlendi!

TOKİ tarafından Batman’da yaşayan 1472 emekli aileler için inşa edilen konutların hak sahiplerinin yaşamlarını sürdürecekleri dairelerin belirleneceği kura töreni, Batman Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi?

TOKİ 2019 emekli başvuruları başladı. Peki TOKİ, başvuru yapacak emeklilerde hangi şartları arıyor? İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi? TOKİ emekli başvuru işlemleri nasıl yapılıyor? 

Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi?

Ev hayali kuran emeklinin bu hayalini gerçekleştirmek için başlattığı kampanyaya adeta talep yağan TOKİ, emekliyi 116 bin 400 TL'ye ev sahibi yapacak. Peki TOKİ emekli başvuru şartları neler? Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi? Hangi belgeler isteniyor? İşte yanıtı...

Erzurum Emekli TOKİ için başvurular 25 Mart'ta başlıyor

TOKİ'nin Erzurum'da emekliler için inşa edilen projeler için başvurular 25 Mart tarihinde başlayacak. Vatandaşların  2+1 daireler için 500 TL, 3+1 daireler için ise bin TL yatırmaları gerekiyor. 

Batman Hasankeyf TOKİ 47 konut ihalesi yarın!

Batman ili Hasankeyf İlçesi 47 Adet Konut, 1 Adet Merkez Camii ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ve Genel Altyapı Yol İyileştirme İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Tokat Dedeli emekli TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Tokat Dedeli projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Batman Emekli TOKİ Konutları bugün teslim ediliyor!

Batman Emekliler Derneği 2. Etap Toplu Konut Projesi'nde teslimler 11 Ocak'ta başlamıştı. 163 daireden oluşan projede teslimler bugün sona erecek.

TOKİ Batman Merkez Emekli konut teslimleri!

TOKİ Batman Merkez Emekli konut teslimleri hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor. Toplamda 163 daireden meydana gelen projede teslim dönemi 11 Ocak'ta başladı.

Batman Emekli SenTOKİ'de sorunlar çözülecek!

Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, bin 472 konuttan oluşan Emekli SenTOKİ'de vatandaşlarla buluştu. Aksoy, sorunları yerinde inceledi.

Batman Emekli TOKİ'de icra takibi iddiası!

Batman Emekliler Derneği ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yapılan Batman Emekli TOKİ Evleri'nde bin 472 daire sahibi hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi.

TOKİ Batman Emekli Konutları örnek proje oldu!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Türkiye'nin ilk emekli konutlarının Batman'da inşa edildiğini hatırlattı. Ekmen, Batman Konutları'nın örnek proje olduğunu belirtti.

Batman’da 160 emekli konutunun hak sahipleri belirlendi!

TOKİ tarafından Batman Merkez’de inşa edilen “Emekliye İkinci Bahar” projesindeki 160 emekli konutunun hak sahipleri belirlendi.

Batman Emekli Konutları'nın kuraları çekildi!

Emekliler Derneği'nin, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığının desteği ile Batman’a kazandırdığı 160 konutun kura çekilişi gerçekleşti.

batman emekli toki evleri Haberi

batman emekli toki evleri

Batman Emekliler Derneği tarafından Toplu Konut İdaresine yaptırılan ve 2016 Ağustos ayında anahtar teslimi yapılmaya başlanan bin 472 daire sahibinin birçoğuna elektrik, su sayacı bağlantı ücreti ve yakıt ile aidat ücretlerini ödemedikleri gerekçesi ile icra takibi başlatıldığı ileri sürüldü. Emekliler TOKİ'de daire sahibi olan birçok kişiye İstanbul 29. icra Müdürlüğü tarafından her hangi bir tebligat yapılmadan icra takibi başlatıldığı öğrenildi.


Ağustos ayında TOKİ'deki konutu için anahtar teslimi aldığını ifade eden Veysi Demir isimli vatandaş, kendilerine hiçbir uyarı ve tebligat yapılmadan icra takibi başlatıldığını söyledi. Böyle bir durumla ilk kez karşılaştıklarını belirten Demir: "İstanbul 29. İcra Müdürlüğü tarafından ev adresimize icra takibi ile ilgili 'İlamsız takipte ödeme emri' yazısı gönderildi. Gerekçe olarak da elektrik ve su bağlantı bedeli, Site aidat borcu,...